Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben bi sıkıntı yaşamadım dikişlerimle ilgili ve doktorum ısrarla ayaklanma anestezi baş ağrısı yapar dinlenmen lazım 1 hafta dedi ama duramadım yerimde hep ayaktaydım çok şükür doğumdan çıkar çıkmaz bol sade nescafe ve bol su içtiğim için hiç baş ağrısı yaşamadım dikişlerimde de sorun olmadımerhaba kızlar. Ağustosta ayında sezeryanla doğum yapmış annelerin tecrübelerini merak ediyorum. dikişiniz çabuk iyileşiyor mu?
Gece uykusu 1 haftadır bizim de kötü, diş çıkarıyor ust yan kesicilerden biri çıktı, simdi diğer taraf zorluyor kızımı. Normalde 3-4 saatte bir emip yatardı hemen, simdi saat başı çığlıklarla ağlıyarak kalkıyor. Çıksa da rahatlasa kuzucum diye bekliyoruz.Kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl gece uykularıyla nasıl baş ediyorsunuz biz sürekli uyanıyoruz emekliyor ve sıralıyor artık oğluşum
Bende internette okudum link atmistim doğruluğunu bilmiyorumBen ingilterede yasiyorum boyle bisey yok gayet guzel raflarda duruyor
Ben eczaneye sordum.ayninhaber geçen senede çıkmış.ama doğru değil dedi.oyle birşey olsa anında bize mail geliyor ilavlari raftan kaldırıyoruz sonrada sağlık bakanlığından müfettişler gelip topluyor dediBende internette okudum link atmistim doğruluğunu bilmiyorum
Canım bütün gün işte akşam bebişle geçiyo günler koşturmacaylaAğustos anneleri neredesiniz ????
Herkes bebeklerinin arkasından kosmaklami meşgul yoksa benim oğlan uyudu da ondan rahatim yoksa her an pesindeyim karıştırmadik yer bırakmıyor artık sizinkiler de öyledir ....
Eeee neler yapıyorsunuz bakalım ????
Aynen canim aksama kadar bebisle geciyo zaman suan 6 dis birden cikariyor eymen ayaga kalkiyo tutunarak heryeri karstirmaya calisiyo baya hareketliyiz ☺Ağustos anneleri neredesiniz ????
Herkes bebeklerinin arkasından kosmaklami meşgul yoksa benim oğlan uyudu da ondan rahatim yoksa her an pesindeyim karıştırmadik yer bırakmıyor artık sizinkiler de öyledir ....
Eeee neler yapıyorsunuz bakalım ????
yerde yatırmaya başladım daha rahat ediyor kendiside sürekli dönüyor yatağımnın üzerine mobilyacıdan yükseklik yaptırmayı düşünüyoruz bakalımMerhaba anneler benim bebis cok hareketli ve surekli ayaga kalkiyo kucuk sepwt besikten atti hatta kendini altine yastik koymustum cok sukur bisey olmadi diger.buyuk besikte yatrym diyorum ama ordada ayaklaniyo nerde yatrsam bilemiyorum sizler nerde uyutuyosunuz
Sıcak canım o yüzden bendr sadece zıbınla veya şort tulumla yarırıyorum çorapta giydirmiyorumKızlar sizde de havalar sıcak mı ben bir iki gündür kısa kollu zibinla yatiriyorum oğlanı çok sıcak şıp şıp terliyo gündüz de evde öyle oynuyoruz
Siz de nasıl?
ben emdirdim ve biz ne yediksek ucundan yedirdim o kadar zatn 2 gece 3 gündüzdüKızlar selam bu hafta tatile gidicez hotel olduğu için ek gıda beni düşündürüyor sizde deneyimlerinizi paylaşırmısınız