Valla cok rahatti.birde ben daha gec olurum zannediyordum cok sık emzirdigim icin.supriz oldu.sanirim degisiyor tadi cunku dune gore iyi bugun.yani dun ilk gundu sut tuaf geldi sanirum isirip duruyordu memeyi:))Sen yazinca hatirladim reglivalla unutmustum 1 seneden fazla oldu olmayali. Ben hala olmadim bu zamana kadar. Birde eger hamile kalinirsa sütün tadi degisirmis diye okumustum hamilelik hormonundan dolayi, hatta bazi bebekler o yüzden emmeyide reddediyomus. Ama adet gelincede hormon degisiyorsa tadinda degisiklik olabilir mantiken. Bilemedim simdi canim.
Ay canim masallah gozun aydin.darisu bizimkilerin basina.aynen onlar patron biz maraba:))Kizlar bu bebekler herseyi kendileri belirlemeye devam ediyorlar:) baya oldu yazisali kucakta gezerek veya emerek uyuyolar sadece diye. Benim oglum neredeyse bir haftadir yattigi yerde uyumaya basladi. Uykusu geldigini anlayinca hemen kucagima alip dolasmaya basliyordum kizmaya basladi beyfendi hareket etmicekmisim:) ben salladikca o mizmizlandi bende bir yatirim bakim napcak dedim. Dogdugu günden beri yüzüstü uyuyan cocugum yan cevirir cevirmez kendini uyudu kaldi. Artik uykusu gelince direk yan yatiriyorum hemen mayisip uyuyor. Darisi kucakta uyuyan bebislere artik, siz zamana birakin kücük bilmisler kendilerini hazir hissesince tek baslarina uyuyorlar misil misil:)
Kizlar bu bebekler herseyi kendileri belirlemeye devam ediyorlar:) baya oldu yazisali kucakta gezerek veya emerek uyuyolar sadece diye. Benim oglum neredeyse bir haftadir yattigi yerde uyumaya basladi. Uykusu geldigini anlayinca hemen kucagima alip dolasmaya basliyordum kizmaya basladi beyfendi hareket etmicekmisim:) ben salladikca o mizmizlandi bende bir yatirim bakim napcak dedim. Dogdugu günden beri yüzüstü uyuyan cocugum yan cevirir cevirmez kendini uyudu kaldi. Artik uykusu gelince direk yan yatiriyorum hemen mayisip uyuyor. Darisi kucakta uyuyan bebislere artik, siz zamana birakin kücük bilmisler kendilerini hazir hissesince tek baslarina uyuyorlar misil misil:)
canim ben bebegim 50gunluk oldugundan beri regl oluyorum düzenli olarak sütümde hiç azalma olmadi bebegimin emmeside normalYa kizlar ben bugun regl oldumtam oglum 6.aylik oldu ve birjac gun sonra regl basladi.biliyorum saglikli olan bu ama rahatti oyle:)birde com sık emiyordu daha gec bekliyodum ama oldu.emziren annelerde durum nedir.ne zaman basladi regl?birde bugun az emdi bir tuaflik var gibi sanki sutun tadi degisiyormu acaba regl olunca?tecrubeli anneler vardir belki sorayim dedim.
darisi bize canim bebegim 7 aylik hala kucakta sallanarak uyuyo çok yoruyor beniKizlar bu bebekler herseyi kendileri belirlemeye devam ediyorlar:) baya oldu yazisali kucakta gezerek veya emerek uyuyolar sadece diye. Benim oglum neredeyse bir haftadir yattigi yerde uyumaya basladi. Uykusu geldigini anlayinca hemen kucagima alip dolasmaya basliyordum kizmaya basladi beyfendi hareket etmicekmisim:) ben salladikca o mizmizlandi bende bir yatirim bakim napcak dedim. Dogdugu günden beri yüzüstü uyuyan cocugum yan cevirir cevirmez kendini uyudu kaldi. Artik uykusu gelince direk yan yatiriyorum hemen mayisip uyuyor. Darisi kucakta uyuyan bebislere artik, siz zamana birakin kücük bilmisler kendilerini hazir hissesince tek baslarina uyuyorlar misil misil:)
Ya kizlar ben bugun regl oldumtam oglum 6.aylik oldu ve birjac gun sonra regl basladi.biliyorum saglikli olan bu ama rahatti oyle:)birde com sık emiyordu daha gec bekliyodum ama oldu.emziren annelerde durum nedir.ne zaman basladi regl?birde bugun az emdi bir tuaflik var gibi sanki sutun tadi degisiyormu acaba regl olunca?tecrubeli anneler vardir belki sorayim dedim.
Aynen bebisle birlikte zor oluyor regl.bende alismistum rahatliga baya:)Canim ben daha adet olmadım. 14 agustos doğumlu oglusum. Böyle çok rahat valla :)
Bende hemen bemen 6 aya yakın oldum cnm tadına baktım değişmiyor aynı yanicanim ben bebegim 50gunluk oldugundan beri regl oluyorum düzenli olarak sütümde hiç azalma olmadi bebegimin emmeside normal
40 tan sonra 1 hafta sonra olmaya başladımYa kizlar ben bugun regl oldumtam oglum 6.aylik oldu ve birjac gun sonra regl basladi.biliyorum saglikli olan bu ama rahatti oyle:)birde com sık emiyordu daha gec bekliyodum ama oldu.emziren annelerde durum nedir.ne zaman basladi regl?birde bugun az emdi bir tuaflik var gibi sanki sutun tadi degisiyormu acaba regl olunca?tecrubeli anneler vardir belki sorayim dedim.
canim dolabin alt kisminda en fazla.3 gun diyolar da ben okadar birakmamaya calisiyorum eger en gec ertesi gun verilmeyecekse buzluga kaldiriyorumKızlar sağdımız sütler ne kadar normal dolapta ne kadar kalıyor?
bizde henuz diş yok ama destekle oturuyo yavas yavasUzun zaman oldu yazışmayalı oturuyor mu bebişler dişler çıkt mı apalıyormu benim kız da hiç biri yok daha :)
benimde bir ara 20 lik cektirme ihtimali olmustu bebek doktorumuz uyusukluk gectikten sonra ilk sutu sagip sonra verebilirsin dedi discimde uyusukluk gectigi zaman zaten vucuttan atildigi anlamina gelir demistiKizlar 20 lik disim çıkıyo yüzüm baya şişti tamda cikicak gibi durmuyo lokal anesteziyle cekiliyomus bazı doktorlar 3-4 saat sonra ilk sütü sagip atıp emzirilebilir diyo bazıları 8-12 saat sonra napicam bilemedim oğlum memeye çok düşkün sürekli emmek ister sagsam biraz ama kaç saat idare edebilirim ki bilgisi olan varmı bu konuda ?
Bizim tam olmasada oturmaya basladi gibi:)disler cok fenayken artik cikti cukacak derken simdi durdu o kotu dis sancilari henuz bekliyoruz bakalim.Uzun zaman oldu yazışmayalı oturuyor mu bebişler dişler çıkt mı apalıyormu benim kız da hiç biri yok daha :)
Ben doğumdan sonra kanal tedavisi oldum.doktora dedimki emziriyorum.birşey olmaz emzirmeyi devam et dedi.hatta konularda dediki uyur sürekli dedi ama benim kız oniki gün uyumadi demekki süte geçmiyor.Kizlar 20 lik disim çıkıyo yüzüm baya şişti tamda cikicak gibi durmuyo lokal anesteziyle cekiliyomus bazı doktorlar 3-4 saat sonra ilk sütü sagip atıp emzirilebilir diyo bazıları 8-12 saat sonra napicam bilemedim oğlum memeye çok düşkün sürekli emmek ister sagsam biraz ama kaç saat idare edebilirim ki bilgisi olan varmı bu konuda ?
Ben doğumdan sonra kanal tedavisi oldum.doktora dedimki emziriyorum.birşey olmaz emzirmeyi devam et dedi.hatta konularda dediki uyur sürekli dedi ama benim kız oniki gün uyumadi demekki süte geçmiyor.
B nde diş tedavisine başlıcam cnm doktot anestezi den sonra 3-4 saat sonra emzirebilirsin dedi ama tedirginim yinede aynı durumdayız benimde kaplamam iltihap yaptı değişmesi gerekiyor yoksa ameliyata kadar gider dedi 8 saati kim dedi sanaKizlar 20 lik disim çıkıyo yüzüm baya şişti tamda cikicak gibi durmuyo lokal anesteziyle cekiliyomus bazı doktorlar 3-4 saat sonra ilk sütü sagip atıp emzirilebilir diyo bazıları 8-12 saat sonra napicam bilemedim oğlum memeye çok düşkün sürekli emmek ister sagsam biraz ama kaç saat idare edebilirim ki bilgisi olan varmı bu konuda ?
Bizim tam olmasada oturmaya basladi gibi:)disler cok fenayken artik cikti cukacak derken simdi durdu o kotu dis sancilari henuz bekliyoruz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?