- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
canim bizde 165 gunluguz pazar gunu basladik.doktorumuzun verdigi programa gore gidiyorum 1. hafta gunde 1 kez sebze corbasi 2 kasik ile baslanip hergün 1 kasik artiyo ve 1 hafta ayni corba.2. hafta corbaya yeni sebze ekleniyo + 1 öğün meyve puresi. öbür haftalar bir sebze eklenerek ve ogunler yogurt muhallebi pure corbanin icine kıyma falan eklenerek arta arta gidiyo.yavas yavas alismasi icin o sekilde ayarlamislar.suyuda 1 aydir veriyorum biberonla iciyo doktor ictigi kadar icsin dedi gunde 1 kez veriyorum 10-30 cc arasi iciyoYa kizlar bizde 5 aylik 5 gunluguz.ek gidaya 6.ayda baslayacagim diye buyuk konustum ama oglum bekleyemedi:)bir suredir hazir oldugunun belirtilerini veriyordu ben direttim ama artik oyle boyle degil resmen biz yemek yerken istiyor agliyor gozunu ayirmiyordu yemeklerden.ben bur deneyeyim dedim belki yemez 6.ayda baslarim diye.ilk olarak kabak puresi verdim yedi ve masallah cigneme yutma olarakta hazir.bugunde patates ve havuc puresi verdim onuda yedi hatta versem dahada yemeyi dusunuyor:)) aksam ogunundede verdim biraz sikinti olurmu?birde sizin deneyimlerinizi almak istedim ilk hafta kac ogun verdiniz?birde ilk defa su verdim onuda icti baya.su veriyormusunuz sizde ne kadar veriyosunuz?bu arada bir iki cay kasigi olcusunde veriyorum.baya heyecanli bir o kadarda acaba bir sikinti olurmu endisesi var:)