Sevindim onemli birsey olmadigina tekrar cok gecmis olsyn canim.iyi yolculuklar.
Saolasin canım yolculugumuz da iyi geçti çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim onemli birsey olmadigina tekrar cok gecmis olsyn canim.iyi yolculuklar.
canım bizimkide sadece anne sütü alıyo doğdugundan beri günde ortalama 2-3 kez yapiyo yapisal demek kiKizlar bide bişey sorcam benim oğlum 3 ayından beri kakasini 5 günde bazen bir haftada bazen 10 günde bir yapıyo kabiz deil ama normal yapıyo civil yani yapamadigi zaman rahatsız da deil çok şükür doktor anne sütü alan bebeklerde normal demişti bende hiç fitil di yada popoyla oynama gb şeyler yapmadım elma yagiyla karnına topuklarina masaj yaptım sadece onun yapmasını bekledim hemde kendi yaptı ... sizlerde de aynı problem oluyomu?
bizimki genelde boyle alistik artik ama normalde oyle degilse buyume atagi alabilir canim 19. haftada baslayip 1 ay suren bi atak vardi sanirimKızlar biz 22. Haftaya giriyoruz bu günlerde çok huysuzuz herşeyden sıkılıyoruz oyun halısından yatmaktan arabadan kucaktan ne yapıcağımı şaşırıyorum sizdede böyle durumlar var mı nasıl baş ediyorsunuz büyüme atağında sanırım
Canim bizimde oyleydi sadece anne sutu alan bebeklerde olabiliyor.bir hafta 10 gunu buluyordu ama bir kac haftadir daha iyi.bu arada birsey farkettim.emzirince bebegin biraz ikindigini gordugunde yada emzirdikten sonra bebisi tuvalet pozisyonunda tut ikinmaya basliyor ve kaka yapiyo.ben denedim oyle yapti:) tabi hergun olmuyor.sende dene bir canim.ama kilosu sagligi yerindeyse merak etme normsl bir durum.Kizlar bide bişey sorcam benim oğlum 3 ayından beri kakasini 5 günde bazen bir haftada bazen 10 günde bir yapıyo kabiz deil ama normal yapıyo civil yani yapamadigi zaman rahatsız da deil çok şükür doktor anne sütü alan bebeklerde normal demişti bende hiç fitil di yada popoyla oynama gb şeyler yapmadım elma yagiyla karnına topuklarina masaj yaptım sadece onun yapmasını bekledim hemde kendi yaptı ... sizlerde de aynı problem oluyomu?
Kızlar biz 22. Haftaya giriyoruz bu günlerde çok huysuzuz herşeyden sıkılıyoruz oyun halısından yatmaktan arabadan kucaktan ne yapıcağımı şaşırıyorum sizdede böyle durumlar var mı nasıl baş ediyorsunuz büyüme atağında sanırım
Öyle canım haklısın. Şimdi biraz daha geçti üzüntüm eşim de aldı gönlümü. Ama ben biraz alınganım çabuk üzülüyorum. Verdiğim değerin karşılığını bugüne kadar hiç alamadım bu yüzden birazda.Üzülme boşver oğluna bak o bütün uzuntuleri giderir yüzüne guldugunde
Zaman zaman herkez de problemler oluyo geçiyo ole düşün. ..
Cnm ben ek gıdaya geçeli 1 ay oldu bebişim 6 aylık ama bende hiç öyle olmadı kakası katılaştı ama sadece yediklerinin rengi çıkıyo kendisi değil hazmediyo ben doktorum yavaştan başla dediği zaman hemen başladım vardır bir bildiği diyerek.sanırım senin bebiş hazmetmemiş ek gıdayı olduğu gibi atmış kakaylaEk gida veren annelere bir sorum olucak, bebeginizin kakasi nasil? Ben doktorum ek gidaya basla dediginde hemen vermek istemedim oda sirf tattir ozaman dedi. Kendim havuc haslayip yaptim tel süzgecten gecirerek, bir iki cay kasigi kadar tattirmak amacli, fakat oglumun baya bi hosuna gidince neredeyse yarim havuc falan yedi. Tualetini yaptiginda o havuclar oldugu gibi cikti, bilmiyorum normalimi bumu? Hani bana sanki mide ve bagirsaklar hic islememis gibime geldi. Internette arastirdim cocuklarin mideleri ve bagirsaklari 6 ay sirf anne sütü veya mamayi hazmetmeye göre gelisir yaziyor. (Istisnalarda vardir tabiki).
Birde benim bebegim 4 ay saten gaz sancisi cekti, yani heptenmi tam gelisemedi acaba diye süphelendim.
Aynen canim, yengemede sordum oda baslamis ek gidaya 1 gün ufak oglumdan sadece, oda katilasti dedi. Benimkinde var bisey demekki henüz hazir degil herhalde, 1 ay daha beklemeye karar verdim, doktorumuzla tekrar bi görüseyim.Cnm ben ek gıdaya geçeli 1 ay oldu bebişim 6 aylık ama bende hiç öyle olmadı kakası katılaştı ama sadece yediklerinin rengi çıkıyo kendisi değil hazmediyo ben doktorum yavaştan başla dediği zaman hemen başladım vardır bir bildiği diyerek.sanırım senin bebiş hazmetmemiş ek gıdayı olduğu gibi atmış kakayla
Cnm sen bilirsin ama çokta geciktirme derim ben ilerde yeme sorunu olan bi çocuk olabilir yoksa çevremde gördüm ben böyle örnek 6 aylık olduysa bence yavaştan başla zamanla alışıyo sen ek gıdayı vermeden alışmasını sağlayamazsın kiAynen canim, yengemede sordum oda baslamis ek gidaya 1 gün ufak oglumdan sadece, oda katilasti dedi. Benimkinde var bisey demekki henüz hazir degil herhalde, 1 ay daha beklemeye karar verdim, doktorumuzla tekrar bi görüseyim.
Evet haklisin bende korkuyodum yemez diye ama o gün cok sevdi, sabirsizlaniyodu hatta :) fakat biz 24ünde yeni 5 ayimiza girdik o yüzden dedim belki tam 6 aylik olunca hazmetmeye baslar diye, ozaman yine bu sekilde olursa kakasi bu sefer yinede devam ettirmeyi düsünüyorumCnm sen bilirsin ama çokta geciktirme derim ben ilerde yeme sorunu olan bi çocuk olabilir yoksa çevremde gördüm ben böyle örnek 6 aylık olduysa bence yavaştan başla zamanla alışıyo sen ek gıdayı vermeden alışmasını sağlayamazsın ki
İyi akşamlar herkese :) çok sık giremiyorum ama okuyunca ellerimizde çay birarada muhabbet eder gibi oluyor :)) biz 6 aylık olduk dişimiz patladı bitane
Hayırlı olsun cnm iyi yapmışsın başlamakla çünkü 5. Ayda bence bağırsakları gelişiyo benim bebiş hiç yadırgamadı senin bebiş gibi ilk bi şaşkın şaşkın baktı ama sonra çok sevdi şimdi alıştı baya kahvaltıya başlıcam yarın inş emmesinde bi değişme olmadı çok şükür boşuna korkmuşum ek gıdaya geçicem diye şimdi çok memnunum erken alışması iyi çünkü yemeyen çocukla çokkk zorrrkızlar bizimde cumartesi kontrolumuz vardı herşey yolunda çok sukur ama doktor alışması ıcın yavas yavas sebze corbalarından 2 kasıkla baslayıp artırarak gidicez dedi.her hafta 1 sebze eklıcez bıde dıger haftalarda meyve ve yogurt eklenıyo bı program seklınde verdı. dün ilk corbasını içti 2 kaşık garip garip baktı suratıma biraz aktı ağzından dısarı ama tükürmedi de algılamaya calıstı tadını şaşkın şaşkın
Cnm bende 5 ay 5 günlükken başladım sebze çorbası içirdim bi iki gün sonra sebze püresi yoğurt ve meyve püresi şeklinde devam ettim şimdide kahvaltıya başlıcam 6 aylık oldu alıştık baya ek gıdaya hazmediyolar merak etme ilk başlarda olur öyle sen yedirdikçe alışıyolar.ztn kilosu iyi olsa bile doktorlar 5. Ayda yavaştan başlatıyolar ek gıdya alışsınlar yeme sorunu yaşamsınlar diyeEvet haklisin bende korkuyodum yemez diye ama o gün cok sevdi, sabirsizlaniyodu hatta :) fakat biz 24ünde yeni 5 ayimiza girdik o yüzden dedim belki tam 6 aylik olunca hazmetmeye baslar diye, ozaman yine bu sekilde olursa kakasi bu sefer yinede devam ettirmeyi düsünüyorum
aynen canim doktorda once emzir sonra ek gıdayi ver bu ay alismasi icin veriyoruz dedi bugun 2. gun 3 kasik verdim daha versem yicek gibiydi :)Hayırlı olsun cnm iyi yapmışsın başlamakla çünkü 5. Ayda bence bağırsakları gelişiyo benim bebiş hiç yadırgamadı senin bebiş gibi ilk bi şaşkın şaşkın baktı ama sonra çok sevdi şimdi alıştı baya kahvaltıya başlıcam yarın inş emmesinde bi değişme olmadı çok şükür boşuna korkmuşum ek gıdaya geçicem diye şimdi çok memnunum erken alışması iyi çünkü yemeyen çocukla çokkk zorrr
Ilk dis hayirli olsun canim:)bizdede bayadir belirtiler var fena dis etleri ama henuz bekliyoruz.cikmadan once herhangi belirgin bir belirti verdimi?İyi akşamlar herkese :) çok sık giremiyorum ama okuyunca ellerimizde çay birarada muhabbet eder gibi oluyor :)) biz 6 aylık olduk dişimiz patladı bitane
Gözünüz aydın ..bizde bekliyoruz bakalımİyi akşamlar herkese :) çok sık giremiyorum ama okuyunca ellerimizde çay birarada muhabbet eder gibi oluyor :)) biz 6 aylık olduk dişimiz patladı bitane