anladım canım inşallah geçer biranönce
İnşallah canim . Şimdi başka doktora randevu aldım mecbur çok öksürüyor. Yeter ki biran önce iyi olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım inşallah geçer biranönce
İş yerinde elektrikli kullanabiliyormusuncnm bendede avent manuel vardı ama işe başlayınca kullanışlı olmadı.lansinoh cift taraflı elektrikli var cok memnunum
Gecmis olsun canim yola cikmadan en azindan baska hir doktora gorunse bebis.cunku oksuruk var her ihtimale karsi.acil sifalar dilerim canimBenim bebis hasta oldu ateşi yok ama kaç gündür burnu akıyor oksuruyor . Doktora götürmek istemedim bugün kadar. Şimdi de doktordan randevu almak için aradım ama malesef dolu. En erken haftaya boş. Bir de yarın yola cikicaz. Ne tavsiye edersiniz kızlar .
Gecmis olsun canim yola cikmadan en azindan baska hir doktora gorunse bebis.cunku oksuruk var her ihtimale karsi.acil sifalar dilerim canim
evet canim musait kucuk bi oda var orda hallediyorum.hafta ici gündüz biberon ,aksam gece ve hafta sonuda emiyo daha ek gıdaya gecmedik.İş yerinde elektrikli kullanabiliyormusun
Ayrıca bebeğini evde olunca ne kadar emziriyorsun memeyi bıraktımı
Aynen canim bilgilendirirsin bizide.Çok saol canım. Götüreceğiz babasını bekliyorum saat 5e randevu aldım. Dediğin gibi öksürük fena . Öksürük olmasa neyse de yolda birsey olur falan Allah korusun. En iyisi tedbiri elden bırakmamak.
Kilo alımı iyiyse bile cnm yavaştan başla tattırmaya fln çünkü erken alışan bebişlerde ilerde yeme sorunu olmuyomuş benim doktor kilodan değil alışsın diye başlattı yoksa benim bebiş zayıf ama bir ay önce 69 cm di kilosuda 6735 di.ona rağmen doktor yavaştan başlaki ilerde rahat edersin dedi bnde başladım.bakalım inş alabilirim raporbizde 5 ayı doldurduk 6. ayın içindeyiz yarın kotrolumuz var bakalım doktor duruma gore yavaştan ek gıdaya geçeriz belkı demıstı yarın bellı olucak kılo alım drurumuna gore.1 ay daha devam etsek bile bidahakı ay ek gıdaya gecersek bende rahatlıcam bıraz en azından iş yerinde 1 ya da 2 kez sağarım duruma göre.aynen canım ne kadar uzatabılırsen uzat ıznını.ben özel sektördeyim öyle bi şansım olmadı maalesef
Cnm geçmiş olsun aynı şekilde benim bebişte oldu burun tıkanıklığın ve çok seyrek kuru öksürük var benn doktora götürmedim çünkü bu sefer mikrop bulaşır daha hasta olur diye.ben xlear diye bi damla damlatıyorum burnuna bide mustelanın bir kremi var viksin bebekler için olanı göğsüne sırtına sürüyorum ve. Hergün 2-4 tatlı kaşığı ıhlamur içiriyorum iyi geldi öksürük geçti gibi brun akıntısıda azaldıBenim bebis hasta oldu ateşi yok ama kaç gündür burnu akıyor oksuruyor . Doktora götürmek istemedim bugün kadar. Şimdi de doktordan randevu almak için aradım ama malesef dolu. En erken haftaya boş. Bir de yarın yola cikicaz. Ne tavsiye edersiniz kızlar .
Cnm geçmiş olsun aynı şekilde benim bebişte oldu burun tıkanıklığın ve çok seyrek kuru öksürük var benn doktora götürmedim çünkü bu sefer mikrop bulaşır daha hasta olur diye.ben xlear diye bi damla damlatıyorum burnuna bide mustelanın bir kremi var viksin bebekler için olanı göğsüne sırtına sürüyorum ve. Hergün 2-4 tatlı kaşığı ıhlamur içiriyorum iyi geldi öksürük geçti gibi brun akıntısıda azaldı
Arkadaslar ben yurtdisindayim burda doktor her ay bebegin gelisimine bakmiyor belli donemleri var.asisini vurup cigerlerini falan dinliyor.turkiyede her ay boy kilo bakiyormu doktorlar?
Cikardi ilk disini ikinciside ertesi gun cikti su aralar yine huysuz yine cikcak dis galiba ☺Kizlar bebegi dış çıkaran yok dimi daha 5. Ayimiz da bitti acaba çıkarmış artık belirtiler bayadir var ama
Bizde oyle degil canim ya 2 aydir kilosunu bilmiyorum.6.ayda genel bir kontrol var bebegin gelisiminw bakacaklar o zaman kilo ve boyada bakacaklar.Ben
Bende yurt disindayim ayda bir ebe bakar her ayin birinci haftasi ve 3.haftasi kilo takibi yapilir
Sevindim onemli birsey olmadigina tekrar cok gecmis olsyn canim.iyi yolculuklar.Doktor iyice baktı kontrol etti çok şükür şimdilik grip aşamasında dedi bronşit falan değil allahtan. 2tane ilaç verdi takibini yapacağını söyledi. Şehir dışında olacağımız için artık başka bir doktora götürürüm gerekirse. Birde kız kardeşim yeni mezun oda cigerlerini hergün dinleyecek inşallah gerek kalmaz bir daha doktora gitmeye. Ilerlemeden biter umarım . Bu arada iyiki doktora gitmisiz en azından şimdi içim rahat yola cikicam. Boyuna ve kilosuna bakmadi 6. Ay bitince bakacagini söyledi. Artık ozaman ej gidayla ilgili de konuşacağız dedi.
Bizim ki tam 5. Ayni bitirdi
Cikardi ilk disini ikinciside ertesi gun cikti su aralar yine huysuz
Bizimde 5 bitti bi hafta geçti bakalım yakın gibi hissediyorum
Evet cnö her ay bakıyorlarArkadaslar ben yurtdisindayim burda doktor her ay bebegin gelisimine bakmiyor belli donemleri var.asisini vurup cigerlerini falan dinliyor.turkiyede her ay boy kilo bakiyormu doktorlar?