BENDE BU HAFTA KIYAFETLERİMİ BEBİŞİMİNKİLERİ YIKICAM artık haftaya hazır olur bavulumuz neler koydunuz bavula kızlarBende dun gece sancilandim.midem kotu bu ara surekli yanma oluyo.
Aslinda korktumda erken dogum olsa hicbir hazirligim yok.
cantalariniz hazirmi kizlar.degilse tam zamanidir
biberon değil ama emzik koydum :)Tatilemi cikiyoruz bavul hazirlayalimsaka bi yana
ya bazi listeler goruyorum emzikten biberona hatta pompaya kadar.luzumsuz seyler bunlar.ihtiyac olursa temin edilir.dagin basinda dogurmicaz :)
bu konuda cok haklısınTatilemi cikiyoruz bavul hazirlayalimsaka bi yana
ya bazi listeler goruyorum emzikten biberona hatta pompaya kadar.luzumsuz seyler bunlar.ihtiyac olursa temin edilir.dagin basinda dogurmicaz :)
ozaman yırttım bn :)Emzik kabul edilebilir turtacim :)
Evet aynı görünüyor canım sağlıkla gelsinler inş.. Benim bıdığımm durduğu yerde duramıyor, mütemadiyen hareket halinde. Artık dönemiyor onu hissediyorum ama bir popo dayayışı var ki dışarıdan bakan bile farkediyo :)) bir de kızışımıı bu ara çok hıçkırık tutuyor günde 5-6 kez ritmik atışlar sayıyorum. Sende de var mı hıçkırık canım, normal mi ki bu kadar hıçkırması..
merhaba kızlar keyifler nasıl herkes iyidir umarımtemizlikle uğraşıyorum her
yerime ağrı girdi artık zor gelmeye başladı zaman ilerledikçe kadın tutacağım bir dahakine şimdi kuzumla dinlenme molası verdik birazdan kaldığımız yerden devam
Yormayin kendinizi kizlar.
benim allah nasip ederse 4. Bebegim ama hickirik nasil hissediliyo hic bilmiyorum.tarif edein bakalim
Hmm herzamanki hareketlerden farkli ritmik hareketler.bida daha dikkatli takip edicem bakalim.tşk ederimmaşallah canım :)
böyle sürekli kalp atışı gibi ritmik girio ve bebiş hopluo bunu hissediyorsun
iyiyiz cnm çok sükür sadece mide yanmam var ve otururken miniğim kaburgalarıma batıyor sanki uzanmam gerekiyndeor zorlanıyorum otururken ama tek o kadar olsun sağlıklı olsunlarda dayanacağız :) sana da kolay gelsin cnm bende mutfağa geçicem en sevmediğim yerçok şükür iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah aynı bende ögleyim bir oturma odasını temizliyorum 5 dk mola sonra salon sonra 5dk mola sonra yatak odası şuan moladayım birazdan mutfaga giricem :)
rica ederim canım benim ama bariz belli edio hıçkırdıgını birde benim kız sinirlenio hıçkırdıgında gerilio felan aynı babası eşimde hıçkırıgı sevmez hala ögleH
Hmm herzamanki hareketlerden farkli ritmik hareketler.bida daha dikkatli takip edicem bakalim.tşk ederim
bende sevmiorum ama mecbur önceden çıkmazdım şimdi giresim yokiyiyiz cnm çok sükür sadece mide yanmam var ve otururken miniğim kaburgalarıma batıyor sanki uzanmam gerekiyndeor zorlanıyorum otururken ama tek o kadar olsun sağlıklı olsunlarda dayanacağız :) sana da kolay gelsin cnm bende mutfağa geçicem en sevmediğim yer
öne mi aldın randevuyu? senle aynı gündü 8 inde randevumuz bende 9 unda gitcem eşimin iş durumundan dolayı hadi hayırlı haberlerle gel inşallah son haftalar zor geçecek Allahım sağ salim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı beni doğum korkusu sardı birde kendimi nasıl rahatlatacağım bilmiyorum korkuyorum yaabende sevmiorum ama mecbur önceden çıkmazdım şimdi giresim yok
bebiş yukarda ya ondandır benim aşagıya indir iyice sanırım bütün sıkıntılar kayboldu bu sefer idrar torbamı ittirior altıma yapcam sanıorum
birde elleriyle yumurtalıklarımı oynatıoyr bakalım yarın belli olucak
öne mi aldın randevuyu? senle aynı gündü 8 inde randevumuz bende 9 unda gitcem eşimin iş durumundan dolayı hadi hayırlı haberlerle gel inşallah son haftalar zor geçecek Allahım sağ salim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı beni doğum korkusu sardı birde kendimi nasıl rahatlatacağım bilmiyorum korkuyorum yaa
benim sat unutamayacağım bir gündü doğum günümün ertesi gündü :)