- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
maşallah size.. benm göbekte aynı durumda sadece biraz daha sivri füze gibi benm karın
erkek sanırım senin ? Doğrumu bildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah size.. benm göbekte aynı durumda sadece biraz daha sivri füze gibi benm karın
DALGALANNDIRIYOR HEP GÖBİŞİMİ :)Aynen benim ki de öyle itiyo dönüyo genelde arada da tekme atıyo.
evet erkek benim bebiş o sivriltiyo benm göbüşüerkek sanırım senin ? Doğrumu bildim
meksika dalgası gibi hemde resmen yamuluyo göbüş eşim hayretler içinde kalıyo her seferinde,ben alıştım artık bu halineDALGALANNDIRIYOR HEP GÖBİŞİMİ :)
aynen eşlere daha garip geliyor ben sırtüstü yattığımda çok hareket ediyor uzun süre hareket edince cimcimem babası çoçuğun pozisyon değiştir çocuğu rahatsız ediyorsun diyor oysa benim çok hoşuma gidiyor hareket etmesimeksika dalgası gibi hemde resmen yamuluyo göbüş eşim hayretler içinde kalıyo her seferinde,ben alıştım artık bu haline
benimdeoluyor canım yarın doktora gidicem ilk önce regl olacakmşım gibi sökülecek miş gibi oluyorum sonra bakıorum karnım taş gibi oluyorKixlar dun geceden beri karnim ara ara sertlesiyo bi sikinti yoktur ins benim gibi olan var.mi
Ara ara yumusuyo ama genelde tas gibi...birde halsizlik var cok kalp carpintisi oluyor arada doktora gitsem mi bilemedimbenimdeoluyor canım yarın doktora gidicem ilk önce regl olacakmşım gibi sökülecek miş gibi oluyorum sonra bakıorum karnım taş gibi oluyor
benmkide çk hassas o konuda yavaş otur yavaş kalk onu ye bunu ye.yavaş masaj yap fln.bizi düşünen yokaynen eşlere daha garip geliyor ben sırtüstü yattığımda çok hareket ediyor uzun süre hareket edince cimcimem babası çoçuğun pozisyon değiştir çocuğu rahatsız ediyorsun diyor oysa benim çok hoşuma gidiyor hareket etmesi
var cnm olmaz mı benmde oluyor ara ara sertleşme.artık doğuma hazırlık yapıyor vücutKixlar dun geceden beri karnim ara ara sertlesiyo bi sikinti yoktur ins benim gibi olan var.mi
halsizlik yok aksine aşırı enerjiyim kalkıp dans bile edebilirim :)Ara ara yumusuyo ama genelde tas gibi...birde halsizlik var cok kalp carpintisi oluyor arada doktora gitsem mi bilemedim
hepsi normal cnm bizlerde de oluyor.bende tansiyon aleti var ölçüyorum nabzım 95-100 fln çıkıyo iki tane kalp atıyo normal benceAra ara yumusuyo ama genelde tas gibi...birde halsizlik var cok kalp carpintisi oluyor arada doktora gitsem mi bilemedim
o enerji patlaması 1 haftadır bende de var haftasonu sabah denizde yüzdm 45 dk eve gidip dolap fln sildim bide,üstüne yemek yaptım anca duruldumhalsizlik yok aksine aşırı enerjiyim kalkıp dans bile edebilirim :)
kalp çarpıntısı da yok.
uzat bacakalrını imkanın varsa bir dinlen geçmezse git tatlım
o enerji patlaması 1 haftadır bende de var haftasonu sabah denizde yüzdm 45 dk eve gidip dolap fln sildim bide,üstüne yemek yaptım anca duruldum
Arkadaşlar göbeğin üst tarafı mı yoksa göbekten aşağı olan kısımmı sertleşiyor? Benim göbeğin üst tarafı hep sert genelde.benimdeoluyor canım yarın doktora gidicem ilk önce regl olacakmşım gibi sökülecek miş gibi oluyorum sonra bakıorum karnım taş gibi oluyor
Arkadaşlar göbeğin üst tarafı mı yoksa göbekten aşağı olan kısımmı sertleşiyor? Benim göbeğin üst tarafı hep sert genelde.
Anladım benim göbek altında olmuyor sertleşme diğer üst kısımdada başından beri oluyor sanırım midede sıkışıyor ondan.Bu arada enrjide olsa bu haftalarda lütfen dikkat edin arkadaşlar çok fazla yormayın kendinizi.Ev işleri mecburen yapıyorum bende ama yavaş yavaş dikkatli yapıyorum.Benim serviks kısalması da olduğu için de çok dikkat etmem lazım.Benim genel sertlesio her yeri canim yani
Anladım benim göbek altında olmuyor sertleşme diğer üst kısımdada başından beri oluyor sanırım midede sıkışıyor ondan.Bu arada enrjide olsa bu haftalarda lütfen dikkat edin arkadaşlar çok fazla yormayın kendinizi.Ev işleri mecburen yapıyorum bende ama yavaş yavaş dikkatli yapıyorum.Benim serviks kısalması da olduğu için de çok dikkat etmem lazım.
Anladım benim göbek altında olmuyor sertleşme diğer üst kısımdada başından beri oluyor sanırım midede sıkışıyor ondan.Bu arada enrjide olsa bu haftalarda lütfen dikkat edin arkadaşlar çok fazla yormayın kendinizi.Ev işleri mecburen yapıyorum bende ama yavaş yavaş dikkatli yapıyorum.Benim serviks kısalması da olduğu için de çok dikkat etmem lazım.