- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 33
ne tarafını dayadığını nerden biliyorsunuzBenim kızımda çok hıçkırıyor kıyamam uzun sürüyo . Sol tarafımada poposunu dayıyor ittiriyor dalgalanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne tarafını dayadığını nerden biliyorsunuzBenim kızımda çok hıçkırıyor kıyamam uzun sürüyo . Sol tarafımada poposunu dayıyor ittiriyor dalgalanıyor
benim sat unutamayacağım bir gündü doğum günümün ertesi gündü :)
kalp atışı gibi oluyor oH
Hmm herzamanki hareketlerden farkli ritmik hareketler.bida daha dikkatli takip edicem bakalim.tşk ederim
benimde sıkıntım vardı benim evlendiğimden beri tek bir gün adet görüyordum doktora gittim böyle giderse çoçuğun olmaz dedi korunmayı bıraktım ay çoçuğum olduğum Allahıma binlerce şükürne güzel canım ya bende konu açmıştım Adetine Az günü kalanlar die orada 3 kasımda olduğumu yazmışım ama az gelmiş olmasından süphe etmemiştim ama şimdi uyumsuzluk olunca o geldi aklıma acaba dedim kendi kendime ..
birde şöyle bişi var benim regl aşırı düzensizdi 28 bazen 30 bazen 40a kadar oluyordu hiç belli olmuyordu ne zaman olacagı dogum kontrol hapından sonra bozmuştu halbuki kist,pko felan da degildim ama işte
benimde sıkıntım vardı benim evlendiğimden beri tek bir gün adet görüyordum doktora gittim böyle giderse çoçuğun olmaz dedi korunmayı bıraktım ay çoçuğum olduğum Allahıma binlerce şükür
ne tarafını dayadığını nerden biliyorsunuz
hmm benimki hiç belli olmuyo bi sağ tekme bi sol tekme bazen iki tarafa birden vuruyorBenim plezentam sağ tarafta ön yan ve arka tarafa doğru uzanıyormuş. Doktor öyle söylemişti. o yüzden bebek solda yatıyo doktorada en son gittiğimde sormustum burası neresi çok sertleşiyo ittiriyo diye poposu dedi.
çok şüküranlatmıştın tatlım çok şükür ki kavuşmussun hemen yavruna biz 11 ay bekledik 12.ayda haberini aldık :)
normalde sivilce bende pek çıkmaz ama hamilelikte çok çıktı nedense. Hormonsal sanırım. Eşime diyorum ergenlikte bu kadar sivilce çıkmamıştı diye gülüyo
Doğumdan sonra die umut ediyorum. Çünkü bnm burnumun içi filan şiş nefes alamıyorumgünaydınnnn annişlerrrrr.heryerim şiş uyandımm ne zaman biticek bu şişlerrrr
çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.. çok tşk ederim kuzum moralin için inşallah bende toplayacağım cesaretimi hakkımızda hayırlısı artık normal olsun istiyorum bende korkmama rağmen ama sezeryandan daha da tırsarım inşallah normal olur kolayca atlatırız.. rabbim güç kuvvet versin bir avazda kurtulalım inşallahmecbur aldık tatlım eşimin amcası şuan ameliyatta bypasstan yarın eşim kan vericek işten yarın izin aldı kan verdikten sonra bebişi görmeye gidicez.
korkma kuzum allah bir şekilde yardım edicek herkez doguruyor bir biz mi doguramıycaz..
korkma korkarsan zor olur çok güçlü ol ben baya cesaretimi topladım şimdi olsa şimdi dogururum o moddayım :)
Sağolsun eşimde destek verdi çok bende diordum nasıl dogurucam sancı cekicem canım yancak die eşim hep sen yaparsın dogurursun ne olucak bak herkez dogurdu felan diordu.
benim çevremde herkez sezeryan kuzum bir ben şuanlık normal gözüküo yani gelinlerden ve akrabalarda herkez sezeryan yapmış keyfi olanda var zorunlu olanda var bakalım kısmet herşey bana korkmuyormusun diorlar hayır diorum gözün kara çıktın sen diolar
Proteine yüklen tuzu kes su iç. Faydası oluyor tatlımGunaydin kizlar zaz86 ay i dert bendede var. bir kalktim ayaklarim davul gibi sis ve tabanlari aciyor
yarin doktora gidince soyliycem de tuzu kes diiycek
çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.. çok tşk ederim kuzum moralin için inşallah bende toplayacağım cesaretimi hakkımızda hayırlısı artık normal olsun istiyorum bende korkmama rağmen ama sezeryandan daha da tırsarım inşallah normal olur kolayca atlatırız.. rabbim güç kuvvet versin bir avazda kurtulalım inşallah
sağol tatlım benim inşallah geçer :)Proteine yüklen tuzu kes su iç. Faydası oluyor tatlım
Doğumdan sonra die umut ediyorum. Çünkü bnm burnumun içi filan şiş nefes alamıyorum
geçmiş olsun cnm bak atlatmış çok şükür rabbim yardımcısı olsun biran evvel toparlanır inşallah..amin canım hepimiz inşallah allah razı olsun çıkmış ameliyattan şükür aldım haberini ben gidemedim evdeyim malum gebelik var ya kayınvalidem kayınpederim ordalar kv aradı söyledi.
odasına çıkınca gidip görürüm artık allah biliyor ya yardımı çok dokundu bize amcasının biz kacarak evlendik bizle beraber nikah işlemleri için koşturmuştu. kalp krizi geçirdi ve 9 damarı tıkanmış o yüzden acil bypasa aldılar .
allah razı olsun tatlım inşallah canım çok şükürgeçmiş olsun cnm bak atlatmış çok şükür rabbim yardımcısı olsun biran evvel toparlanır inşallah..
benim hormonlar son zamandamı bozdu dersin ? kız kendimi ergen gibi hissediyorum