- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
kiziim 33 gunluk ve onunla konusunca guluyor :)Selam kizlar bebisleriniz ne alemde? Biz 28gunluk olduk bugun ve bebegim artik sevildigini anliyo onu farkettim bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiziim 33 gunluk ve onunla konusunca guluyor :)Selam kizlar bebisleriniz ne alemde? Biz 28gunluk olduk bugun ve bebegim artik sevildigini anliyo onu farkettim bugun
Bu gecede bunu deneyim umarım ise yarar kundaklama... Kendini de yordu beni de uyumaması..kendini uyandırmaması için kundaklıyorum öyle kendini uyandırmıyor canım o emziği kullanmadım
Ne zaman emzirsem yada Sütumu sağsam kızım gaz sancisindan mahfoluyor kızlar demin kipkizardi ağlarken şimdi sustuinşş cnmm sen bol bol emzir ve suyu sakın ihmal etme sütün kaynağı o çünkü
Hala bitmedi miNe bitmez regl imiş pisik oldum resmen
Canım damladır şuruptur ne verrsek verelim eğer yapı itibariyle gazlıysa çok fayda etmiyor. Ben bir haftalık olduğundan beri çörekotu yağı veriyorum ayaklarının altına da acı elma yağı sürüyorum. Farkedilir bi rahatlama oluyorNe zaman emzirsem yada Sütumu sağsam kızım gaz sancisindan mahfoluyor kızlar demin kipkizardi ağlarken şimdi sustu
Korsenin şink ini tekrar paylaşırmısınalttan çıtçıtlı cnm baya rahat oluyo ben memnunum
Hala bitmedi mi
Canım damladır şuruptur ne verrsek verelim eğer yapı itibariyle gazlıysa çok fayda etmiyor. Ben bir haftalık olduğundan beri çörekotu yağı veriyorum ayaklarının altına da acı elma yağı sürüyorum. Farkedilir bi rahatlama oluyor
Gunaydin sevgili anneler 18 agustosta sezeryanla dogduk hergun cok az bisey akintim oluyordu 2 gun once esimle birlikte olduk simdi o akinttimda yok hamile olmam degil mi
cnm benmkide öyle oluyo gazı olunca emerken kızarıyo ağlıyo ıkınıyo bnde hemen gazını çıkarıp emmeye dvam ediyorum bikaç ay böyle uğraşıcsz malesef snra kendileri çıkarmaya başlayınca rahatlıcaxNe zaman emzirsem yada Sütumu sağsam kızım gaz sancisindan mahfoluyor kızlar demin kipkizardi ağlarken şimdi sustu
Bitti canım cumartesi günü bittiHayır senin bittimi yoksa ?
Sağol tatlım
Hem ben çok gazlıyım hem eşim. Bizim kız gazlı olmazsa sorun :) ama 4 ay sonunda bitcek inşDimi haklısın birtanem ; (
Aynen tatlım bnmde öle. Bn iice boşaltana kadar 2-3 kere solu veriyordum. Sonra bni uyardılar emzirme dönminden sonra sağ göğsün küçük kalır dediler. O yüzden sırayla veriyorum şimdiKızlar bu sabah sol gogusum taş gibi uyandım sütler akiordu.
Sağ gogusum yumusacik Ve nedense sağ göğüs umden az sut gelio mesela sagda 10 cc çıkıo bir daha cikmio solda 45 50 cc rahat çıkıo.
Sizinde öğle mi sağ göğüs ucum çok az sağdaki güzel