bence iyi cnm yetiyodur hem zaten bebegin emis gucu daha kuvvetli oldugu icin daha fazla cekiyodur kendisi emerken
Turtacık ya bnde ne oldu anlayamadım 35.gün temizlendim. Tam 1 gün temiz kaldım sonra karın ağrısıyla kanama başladı. Son 10 gündür renkli akıntıydı şimdi baYa reglKızlar bu sabah ilk reglimi oldum :/.
Doğumdan sonra 44.gun
Turtacık ya bnde ne oldu anlayamadım 35.gün temizlendim. Tam 1 gün temiz kaldım sonra karın ağrısıyla kanama başladı. Son 10 gündür renkli akıntıydı şimdi baYa regl
bazen benimkide oyle oluyo cnm sutum arttigindan beri saat basida istese veriyorum iki memeyide mutlaka emzirmeye calisiyorum iyice doysun diye bazen 3 saat bile uyuyo ama bazen 1-1.5 saat sonra uyaniyo eger meme araniyosa veriyorum yine bence sutun yetiyodur bide bazen 1 saat uyuyo agliyo gazini cikarip yatiriyoruz tekrar uyuyo ilk zamanlar acikti saniyodum ama gazdan uyaniyoAma aglio işte yarım saat 1 saat duruyo gene aglio cozemiyorum bundan sonra sagip vericem her gün.
Birde beyaz üzüm yiyorum ben
bazen benimkide oyle oluyo cnm sutum arttigindan beri saat basida istese veriyorum iki memeyide mutlaka emzirmeye calisiyorum iyice doysun diye bazen 3 saat bile uyuyo ama bazen 1-1.5 saat sonra uyaniyo eger meme araniyosa veriyorum yine bence sutun yetiyodur bide bazen 1 saat uyuyo agliyo gazini cikarip yatiriyoruz tekrar uyuyo ilk zamanlar acikti saniyodum ama gazdan uyaniyo
Selam herkese yorgun savascidan
Herkes dogurdumu bebisler nasil kizlar.
POWERHACK anladim cnm oda huzursuz ediyodur tabi minnoşu
cnm doktoruna sorsanız belki fitil falan kullanınca rahatlarUyanikken sürekli aglio cildiricam sabahladik hala gözler açık uyumuyo uyusada bende uyusam
Canım benim kayınpederim cocuk doktoru 60 cc süt ile bebek doyar demişti.Kızlar ya 15 dk sagdim 75 cc çıktı devam ettim daha gelmedi.
Sizce az değilmi bebeğim o yüzden mi ağlıyor
cnm doktoruna sorsanız belki fitil falan kullanınca rahatlar
Canım benim kayınpederim cocuk doktoru 60 cc süt ile bebek doyar demişti.
Merhaba kızlar . Biz de 17 günlük olduk.POWERHACK bizi de listeye ekleyebilirsin. BDT 10 agustostu gdt 14 agustos oldu . Bebisimiz erkek ve ismi de kerem.
Kızlar emzirmek sizi de çok zorlamiyo mu. Ben çok zorlanıyor ve yoruluyorum. Sonrada kendime kızıyorum altı üstü bir bebişini emziriyosun derdin ne diyorum.
Hemde nasıl belim sirtim kopuo valla ama zorluyorum kendimi.
Hiç sorma yaa. Bide benimki sürekli emmek istiyo emzik de almiyo . Gündüz sürekli emiyo gece uyuyo şükür .
Anladim canim Sağoldün bir ara emzirdikten sonra sagdim az cikti ama yinede cogalmaya zorladi sanirim.bide gun icinde 1 bardak incir hosafi 1-2 bardak humana still tea iciyorum, beyaz uzum ve hurma yiyorum 3 lt civarida su icmeye calisiyorum onun disinda 3 ogun yemegimi mutlaka yiyorum bakalim dun hic mama vermedik bugunde henuz vermedim insallah devam eder boyle
canim ben cok yoruldugumda yatarak emziriyorum cok rahat oluyor bebegimde seviyor bu pozisyonu internette emzirme pozisyonlari varMerhaba kızlar . Biz de 17 günlük olduk.POWERHACK bizi de listeye ekleyebilirsin. BDT 10 agustostu gdt 14 agustos oldu . Bebisimiz erkek ve ismi de kerem.
Kızlar emzirmek sizi de çok zorlamiyo mu. Ben çok zorlanıyor ve yoruluyorum. Sonrada kendime kızıyorum altı üstü bir bebişini emziriyosun derdin ne diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?