- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün.ılık sıcak arası suyla ıslattığın havlu koyunca rahatlatıyo diye biliyorum cnm.Nisan geldikten 24 saat sonra doğum yaptm ..normal doğum oldu baya zor du.kızlar gogusum yara oldu agliyrm süt inmedi ne yapiyim .
15 ağustos ta doğum
Beklenen 24 ağustos
Gogsune pomat falan surdun mu canim? Benim de cok kotuyduler kremle cozdum sorunuNisan geldikten 24 saat sonra doğum yaptm ..normal doğum oldu baya zor du.kızlar gogusum yara oldu agliyrm süt inmedi ne yapiyim .
15 ağustos ta doğum
Beklenen 24 ağustos
Tamam canım deneyeym uldu resmen gogushayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün.ılık sıcak arası suyla ıslattığın havlu koyunca rahatlatıyo diye biliyorum cnm.
Lansinoh kullaniyrm canım baska bir pomat önerin varsa yaparm .süt de gelmiyor agliyr kuzum açlıktan yara memeyi veriyrm bu seferde. Ben agliyrmGogsune pomat falan surdun mu canim? Benim de cok kotuyduler kremle cozdum sorunu
Ilık sıcağa yakın suyla duş al canım. Çok da düşünme iner inş. Bol su dere otu kuru meyveler devamNisan geldikten 24 saat sonra doğum yaptm ..normal doğum oldu baya zor du.kızlar gogusum yara oldu agliyrm süt inmedi ne yapiyim .
15 ağustos ta doğum
Beklenen 24 ağustos
Canım krem olarak bnde lanolin kullandım. Yalnız ilaveten göğüs kalksnı kullandım avent in. Çok faydasını gördüm. Göğüs pedleri yarayı arttırıyorLansinoh kullaniyrm canım baska bir pomat önerin varsa yaparm .süt de gelmiyor agliyr kuzum açlıktan yara memeyi veriyrm bu seferde. Ben agliyrm
Canim sana ozel mesaj attim bi bak istersenLansinoh kullaniyrm canım baska bir pomat önerin varsa yaparm .süt de gelmiyor agliyr kuzum açlıktan yara memeyi veriyrm bu seferde. Ben agliyrm
hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah canim!Canım dün sezeryan oldum bir gece öncesi saat 12 den sonra bişey yiyip içilmiyor
Lansinoh kullaniyrm canım baska bir pomat önerin varsa yaparm .süt de gelmiyor agliyr kuzum açlıktan yara memeyi veriyrm bu seferde. Ben agliyrm
Aminnn Allah razı olsunhayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah canim!
Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün. Sancilarin nasil başladı belin mi agridi başta benim ilk gebeligim sanci nasıl bilmiyorum
Canim valla hala tık yok cok iyiyim sabah erkenden kalktim pogaca, börek kurabiye yaptim attim dolaba dogumdan sonra misafir gelirse cay ile ikram ederim diye ama hic belim bile agrimadi banamisin demiyor minigim geleceği yok galibaerfat23 sende durumlar nasıl canım tarihlerimiz aynı
Canım benim ınan aglamaktan bir hoş oldum .dogumum zor oldu .boş yere kesik attılar 2 tane büyük ve korkumdan banyo yapamiyrm 3 kere dikip olmadı diye tekrr yaptilar .banyoya girmeye korkuyorum su deymesn pek dediler dikiş açılmasın diye ama bugün yapacm küçücük kuzumu doyuramadm mama verdik en son goguslerim yarildi boş meme emmesinden .sıcak havlu koyduk bugün sıcak bir düş almaya caliscm inseloskii hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah!sicak suyla masaj yap canim,benim banyo yaptiktan sonra geldi sutum
Canim sicak.su banyosu yap eger makina varsa sag ben bi kere sagdim arkadasimdan makina aldim sonra indi ama hergun sicak.su banyosu yaptim goguslerime dayanabilecegim kadar sicak dus uyguladim sukur geldi bebesimede yetiyorNisan geldikten 24 saat sonra doğum yaptm ..normal doğum oldu baya zor du.kızlar gogusum yara oldu agliyrm süt inmedi ne yapiyim .
15 ağustos ta doğum
Beklenen 24 ağustos
al benden de o kadar canım paşamız daha rahat içeride doktorun ne diyor peki ben yrın tekrar gidicem vajen muayene yapıcak tekrarCanim valla hala tık yok cok iyiyim sabah erkenden kalktim pogaca, börek kurabiye yaptim attim dolaba dogumdan sonra misafir gelirse cay ile ikram ederim diye ama hic belim bile agrimadi banamisin demiyor minigim geleceği yok galiba
Bana pazartesi yani bugün gel dedi bende günüm dolsun gideyim dedim yarin gidecem bakalim ne diyecek benim kizim olacak sözde kizlar erken doğar inatçı kizim galibaAl
al benden de o kadar canım paşamız daha rahat içeride doktorun ne diyor peki ben yrın tekrar gidicem vajen muayene yapıcak tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?