Gozun aydin canim, ikiniz de iyisinizdir umarim
Allah razı olsun kızlar çok şükür iyiyiz benim ağrım oluyorhayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün
Sağol canımHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Sağol canımHayirli olsun canim gözünüz aydin
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.doğum hikayeni bekliyoruzHerkese iyi geceler hanımlar. Ben 3 ağustosta sunni sancıyla doğum yapacağımı yazmıştım sizlere sabah gittik hastaneye kendi sancım varmış 100 çıktı nst de ve 2 cm açıklık vardı. çok zor bi doğum oldu saat 15:56 da kızımız dünyaya geldi . Ancak girme fırsatı bulabildim. doğum yapan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapacak olanlarıda bi avazda kurtarsın. En kısa zamanda doğum hikayemi paylaşıcam inşallah.
Saolasin canım Allah razı olsun. Senin zaten sık sık nst ye girmen gerekir. Ben 1gun durup diğer gün nst ye gittim. Bebeğinin hareketlerini çok iyi takip etmelisin. Uzun bir süre hareket etmezse hiç ihmal etme hemen doktora git. Bunun dışında önce Allah a sonra doktoruna güven. İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsin
Tesekkur ederim canim insallah
gecmis olsun canim,en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah!Allah anali babali buyutsun canim
Allah analı babalı büyütsün canımHerkese iyi geceler hanımlar. Ben 3 ağustosta sunni sancıyla doğum yapacağımı yazmıştım sizlere sabah gittik hastaneye kendi sancım varmış 100 çıktı nst de ve 2 cm açıklık vardı. çok zor bi doğum oldu saat 15:56 da kızımız dünyaya geldi . Ancak girme fırsatı bulabildim. doğum yapan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapacak olanlarıda bi avazda kurtarsın. En kısa zamanda doğum hikayemi paylaşıcam inşallah.
hayırlı olsun bebeğin.Allah analı babalı büyütsün.Herkese iyi geceler hanımlar. Ben 3 ağustosta sunni sancıyla doğum yapacağımı yazmıştım sizlere sabah gittik hastaneye kendi sancım varmış 100 çıktı nst de ve 2 cm açıklık vardı. çok zor bi doğum oldu saat 15:56 da kızımız dünyaya geldi . Ancak girme fırsatı bulabildim. doğum yapan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapacak olanlarıda bi avazda kurtarsın. En kısa zamanda doğum hikayemi paylaşıcam inşallah.
Canım sezeryandan önce beni gece 12 den sonra aç bıraktılar, su dahi içme dediler. Öğlen de sezeryanım oldu . Şimdiden geçmiş olsun canım, sağlıkla kucağına al inş evladını.Yarin sabah hayirlisiyla sabah 7de hastanede olacagiz sezeryanda ac tok farkediyormu birde dualarinizi bekliyorum ilk bebegim
canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsunYarin sabah hayirlisiyla sabah 7de hastanede olacagiz sezeryanda ac tok farkediyormu birde dualarinizi bekliyorum ilk bebegim
Yarin sabah hayirlisiyla sabah 7de hastanede olacagiz sezeryanda ac tok farkediyormu birde dualarinizi bekliyorum ilk bebegim
Canım dün sezeryan oldum bir gece öncesi saat 12 den sonra bişey yiyip içilmiyorYarin sabah hayirlisiyla sabah 7de hastanede olacagiz sezeryanda ac tok farkediyormu birde dualarinizi bekliyorum ilk bebegim
Dün mü doğum yaptın canımNisan geldikten 24 saat sonra doğum yaptm ..normal doğum oldu baya zor du.kızlar gogusum yara oldu agliyrm süt inmedi ne yapiyim .
15 ağustos ta doğum
Beklenen 24 ağustos
15 ağustos 3.15 geceDün mü doğum yaptın canım
Nisan geldikten 24 saat sonra doğum yaptm ..normal doğum oldu baya zor du.kızlar gogusum yara oldu agliyrm süt inmedi ne yapiyim .
15 ağustos ta doğum
Beklenen 24 ağustos
Bende 15 ağustos sabah 9 da oldu benimkide15 ağustos 3.15 gece
Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün. Sancilarin nasil başladı belin mi agridi başta benim ilk gebeligim sanci nasıl bilmiyorumNisan geldikten 24 saat sonra doğum yaptm ..normal doğum oldu baya zor du.kızlar gogusum yara oldu agliyrm süt inmedi ne yapiyim .
15 ağustos ta doğum
Beklenen 24 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?