nazlımı bilemem ama bence keyiflerine düşkünler gibi annelerin karnında ki rahatlığı nerde bulacaklar canım:)) sağlıklı olsunlarda eninde sonunda kucağımıza gelecekler inşallah Allahın izniyle.
maşallah canım erken doğum olmamış çok şükür.zamanında doğması en iyisi bebek doğduğunda hayata daha kolay uyum sağlıyor ve daha dayanıklı oluyor.bende hep erken gelecek diye korktum çünkü miyom vardı ama çok şükür büyümedi.sonra 34.haftalarda serviks kısalığından korktuk onuda atlattık çok şükür şimdi 40.haftadayım.artık bekleyeceğim sağlıcakla oğlumu.Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.Benim ki kesin nazli 33 te sancılar vardı ilaçla zor durdurdu dr şimdi 39 olduk gelesi yok. Gerçi şu geceleri olan sancılar da nst ye Bağlan sam kesin doğuma alır dr ve inşallah dediğin gibi sağlıcakla kucagimiza alırız.
Inşallah sağol canımHayı
hayurlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Yolunda canim cok sükür iyiyiz evimizdeyiz simdi Rabbim tekrarini yasatmasin hepimizin yavrularini bizlere bagislasin biara okudum ama yazamadim sende zor zamanlar yasamissin cok gecmis olsun tatlim peki sizde durumlar nasil iyisiniz demi?@Cimcime 39 canim nasilsin merak ettim,hersey yolundami?
Canim hayirdir neden kavusamadin bebisine bi sorun yoktur insallahBayanlar bende doğum yaptım . 14agustos gecesi saat 3le 4 arası . Henüz bebisime kavusamadim malesef
canım öncelikle hayırlı olsun.inşallah önemli bişey yokturBayanlar bende doğum yaptım . 14agustos gecesi saat 3le 4 arası . Henüz bebisime kavusamadim malesef
Noldu canim?Bayanlar bende doğum yaptım . 14agustos gecesi saat 3le 4 arası . Henüz bebisime kavusamadim malesef
Al bendende o kadarcanım aynı durumdayız dün kontrolümüz vardı hala kanala girmemiş nst de de bişey çıkmadı salı günü son günümüz vajen muayene yapıcak tekrar belki o zaman kadar gelir dedi doktor artık ne olacak bilemiyorumbende hala tık yok canım sende durumlar nasıl.yarın nst var ama bişey çıkacağını sanmıyorum bırak sancıyı gaz ağrısı bile yok vallapazarteside ultrason var bakalım kilosu 4 ü bulmuş ve doğmaya niyeti yoksa gün geçtikçe kilosu dahada artacağı için normal doğum şansımız azalacak.bugünlerde gelmeye niyetlenseydi iyiydi ama napalım sağlıklı olsunda gerisi teferruat artık
Allah analı babalı büyütsün canım normal mi oldu bebişin nasıl niye kavuşamadın sorum yoktur inşallahBayanlar bende doğum yaptım . 14agustos gecesi saat 3le 4 arası . Henüz bebisime kavusamadim malesef
maşallah canım erken doğum olmamış çok şükür.zamanında doğması en iyisi bebek doğduğunda hayata daha kolay uyum sağlıyor ve daha dayanıklı oluyor.bende hep erken gelecek diye korktum çünkü miyom vardı ama çok şükür büyümedi.sonra 34.haftalarda serviks kısalığından korktuk onuda atlattık çok şükür şimdi 40.haftadayım.artık bekleyeceğim sağlıcakla oğlumu.Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
Normal dogum sonrasi kesileri yanan var mi idrar yaparken ?? Yada iyilesen var mi ne zaman iyilesti kizlar
sevindim herşeyin yolunda olduğuna.bebişini sağlıkla kucağına alrsın inşallah canım.bugün nst miz vardı herşey yolunda artık pazartesi ultrasonda kilo ve kafa genişliğine göre bişeyler şekillencek gibi.hakkımızda hayırlısı bakalım
sağol cnm inşallah hepimizsevindim herşeyin yolunda olduğuna.bebişini sağlıkla kucağına alrsın inşallah canım.
canım öncelikle hayırlı olsun.inşallah önemli bişey yoktur
Canim hayirdir neden kavusamadin bebisine bi sorun yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?