Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun simdiden canim normal olmuyor muDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz darısı bekleyenlerin başına bende cumartesi günü sezeryan olacağım inşallah heyecan dorukta
Olmuyor canım SağolHayirli olsun simdiden canim normal olmuyor mu
Anladim canim Saglikla kucagina alırsın insallahOlmuyor canım Sağol
saglikla bebegini kucagina alirsin insallah canim az kalmis![/QUOamincanim insallah
yenidogan bebeklerin hapsurmasi reflextir korkma. doktorum demisti. bende hasta oldu sanmistim :)Bizim cocuk doktoru klima acabilirsiniz, oda sicakligini 24 derecede sabitleyebilirsiniz dedi. İlk baslarda yaptik ama sonra cinar hpsirmaya basladi, korktum ben de kapattim. Dolayisiyla ev hamam gibi, ben de bu sicakta korse falan hayatta giyemem
Aminnn canım inşallah sendeAnladim canim Saglikla kucagina alırsın insallah
Tesekkurleryenidogan bebeklerin hapsurmasi reflextir korkma. doktorum demisti. bende hasta oldu sanmistim :)
canim meme ucunu burun deligine yaklastir kokusunu alsin agzini actiginda hemen memeni ver sonra basiyla cenesiyle bacagiyla,oyna uzerini kalin giydirme,emzirirken surekli uyanik tutmaya ellemeye gayret etKızlar biz dogduk giremedim uzun süredir 11günlüğüz bugün ne yaptysam gögüsümü tutturamıyorum mama da veriyorum çok huzursuzum
Doktora gitmeme gerek Varmi .uykum var acayip de ac karnım .sandım artarsa gideyim diye dusunuyrmKizlar cok cok açık renkte nisanın geldi sanrm kendiliğinden akıntı vardı Wc ye gittim silerken gördüm şimdi .az da ağrım var sancımi bilmiyrm herkese uyandirmama gerek yok demi ne yapiyrm
acik renkte sumuk gibimi?Doktora gitmeme gerek Varmi .uykum var acayip de ac karnım .sandım artarsa gideyim diye dusunuyrm
evet canım sancm pek yok ara ara geliyracik renkte sumuk gibimi?
Acayip cok tuvaltm geliyr birdeacik renkte sumuk gibimi?
farketmez canim!ben dogum sabahi 5 gibi yattim yatmadan acikmistim yemek yedim sabahta muz kiwi falan yedim!sorun olmuyor yani bende normal dogum yaptimKahvaltı yapsammiki normal doğum yapan anneler acmi gittiniz
benim dogumdan bir hafta once gelmisti sumuk gibi acik renk ve azdi!Acayip cok tuvaltm geliyr birde
Canim bende sütüm az oldugu icin mama takviyesi yapiorum napalim mecburuz peki sen mamayi biberonla mi veriyosun bebiseKızlar biz dogduk giremedim uzun süredir 11günlüğüz bugün ne yaptysam gögüsümü tutturamıyorum mama da veriyorum çok huzursuzum