Aynen canım üşütmeden o zaman yoksa bebiş oynamazmış rahim kasılırken. Aynı üşütme ishal sancısı bende de var. Acil şifalar cnmCanım bebek hareketleri sürekli var ağrı varken de var yani rahim kasılması ya da doğum sancısıyla alakali değil üşütmeden dolayi oluyor maalesef geçer inşallah
Gecmis olsun canim tekrar, Allah beterinden korusunArkadaslar ciktik hastaneden artik evimizdeyiz defnemle:)
Canim ben markasini hatirlamadigim bi temizleme suyu aldim, islak mendiller sentetik geliyor cok. Onu pamuga sikip temizlemeyi dusunuyorum, hic duydun mu?Benim ki de unibaby islak pamuk.havlu yaziyor ustunde ondan
Aynen canım üşütmeden o zaman yoksa bebiş oynamazmış rahim kasılırken. Aynı üşütme ishal sancısı bende de var. Acil şifalar cnm
çok sevindim canım şimdi kızınla evinizde doya doya keyifle vakit geçirinArkadaslar ciktik hastaneden artik evimizdeyiz defnemle:)
Sağol canım sana da geçmiş olsun dikkat et kendineAynen canım üşütmeden o zaman yoksa bebiş oynamazmış rahim kasılırken. Aynı üşütme ishal sancısı bende de var. Acil şifalar cnm
Çok sevindim canim :) defnecik evine hoşgeldi :)Arkadaslar ciktik hastaneden artik evimizdeyiz defnemle:)
Bebiş ii canım da bn sürünüyorumKader kismet be gulum nasilsin bebis nasil?
Tskler cnm amin...Gecmis olsun canim tekrar, Allah beterinden korusun
Hosbulduk cnmmÇok sevindim canim :) defnecik evine hoşgeldi :)
Cok.sagolun ins geciririz saglikla huzurlaçok sevindim canım şimdi kızınla evinizde doya doya keyifle vakit geçirin
Bebiş ii canım da bn sürünüyorum
Kızlar daha öncede sormuştum ama dönen olmadııı plats topuna ne zaman başladınız nasıl hareketler yaptınız faydası oldumu bilgi verirmisiniz
Canim konustum simdi doktorumla, o kasilmalar normal ve olacaktir dedi. Kasilmalar sancili olursa dogum basladi demekmismidia .!.:Dr ne diyecek acaba canim sorarsan bana da yazarmisin
Tesekkur ederim canim Allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahCanim konustum simdi doktorumla, o kasilmalar normal ve olacaktir dedi. Kasilmalar sancili olursa dogum basladi demekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?