Merhaba kızlar bende dün doğum yaptim benim bebegim de erken geldi hayatımıza paşam 2700 gr dünyaya sezeryan ile geldi allah diğer arkadaşlarımızı kurtarsin
Hayirli olsun erkende degil zamaninda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar bende dün doğum yaptim benim bebegim de erken geldi hayatımıza paşam 2700 gr dünyaya sezeryan ile geldi allah diğer arkadaşlarımızı kurtarsin
Canım benim çok üzüldüm. Son günlerimiz sıkıntılı en zor günlermişn ama kasık ağrın var ve adet sancısı gibiyse rahim kasılmaları olabilir. Şuna dikkat et o kasık ağrılarının sıklığına ve bebiş o zaman hareket ediyor mu diye dikkat et çünkü rahim kasılmalarında bebiş hareketini kesermiş. Çok geçmiş olsun tatlım inşllh sadece gaz sancısıdır.Aynen canım benimde öyle oldu göğüs altindan kramp girmeyle başladı ama ben kasık ağrısı da çekiyorum adet sancısı gibi 2 günü geçti hala ağrım geçmedi geceden beri de sağ alt tarafa yerleşti ağrı hiç geçmiyor hareket etsem canım acıyor saat 6 oldu ama ben bu saati sabaha kadar nasil yaptim gel bide bana sor
Maşallah cnm 6 gün olduysa zaten alışmıştır. Bende direk yenidoğan ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşım pamuk su kullan dedi ama. Sonuçta yenidoğan yazıyor üstünde. Huggies aldım. Çok sağol cnm.Valla islak pamuk mendil.kullaniyorum ben bi sikinti olmadi daha 6 gunluguz ama
Benim de iki uc gundur az oynuyor sabah ac karnina sadece iyi hareket ediyor sonra kendini topluyor bir yere hareket edecek yeri yok sanki sanirim yakin gibi hayirlisi bakalim :)Kizlar selam, dogum yapmadan ne kadar once bebegin hareketleri azaliyor bilen var mi? Benimki az oynuyor da 2 gundur falan
Canım bebek hareketleri sürekli var ağrı varken de var yani rahim kasılması ya da doğum sancısıyla alakali değil üşütmeden dolayi oluyor maalesef geçer inşallahCanım benim çok üzüldüm. Son günlerimiz sıkıntılı en zor günlermişn ama kasık ağrın var ve adet sancısı gibiyse rahim kasılmaları olabilir. Şuna dikkat et o kasık ağrılarının sıklığına ve bebiş o zaman hareket ediyor mu diye dikkat et çünkü rahim kasılmalarında bebiş hareketini kesermiş. Çok geçmiş olsun tatlım inşllh sadece gaz sancısıdır.
Bende hafif kasilma gibi seyler de oluyor, gecene kadar bebek oynamiyor. Pekiii kasilmalar basladiktan ne kadar sonra dogum basliyorBenim de iki uc gundur az oynuyor sabah ac karnina sadece iyi hareket ediyor sonra kendini topluyor bir yere hareket edecek yeri yok sanki sanirim yakin gibi hayirlisi bakalim :)
Adet agrisi gibi agrinda varsa ihmal etme dr a git canim ben daha dogum yapmadim ama gobegim falan indi asagiya birde 34. Haftada erken dogum tedavisi gordum 1.5 cm acikligim vardi nst baglarlar sana eger sanci cikarsa acikliga bakarlar sanirim saatte 1 cm aciliyor 10 saatte dogum oluyor diye biliyorum yalanci sanci degilse allah yardimcimiz olsun tek avazda kurtarsin amin :)Bende hafif kasilma gibi seyler de oluyor, gecene kadar bebek oynamiyor. Pekiii kasilmalar basladiktan ne kadar sonra dogum basliyor
Canim bende sanci yok sadece karnim kasiliyor, yarim dk-1 dk gibi bir sure sonra geciyor kendiligindenAdet agrisi gibi agrinda varsa ihmal etme dr a git canim ben daha dogum yapmadim ama gobegim falan indi asagiya birde 34. Haftada erken dogum tedavisi gordum 1.5 cm acikligim vardi nst baglarlar sana eger sanci cikarsa acikliga bakarlar sanirim saatte 1 cm aciliyor 10 saatte dogum oluyor diye biliyorum yalanci sanci degilse allah yardimcimiz olsun tek avazda kurtarsin amin :)
Ozaman hazirlayici kasilmalar mi acaba dr kontrol un ne zaman canim nst giriyorsun demiCanim bende sanci yok sadece karnim kasiliyor, yarim dk-1 dk gibi bir sure sonra geciyor kendiliginden
Gecen pazartesi girmistim canim, yarin tekrarOzaman hazirlayici kasilmalar mi acaba dr kontrol un ne zaman canim nst giriyorsun demi
Dr ne diyecek acaba canim sorarsan bana da yazarmisin [/QUOTE][QUOTE="midia, post: 41906251, member: 1369pazartesi girmistim canim, yarin tekrar
Dr ne diyecek acaba canim sorarsan bana da yazarmisin [/QUOTE][QUOTE="midia, post: 41906251, member: 1369pazartesi girmistim canim, yarin tekrar
Sağol canımHastane veriyor bebegim ozelde.
Ben hastaneden cikana dek hasta bezi kullandim zaten ilk gun asiri pihtili kan gelio sonra pembeye donuo.
bak mesela ben suan gunluk ped kullaniorum sildikce peceteye acik pembe gelio cunku
Benim ki de unibaby islak pamuk.havlu yaziyor ustunde ondanMaşallah cnm 6 gün olduysa zaten alışmıştır. Bende direk yenidoğan ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşım pamuk su kullan dedi ama. Sonuçta yenidoğan yazıyor üstünde. Huggies aldım. Çok sağol cnm.