Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhabalar ben aranıza yeni katıldım bende 36 haftalık hamileyim 3hafta sonra bebeğimi kucağıma alıcam Allah izin verirse ama babasını bilmeyecek yavrum o yüzden çok üzülüyorum dua edin benim için .
hoşgeldin Allah hayırlı doğumlar versinMerhabalar ben aranıza yeni katıldım bende 36 haftalık hamileyim 3hafta sonra bebeğimi kucağıma alıcam Allah izin verirse ama babasını bilmeyecek yavrum o yüzden çok üzülüyorum dua edin benim için .
hosgeldin aramiza! Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah!Merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende 36 haftalık hamileyim 3hafta sonra bebeğimi kucağıma alıcam Allah izin verirse ama babasını bilmeyecek yavrum o yüzden çok üzülüyorum dua edin benim için .
Aynen cnmm cok zor ya allah kimseyi evinden evladindan ayirmasinyorgun_86 kuzum eve gecmissiniz cok sevindim eve gecince bir ohh cekiorsun kesin sende bir ohh cekmissindir hastanede yatmak zor ya allah kimseyi dusurmesin.
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir
maşallah oğluşunakızlarrr herkese iyi haftalarr.doktortan geliyorum bugün herşey yolunda çk şükür 3700 gr olmuş oğluşum maşallah.ama gelmeye niyeti yk ne sancı çıktı ne bişey hala tık yk.doktor gününü bekleyelim sonra bakarız napacağımıza dedi,en son çare suni sancı verilcek sanırım,gellsin artıkkkkkkk
şimdiden hayırlı doğumlar ,sezeryan olucaksın sanırım kendi tercihin mi yoksa başka sebebi var mıKızlar anca okudum bitti doğum yapan herkezin gözü aydın rabbim sağlıklı analı babalı uzun ömür versin bebislerinize inşallah darısı bize inşallah bende cumartesi günü girecem doğuma allah izin verirse çok heycan var bi gelseydi gün
Allah razı olsun cnm benim hepimizin inşallah evet sezeryan olacam cnm iki düşük bir dış gebeligim var dr dedi sezeryan yapalım en iyisi dedi zaten normal doğumdan çok korkuyorum cnm ya sen normal düşünüyorsun galibaşimdiden hayırlı doğumlar ,sezeryan olucaksın sanırım kendi tercihin mi yoksa başka sebebi var mı
Aynen cnmm cok zor ya allah kimseyi evinden evladindan ayirmasin
herşey yolundaymış çok şükür onu düşün hem belli olmaz gelir birkaç güne o biliyrdur geleceği günü merak etmekızlarrr herkese iyi haftalarr.doktortan geliyorum bugün herşey yolunda çk şükür 3700 gr olmuş oğluşum maşallah.ama gelmeye niyeti yk ne sancı çıktı ne bişey hala tık yk.doktor gününü bekleyelim sonra bakarız napacağımıza dedi,en son çare suni sancı verilcek sanırım,gellsin artıkkkkkkk
hayırlısı canımkızlarrr herkese iyi haftalarr.doktortan geliyorum bugün herşey yolunda çk şükür 3700 gr olmuş oğluşum maşallah.ama gelmeye niyeti yk ne sancı çıktı ne bişey hala tık yk.doktor gününü bekleyelim sonra bakarız napacağımıza dedi,en son çare suni sancı verilcek sanırım,gellsin artıkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?