- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
Evet canım hamileyim 35. Haftama girdim. 75 lil yükleme de çıkmamıştı şeker.Hamile misin canim? Hamilelik sekeri var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hamileyim 35. Haftama girdim. 75 lil yükleme de çıkmamıştı şeker.Hamile misin canim? Hamilelik sekeri var mi?
Tşk ederim canım, Allah razı olsun. Bu arada 35 . Haftama girdim bi sıkıntı yapar mıymış acaba ben de?Canım eşim doktor sordum ona normal dedi korkma
Tam akinti gibi degil daha sumuksu bir yapisi var canimAkintinin icinde cok az kan damlasi gibi mi
Cnm eşimin dediği protein kaçağı diyebilmek için 200 ün üstünde olması lazım gebelikte bu değerin biraz yüksek olması normal bir durumdur. 170 kaçak sayılmaz sıkıntı olmaz diyor. Rica ederim.Tşk ederim canım, Allah razı olsun. Bu arada 35 . Haftama girdim bi sıkıntı yapar mıymış acaba ben de?
Allah bağışlasın canım ama erken demişsin de erken bir hafta değil.küvezdemi kaldı bebeğin?inşallah senine bebeğinde sağlığı iyidir şuan.Merhaba kızlar bende dün doğum yaptim benim bebegim de erken geldi hayatımıza paşam 2700 gr dünyaya sezeryan ile geldi allah diğer arkadaşlarımızı kurtarsin
hayırlı uğurlu olsun cnm Allah analı babalı büyütsün kızını.bizim doğum tarihleri aynı sen ne güzel sağ salim almışın kızını kucağına..bn hala bekliyorum benm oğluşun gelmeye pek niyeti yok sanırımMerhaba bebişlerini kucaklayan, kuzucuklarının yolunu gözleyen güzel anneler, ben de 21 Temmuz 00.07de kavuştum kızıma çok şükür :)) Allah'ım bekleyen bütün annelere yavrucuklarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun cnmmm Allah analı babalı büyütsün oğlunu ne güzel erken almışsın kucağına keşke benm oğluşumda gelse yaa bekliyorum ama tıkk yokkkMerhaba kızlar bende dün doğum yaptim benim bebegim de erken geldi hayatımıza paşam 2700 gr dünyaya sezeryan ile geldi allah diğer arkadaşlarımızı kurtarsin
Valla islak pamuk mendil.kullaniyorum ben bi sikinti olmadi daha 6 gunluguz amaKızlar ilk 1 ay pamuk ve sıcak su ile altını temizleyin bebişin diyorlar. Şart mı yeni doğan ıslak mendilleri kafi olmaz mı?
Ewet canım haklısın tbiki. Darısı herkesin başına :)Hayırlı olsun canım bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun önemli olan o
İnşallah güzelim Ama bildiğin trawma yaşadık.Hayırlısı canım, ben de %100 doğal doğum için gerekli herşeyi yapıp sezeyanın s'sini düşünmezken normal doğum diye yattığım hastaneden bebeğimin kalp atışları her sancıyla birlikte düştüğü için zorunlu sezeryanla çıktım.. Hakkımızda Hayırlısı buymuş tatlım sağlıkla kucağımıza aldık ya dikişler unutulur, ağrılar geçer, sütler gelir, güzel güzel büyürler inşallah
Amin canım inşallah :)Bende oyle.diyordum.ama.eger sezeryan olacaksan ilk.ayildigindaki agrii ve ilk.ayaga kalkma cok.zor bennnu kadae beklemiyordum.ama.neyseki 2 gune geciyor korkutmayayim.sizi de cokmguzel.bir duygu kucagina almak emzirmek isteyen herkese yasatsin rabbim
Aynen canım benimde öyle oldu göğüs altindan kramp girmeyle başladı ama ben kasık ağrısı da çekiyorum adet sancısı gibi 2 günü geçti hala ağrım geçmedi geceden beri de sağ alt tarafa yerleşti ağrı hiç geçmiyor hareket etsem canım acıyor saat 6 oldu ama ben bu saati sabaha kadar nasil yaptim gel bide bana sorAynen öyle canım. Adanadayım kah klima açıyorum kah kapatıyorum yatak odasında vantilatörle uyuyorum derken üşütüyorum. Göğsümün altından giriyor sancım ama kasığıma inmiyor göbegimin ortasında bitiyor. Ordan anladım rahim kasılması olmadığımı tabi birde tuvaletten :)
Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olsun :)Merhaba bebişlerini kucaklayan, kuzucuklarının yolunu gözleyen güzel anneler, ben de 21 Temmuz 00.07de kavuştum kızıma çok şükür :)) Allah'ım bekleyen bütün annelere yavrucuklarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah :)Merhaba kızlar bende dün doğum yaptim benim bebegim de erken geldi hayatımıza paşam 2700 gr dünyaya sezeryan ile geldi allah diğer arkadaşlarımızı kurtarsin
Merhaba bebişlerini kucaklayan, kuzucuklarının yolunu gözleyen güzel anneler, ben de 21 Temmuz 00.07de kavuştum kızıma çok şükür :)) Allah'ım bekleyen bütün annelere yavrucuklarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
kızlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar bende dün doğum yaptim benim bebegim de erken geldi hayatımıza paşam 2700 gr dünyaya sezeryan ile geldi allah diğer arkadaşlarımızı kurtarsin
Tşk ederim canım, Allah razı olsun. Bu arada 35 . Haftama girdim bi sıkıntı yapar mıymış acaba ben de?