- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
- 83
Bana da öyle geldi cıkası yok galiba :) bu hafta gelir belkiEvet canim oldum, yani doktor direk cati muayenesi dememisti ama burda okuduklarimdan sonra anladim oyle oldugunu2. Keredir nisan geldigi gun dr kontrolum vardi, heralde eve donemeyiz dogururum diyordum ama doktor muayene edince 1 cm acilma var, nisanin da azar azar geliyor bence biraz daha zamanin var ama bu isler belli olmaz, dogurabilirsin de demisti (rahim cevresi dokularim gevsekmis yapi olarak, bu da dogumu hizlandirirmis) ama bunu pazartesi soylemisti Diyorum ya benimkinin cikasi yok
BelkiBana da öyle geldi cıkası yok galiba :) bu hafta gelir belki
Ben şimdi 36+5im ama bugün doğsa yok demem :) sadece o sancı gözümde büyüyor o kadar :)Belkisali gunu tam 38 oluyorum artik gelsin zaten
Ben de oyle diye diye bugunlere geldimBen şimdi 36+5im ama bugün doğsa yok demem :) sadece o sancı gözümde büyüyor o kadar :)
Bende gelirim inşallah :))Ben de oyle diye diye bugunlere geldim
Canim azar azar nisan dedigin sey nasil oldu banada soylermisin benimde bi tuhaf durumumBen de oyle diye diye bugunlere geldim
İnsallah canim hayirlisiBende gelirim inşallah :))
Al bndende o kadar 9 ay doğal doğumu araştır gerekli herşeyi hazrla git sezeryan olAllah razi olsun birtanem siz aglayin die paylasmadim aglamayin sakin vicdan azabi cekerim ama.
hersey nasip kismet normal icin Gittik sezeryan olduk donduk bosuna demio doktorlar dogum sekli heran degisebilir die.
Canim miktari olmasi gerekenden az, ben nisan olup olmadigina emin olamadigim icin fotosunu doktora gostermistim de o soylemistiCanim azar azar nisan dedigin sey nasil oldu banada soylermisin benimde bi tuhaf durumum
Al bndende o kadar 9 ay doğal doğumu araştır gerekli herşeyi hazrla git sezeryan ol
Hamile misin canim? Hamilelik sekeri var mi?Kızlar daha önce 24 saatlik idrarda protein testi yaptıran oldu mu? Ben yaptırdım da bugün 170 çıktı, referans aralığı da 0-150 gözüküyor. Yüksekliği nasıl acaba? Haftasonu olunca doktorla da görüşemedik. Bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.
Al bndende o kadar 9 ay doğal doğumu araştır gerekli herşeyi hazrla git sezeryan ol
çok geçmiş olsun canım bol bol su iç iyi gelir.Ishal geçti ama kramp giriyor midemden başlayıp karnıma yayılıyor yerimde duramıyorum girdiğinde. Bu böyleyse doğum sancısını hiç düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun
Akintinin icinde cok az kan damlasi gibi miCanim miktari olmasi gerekenden az, ben nisan olup olmadigina emin olamadigim icin fotosunu doktora gostermistim de o soylemisti
Aynen öyle canım. Adanadayım kah klima açıyorum kah kapatıyorum yatak odasında vantilatörle uyuyorum derken üşütüyorum. Göğsümün altından giriyor sancım ama kasığıma inmiyor göbegimin ortasında bitiyor. Ordan anladım rahim kasılması olmadığımı tabi birde tuvaletten :)Bu haftalarda genelde çok oluyor sanırım benim gibi bir sürü kişi gitmiş hastaneye. Dikkat etmek gerek işte ama hava sicak diye daha fazla bunalıyoruz farketmeden de üşütüyoruz maalesef
Canım eşim doktor sordum ona normal dedi korkmaKızlar daha önce 24 saatlik idrarda protein testi yaptıran oldu mu? Ben yaptırdım da bugün 170 çıktı, referans aralığı da 0-150 gözüküyor. Yüksekliği nasıl acaba? Haftasonu olunca doktorla da görüşemedik. Bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.
Bende oyle.diyordum.ama.eger sezeryan olacaksan ilk.ayildigindaki agrii ve ilk.ayaga kalkma cok.zor bennnu kadae beklemiyordum.ama.neyseki 2 gune geciyor korkutmayayim.sizi de cokmguzel.bir duygu kucagina almak emzirmek isteyen herkese yasatsin rabbimBen şimdi 36+5im ama bugün doğsa yok demem :) sadece o sancı gözümde büyüyor o kadar :)
Amin canim, senin de bebisini Allah anali babali buyutsunMerhaba bebişlerini kucaklayan, kuzucuklarının yolunu gözleyen güzel anneler, ben de 21 Temmuz 00.07de kavuştum kızıma çok şükür :)) Allah'ım bekleyen bütün annelere yavrucuklarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?