- 22 Aralık 2014
- 162
- 85
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun duygulandım okurkenkarnın aşağı inmişmiydi pekiAmin canim allah razi olsun.
36+4 tu tam ama yanliz ultrasonda 2 hafta onde cikiordu ki ultrason dogru soyluyormus ultrasonda tahmini dogum tarigi 22 temmuz diyordu doktor yok 10 agustos.
17 temmuzda aldim kucagima :)
seninde az zamanin kalmis canim!artik gelsin diyenlerdenmisin benim gibi:)Bende akşam gittim acile belimde ve kasigimdaki sancı çok arttı. Bebegimin suyu da az olduğu için beklemedim. Ama açılma yok nst de sancı var ama doğumluk değilmiş yallah eve ins hayırlısı olur.hakkimizda
tatlım çok geçmiş olsun inşallah bu sabah güzel haberler almışsınızdır15.6 cikti sariligimiz hastaneye yattik suanda moralim.cok bozuldu...bebisimi soydular sadece bezi var isiga koydular 1 saate bi uyandirip emzircem ins yarina duser de cikarizz
Zaten bugun 12 de randevu almistik bakalim doktor ne diyecej
kızlar hayırlısı hakkınızda zaman yaklaştıkça sırayla herkesde belirtiler başlıyoBende akşam gittim acile belimde ve kasigimdaki sancı çok arttı. Bebegimin suyu da az olduğu için beklemedim. Ama açılma yok nst de sancı var ama doğumluk değilmiş yallah eve ins hayırlısı olur.hakkimizda
Cok cok geçmiş olsn canm Allah kızını anali bbali büyütsün ins
sağol canım. Bebişin ve sen iyisindir inşallah. Allah sağlıkla sıhatle bize de nasip etsin Bebişlerimizi görmeyi.
Canım hayırlı olsun duygulandım okurkenkarnın aşağı inmişmiydi peki
POWERHACK doğum hikayeni okudum öncelikle geçmiş olsun canım,bende okuyunca hiç dayanamıyorum ağlıyorum hemen çok güzel bi duygu Allah bi ömür mutlu etsin sizi,hayırlısıyla darısı başımıza günler geçtikçe heyecan artıyo iyice
Hasta kilotu şeklinde aldım bn çok da rahat ettim kızlar. Depend marka. Kimseye muhtaç kalmadan işini hallediyosunHastane veriyor bebegim ozelde.
Ben hastaneden cikana dek hasta bezi kullandim zaten ilk gun asiri pihtili kan gelio sonra pembeye donuo.
bak mesela ben suan gunluk ped kullaniorum sildikce peceteye acik pembe gelio cunku
geçmiş olsun canımm15.6 cikti sariligimiz hastaneye yattik suanda moralim.cok bozuldu...bebisimi soydular sadece bezi var isiga koydular 1 saate bi uyandirip emzircem ins yarina duser de cikarizz
Me kadar şanslısın. Bnde 40 haftayı beklesin isterdim çok sağlıklı çok şükür ama planlarımızı değiştrdi küçük hanım :)cnmm m hayırlı olsunnn Allah analı babalı büyütsün çk sevindim kavuştun meleğine..bnde tık yk hala bekliyorum herkes aldı kucağına bebişini ne güzell bnd istiyorum artıkk gelsinn
bende sizleri ve doğum belirtileri başlayanları gördükçe erteleyip durduğum bikaç işim var heran herşey olabilir diye telaş yapmaya başladım çarşamba doktor randevumuz var ozamana kadar herşeyi halledip kafam rahat beklemek istiyorum bebişiAllah razi olsun canim benim aglama kiyamam size kiz dogum hikayemi paylasmak istemedim ama arkadaslar israr edince bende yazayim dedim :)
insallah sizler kolay dogum yapip guzelce kavusursunuz yavrunuza rabbim herseyin hayirlisi nasip etsin.
evet ya o son zamanlar heyecani bilirim.
bu arada insan anlio sanki doguracagini.
dogum sancisidan 1 gun once evi hafif toparladim esime 2 takim yedek is kiyafeti utuleyip astim ki yapmam yedek ogle :)
mutfagimi derledim toparladim dogumdan geldik ev derli toplu olmus oldu iste malum oluyor sanirim :)
Aynen can8m ins hayırlısı ile alalim kucagimizaseninde az zamanin kalmis canim!artik gelsin diyenlerdenmisin benim gibi:)
çk şükür sağlıklı sıhatli almışsın kucağına erkenci çıktı birazz senin kız.benmki gününü beklicek anlaşıldı bde bekliyorum sabırla.senin açılma flnda başlamıştı normal doğum gözüküyodu neden sezeryan olduMe kadar şanslısın. Bnde 40 haftayı beklesin isterdim çok sağlıklı çok şükür ama planlarımızı değiştrdi küçük hanım :)