- 30 Mart 2009
- 14.016
- 62.878
İnsallah canimCanım çok sağolgelmeye karar verince inan çabucak ilerliyor herşey. Bebişin istesin inş keşken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canimCanım çok sağolgelmeye karar verince inan çabucak ilerliyor herşey. Bebişin istesin inş keşken
Sezeryan mı olacaksın canım sen ? doktorun ona göre ayarladı demek ne güzel. ben de sezeryan olacaktım ama dr raporu normal doğuma göre ayarlamıştı. Ama şimdi normal doğuma döndük :)aynen beimde bulantım devam canım benim bugün son iş günüm ben izine çıkıyorum benim doğum ayın 15 olcağı için tam 3 hafta önceden çıkmış sayılcam
Cok gecmis olsun canim, dogum belirtileri olabilir bunlar dikkat etDÜN YEDİM HERŞEY ÇIKTI AŞIRI HALSİZLİK VARDI SABAHTAN BERİ AÇTIM BEBEK AÇ KALMASIN DİYE SERUM BAĞLADILAR CANIM İSHAL KUSMA SANCI İLE GİTTİK
bende ayın 1 ine kadar çalışır raporu almıştım ama bu hafta bozdurcam çok zorlanıyorum sezeryan olacağımSezeryan mı olacaksın canım sen ? doktorun ona göre ayarladı demek ne güzel. ben de sezeryan olacaktım ama dr raporu normal doğuma göre ayarlamıştı. Ama şimdi normal doğuma döndük :)
sağol ya hadi ya bilmiyorum ben üşütmüşüm galiba eşimde öyle bayramda memelekete gittim hava çarptı galibaaCok gecmis olsun canim, dogum belirtileri olabilir bunlar dikkat et
Zor valla ... Allah kolaylık versin...bende ayın 1 ine kadar çalışır raporu almıştım ama bu hafta bozdurcam çok zorlanıyorum sezeryan olacağım
amin hepimizeeeZor valla ... Allah kolaylık versin...
Bazen dogum sancisiyla beraber mide bulantisi olabiliyormus diye duymustum ishal de doguma yakin olabilirmis ama tabi usuttugun icin de olmus olabilir ama her halukarda cok dikkat et kendinesağol ya hadi ya bilmiyorum ben üşütmüşüm galiba eşimde öyle bayramda memelekete gittim hava çarptı galibaa
Canim annem geldi benim yanima dogum icin, dedi ki carsaf gibi bi seyle sarmak gerekiyormuskızlar bişey sorucam doğum sonrası göbek sarkmaması için ne yapmayı düşünüyosunuz.ben hiç düşünmemiştim daha bugün geldi aklıma korse ya da bi kumaşla sarma oluyomuş napmak lazım nasıl yapmak lazım fikri olan varmı
benimki de öyle dedi ama korse daha mı kullanışlı olur bilemedimCanim annem geldi benim yanima dogum icin, dedi ki carsaf gibi bi seyle sarmak gerekiyormus
Ben de korseyi soyledim anneme ama dedi ki icin carsaf sarinca daha rahat temizlenir. Valla bilemedim ben debenimki de öyle dedi ama korse daha mı kullanışlı olur bilemedim
POWERHACK bebisini op benim icin canim,bende cok heyecanliyim insallah bende,diger hamile arkadaslarimizda saglikli bir sekilde aliriz kucagimiza bebislerimizi! artik bende kucagima almak istiyorum saglikli sihhatli Insallah! o duyguyu cok merak ediyorum
benimki de öyle dedi ama korse daha mı kullanışlı olur bilemedim
ay gözün aydın yen gördüm canım:)Allah analı babalı büyütsün.ne zaman nasıl oldu? nomalmi? her doğumda daha çok heyecanlanıyorm daırısı bzim başımıza inşallah.Teyzeler biz doğduk :)
@Dreamelodi 216lik paket bir ay belki idare eder! bende 2 pijama takimi 1 sabahlik ic camasiri emzirm atleti 2 esofman sampuan sac kremi,losyon dis fircasi ve macunu gogus kremi koydum!ama sut pompasi dahaalmadim almalimiyim bilemedim![/QUOTE
benim hastanede bebekle alakalı herşey mevutmuş.sadece hastane çıkışı eve gelirken kıyafet ve birde kendim için kıyafet alacağım.onun dışında bir şey lazım değilmiş.süt pompasıda hastanede varmış.sen sordunmu canım belki ordada vardır boşuna alma yanına.
Psikolojik oldugunu gel de benim anneme anlat simdi bol su ic canim sen de, daha hizli toparlanirKorse icin doktoruma dedim doktorum kullanabilirsin ama piskolojik bence dedi toparliycani sanmiorum 40 gunu bulur dedi.
sarkti cunku farkindaym
Psikolojik oldugunu gel de benim anneme anlat simdi bol su ic canim sen de, daha hizli toparlanir