son zamanlar cekilmiyor ben bunu anladim!artik bende gelsin istiyorum haftaya cumartesi pazar gelsin mesela siparis gibi oldu tovbe tovbe:)))Uc gecedir tamamen uykusuzum ben artik dogsunn istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son zamanlar cekilmiyor ben bunu anladim!artik bende gelsin istiyorum haftaya cumartesi pazar gelsin mesela siparis gibi oldu tovbe tovbe:)))Uc gecedir tamamen uykusuzum ben artik dogsunn istiyorum
Kontrol cumartersi. Dogum belli degil birincisi normal oldu 38+6da bunuda c.ertesi sorAcam artikSenin kontrolde ne de dr un bellimi tarih
Bencwdesipariste haklisin yani)))son zamanlar cekilmiyor ben bunu anladim!artik bende gelsin istiyorum haftaya cumartesi pazar gelsin mesela siparis gibi oldu tovbe tovbe:)))
onlar icin erken daha canim!ben simdiki ihtiyaclarimi dusunuyorum gerci pek bir ihtiyacimda kalmadi!babasi gelsin o alsin artik:)Hayirli olsun gule gule kullanin.pompa yerine bebis icin bisiler aldir yahu mama sandalyesi _yurutec filan alsin alsin :) 5 6 aylikken kullancaz artik onlari ...
ihtiyacin olursa alirsin pompayi diyorum ya
inan artik neden hareket etmedi bunudami yesem yoksa azmi yedim bebek kilo aldimi gibi sorulari kwnsime yoneltmekten skldm ustelik 45 kiloyla hamile kaldim cok yemek yiyen biride degildim!simdi son zamanlarda yine canim!birsey istemiyor amazorla yiyorum 2 ogun!ama sut yogurt ve meyve cok tuketiyorum yinede yemek yemekten skldm!Bencwdesipariste haklisin yani)))
evet zamani bilmek cok guzel!bende boyle beklemedeyim bugunmu yarinmi sanci gelcekmi geldimi bu hafta bitermi diye sorularla bogusuyorum!Iki dogumuda yapan biri olarak normali tercih etsemde.sezereyan olcak bu dogumum en guzel yani tarihini bilmek zaten
Canım çok sağolgelmeye karar verince inan çabucak ilerliyor herşey. Bebişin istesin inş keşkenSeninle ayni gunde oldugumuzdan heyecanla kendi dogumumu bekliyorum ben de hala sanci vs yok bende ama hayirli ugurlu olsun tekrar
canim nasilsin bebisin nasil?sutun geldimi?kilosu boyu nasil kime benziyor?cok sordum kusura bakmaCanım çok sağolgelmeye karar verince inan çabucak ilerliyor herşey. Bebişin istesin inş keşken
kuzucugunun ve senin iyi olmana sevindim canim!peki gunde kac tane bebek bezi degistiriyorsun?kac defa kaka yapiyor ve idrar yapiyor?bugun bebek bezi aldim 216lik ne kadar gider diye hesap yapicam:)
Allah bagislasin :) iyi gezmeler simdiden
Sağol canım ikimizde çok yorgunuz akiam doğdu. 21:23
Hala sayıklayarak uyuyor:)
tamam canim!nasilsin nasil gidiyor annelik alisabildinmi?cok misafir geliyormu bebisi gormeye?agrin sizin nasil oldu?Saymadim kuzum ya 4 5 diyelim ortalama.
Idrar ve kakayi takip etmdim eqdince yazarim tatlim sana:)
tamam canim!nasilsin nasil gidiyor annelik alisabildinmi?cok misafir geliyormu bebisi gormeye?agrin sizin nasil oldu?
ben çarşamba günü 35+0 iken gittim 2850 gr iyi dedi istedi zaman gelebilir artık sorun yok erken doğum diye bişey olmaz dedi dokturumyarin 36 hafta olcaz sizce simdi dogsa cokmu kucuk?yani erken dogum!yapan oldumu hic cevrenizde yada siz daha once yaptinizmi? kilosu pazartesi gunu 2650ydi cokmu kucuk?