Merhaba hanımlar. KPSS zorlu bir süreç özverili bir çalışma istiyor ve insanı yıldırdığı, pes etmeye sebep olduğu anlar olabiliyor. Ben 2011 mezunuyum 24 yaşındayım ve alanım gereği yüksek bir puan almam gerekiyor. lakin 9 aylık bıcırık bir kızım, halletmem gereken ev işlerim ve tabiki çalışmam gereken derslerle beraber ilgilenmem gereken bir eşim var.
Kızım olmadan önce biraz boşlayarak girdiğim sınavlarımı düşündükçe çok üzülüyorum. şu anda işimin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama ucundan tutmam gerekiyor bir şekilde.
sınava nasıl hazırlanacaksın derseniz ben aslında 2 sene çalışıp girmeyi düşünüyorum sınava yani asıl 2016da gireceğim. çocukla ancak hallederim çünkü lakin 2015de de şansımı denemek için gireceğim yinede.
şimdilik planım bu ay çalışacağım kitaplarımı hazırlayıp günlük bir çalışma planı yapmak olacak kızımdan ancak gece fırsat bulabildiğim için gece ve sabahın erken saatleri o uyurken çalışmak olacak umarım bu yolda birbirimizi motive eder birbirimize destek oluruz.
haziran 15 de Allahın izniyle ders çalışmaya başladığımda günlük çalıştığım konularıda paylaşacağım. geçen sene 75 almıştım ve çok üzülmüştüm 86 -87 gibi bir puana ihtiyacım var umarım bu sefer başarılı olurum. herşey kızım için ve onun geleceği için çünkü