2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
Bende varim ankara ihriyaca yazildim 2015 kpss gircem bakalim calismaya basladm tek bi kitabim var ondada sozckte anlam cumlede anlam bitirdim matematik calismiyorm alanim matematik zaten tarih basladm biraz bende katilirim size :)

aklımda ihtiyaç var uzman kariyer ver murat var
araştırmışsındır neden ihtiyaca yazıldın
benim gk-gy sence dershaneye yazılmama gerek var mı

Bu arada ne hikmetse rüyamda dershaneye yazılırken gördüm kendimi. İlkokuldan şimdi görüşmediğim bir arkadaşıma da anlatıyorum onu da ikna etmeye çalışıyorum, dershane de murat dershanesi, hani adına kadar gördüm.

Acaba bu bir işaret mi? Dershaneye mi yazılsam ki? Zaten bir süredir aklımda çok meşgul ediyor.
Ona vereceğim parayı konu ve soru setlerine versem de evde çalışıp insanlıktan mı çıksam ki :KK1:
Yoksa dershaneye gidip benim gibi diğer kişilerle de iletişimde olup devinip mi yaratsam :44:

Aslında aklımda evde çalışıp insanlıktan çıkmak vardı. Hafta sonları da dershanelerin yaptığı sınavlara katılıp seviyemi görmek istiyordum, kafam karışık.

Burada dershaneye yazılacak var mı ??????

canım ben tek tek derslerı bıtırmeyı dusunuyorum diğer türlü çok parçaya bölünmek istemiyorum. aynı senın gibi düşünerekten türkçeden başladım. bitirip sadece sorularla hız kazanmayı planlıyorum :) dersane konusunda da sanrım gidicem. evde çalışamama ihtimalim yuksek :) dikkatim çabuk dağılıyo malesef

canım ben tek tek derslerı bıtırmeyı dusunuyorum diğer türlü çok parçaya bölünmek istemiyorum. aynı senın gibi düşünerekten türkçeden başladım. bitirip sadece sorularla hız kazanmayı planlıyorum :) dersane konusunda da sanrım gidicem. evde çalışamama ihtimalim yuksek :) dikkatim çabuk dağılıyo malesef

yaa ben de mi yazılsam ki
ne zaman başlıyor bu dershaneler biliyor musun, kayıtlar çoktan başlamıştır da derslere vardır herhalde daha
hangisine gideceksin karar verdin mi
aslında evde çalışma ortamım çok iyi ama evliyim falan işte gerçi eşim destekliyor ama ne kadar desteklese de yok yemek yok temizlik yok misafir yok düğünlere katılma... devamlı dikkatimi dağıtacak bir şeyler çıkıyor..
öğrencilik zamanlarım ne iyiymiş ne rahatmışım. kıymetini bilemedim. öğrenciyken halletmeliydim bunları. evli barklıyken çok zor olacak.

aldıklarımı yukarıda yazdım, bir de ilk mesajda bazı kaynakları ekledim, başka kaynaklardan yararlanan varsa paylaşırsa çok iyi olur.
ihtiyaç konu anlatımı çok güzel
x yayıncılık ders notları da konuları güzel toparlamış
beyaz kalem de iyi konu anlatımında
bunlar bittikten sonra data soru bankası setinden sorulara başlayacağım.

bir de data yayınlarından 41 deneme kitabı aldım
hepsini bitirirsem şahane olur.[/QUOTE]

BÖLÜMÜM KAMU YÖNETİMİ YAŞ 29 ::KK70: data 41 denemeyi ben de almıştım ama ne yazık ki ona sıra gelmeden kpss günü geldi evliyim evin sorumlulukları da çalışmama tabii biraz engel olduğu da oluyor fakat planlı çalışmak da şart. Ayın 17sinde HALKBANK sınavına gireceğim ama bir moral veren yok herkes zor zor diyor çalışma hevesim kırıldı neredeyse ya...

canım benim bölüm işletme .. bende gireceğim sınava ama çok bi bilgim yok a grubuyla ilgili yani ben gk gy dışınnda hangi dersleri yapacam hangi oturuma girecem bilmiyorum.

canım benim bölüm işletme .. bende gireceğim sınava ama çok bi bilgim yok a grubuyla ilgili yani ben gk gy dışınnda hangi dersleri yapacam hangi oturuma girecem bilmiyorum.

adi_sevda sana özel msj yazdım canım ama yazdığım iletiler 25 e ulaşmadığından msj atma hakkım yokmuş.. bildiklerimi sana aktarayım. kpss'de cumartesi gk gy olduktan sonra pazar ggünü sabah ve öğleden sonra alan sınavları olmaktadır bence her iki oturuma da girmelisin 120 çeşit puanlama gelecek sonucunda alandan memur alacak kurumlarda kendi puan türünden belirli bir puanı aşmanı bekleyecek ve böylelikle kurumun sınavına girme başvurusunu yapma hakkını bulacaksın.. birçok konu başlığı var her dersten 40 ar soru çıkacak dersler yani sorulacak alanlar mesela şunlar: maliye kamu yönetimi iktisat muhasebe hukuk uluslararası ilişkiler çeko işletme gibi...en azından bu sorulardan 15'er net çıkarmak lazım bir de gk gy de iyi olmadı lazım ben de ilk defa hazırlanacağım .2014 sınavım çok başarısız sonuçlandı ve hala şokundan ders çalışamıyorum bir türlü kendime gelemedim sen girdin mi sınava ve sonucun ne? ne kadar oldu mezun olalı bilgilerin tazemi ? ben hiç bir şey bilmiyor gibiyim alan kitapları almak da şart şimdi iyi araştırmak lazım onları da...

şu alan kitapları biraz da ucuz olsa bir sürü yine masraf kapısı açıldı demek bize...

merhaba arkadaşım dershane ücretleri ne kadar sorması ayıp :KK70: hangi şehirdesin ve hangi kitaplardan çalışıyorsun?

merhaba arkadaşım dershane ücretleri ne kadar sorması ayıp :KK70: hangi şehirdesin ve hangi kitaplardan çalışıyorsun?

bu haftaiçi dersanelere gidicem bakalım daha karar vermedim önce bi görüşmek lazım kadroyu ögrenmek lazım. bazı dersaneler unıversite öğrencısı bıle çalıştırıyo malesef.. izmirdeyim canm. şuan için ihtiyaçın kitaplarından çalışıyorum :)))

yaa ben de mi yazılsam ki
ne zaman başlıyor bu dershaneler biliyor musun, kayıtlar çoktan başlamıştır da derslere vardır herhalde daha
hangisine gideceksin karar verdin mi
aslında evde çalışma ortamım çok iyi ama evliyim falan işte gerçi eşim destekliyor ama ne kadar desteklese de yok yemek yok temizlik yok misafir yok düğünlere katılma... devamlı dikkatimi dağıtacak bir şeyler çıkıyor..
öğrencilik zamanlarım ne iyiymiş ne rahatmışım. kıymetini bilemedim. öğrenciyken halletmeliydim bunları. evli barklıyken çok zor olacak.

evet canım senın işin benden çok daha zor :) ben de atanmayı bekliyorum düğün için :KK53:

ekim gibi başlar tahminimce. ama şimdiden ödemeye başlasam da taksit sayısı daha fazla olsa diye şimdiden bakıccam ben.. evde dikkat dağılır illa ki.. hakkımızda hayrlısı artık gitsek de gitmesek de herşey bizim çalışmamıza bağlı :KK14:

canim ben bu sene giremedim sinava. anladigim kadariyla simdi biz sinava girecegiz sonra tercihler yapicaz hangi kurumu tetcih ettiysek bide o kurumun kendi sinavina mi girecez. ooo cok zor degilmi a grubu

Evet dershanelerde ne olduğu bilinmiyor hoca sanarsın bir de bakarsın öğrenci... dershanelerin de artık sonu kötü kpss olarak da kapanacaklar mı acaba? 2014' e girdin mi canım ben iptal olmasını çok istiyorum ama sanmıyorum da tarih soruları fiyaskoydu ve resmen tüm sınavımı etkiledi ders çalışmak için program mı yaptın kendine ben kpssden sonra çalışamaz oldum resmen azmim bitti tavsiyelerin var mı :KK70:

canim ben bu sene giremedim sinava. anladigim kadariyla simdi biz sinava girecegiz sonra tercihler yapicaz hangi kurumu tetcih ettiysek bide o kurumun kendi sinavina mi girecez. ooo cok zor degilmi a grubu

sınavdan puan alınca yani alan puanı kurumlar kendileri sınav açacak yoksa biz kendimiz seçme şansımız yok... evet a grubu zor gerçekten ama başaran da başarıyor benim nice beğenmediğim arkadaşlarım a grubundan atandılar hala şaşarım ben ise düz memur bile olamadım ah bana vah bana vahlar bana :KK70: kurum sınav açınca da onun yazılı sınavında başarılı oluyorsun sonra mülakatı da geçince ataman yapılr.

canim peki bisi daha soracam lisans tercihleri yapilirken bizde gy gk puaniyla tercihlere katilamiyormuyuz duz memurluk icin. illa ki b grubu sinavini mi beklemek lazim.

aldıklarımı yukarıda yazdım, bir de ilk mesajda bazı kaynakları ekledim, başka kaynaklardan yararlanan varsa paylaşırsa çok iyi olur.
ihtiyaç konu anlatımı çok güzel
x yayıncılık ders notları da konuları güzel toparlamış
beyaz kalem de iyi konu anlatımında
bunlar bittikten sonra data soru bankası setinden sorulara başlayacağım.

bir de data yayınlarından 41 deneme kitabı aldım
hepsini bitirirsem şahane olur.

BÖLÜMÜM KAMU YÖNETİMİ YAŞ 29 ::KK70: data 41 denemeyi ben de almıştım ama ne yazık ki ona sıra gelmeden kpss günü geldi evliyim evin sorumlulukları da çalışmama tabii biraz engel olduğu da oluyor fakat planlı çalışmak da şart. Ayın 17sinde HALKBANK sınavına gireceğim ama bir moral veren yok herkes zor zor diyor çalışma hevesim kırıldı neredeyse ya...

sen tüm imkanları zorla, kulaklarını tıka, nasıl olsa birinden biri olacak.

aslında böyle moral bozanlara oralara girenler oraya ışınlanmadı ya diyeceksin. istediğimiz yerlerde çalışanlar da normal insanlar işte. sadece her şanslarını zorlamışlar, çabalamışlar.

bir de başarısızlıktan korkmamak lazım. elli işe başvuracaksın, içlerinden biri muhakkak geri dönecektir. bir işe girdikten sonra da daha yükseği olsun diye hiç dillendirmeden gizli gizli çalışmak lazım. başaramadığın zaman kimsenin haberi olmadığı için etkilenmezsin. başardığında da birden kahraman olursun :KK1:

Son düzenleme:
evet canım senın işin benden çok daha zor :) ben de atanmayı bekliyorum düğün için :KK53:

ekim gibi başlar tahminimce. ama şimdiden ödemeye başlasam da taksit sayısı daha fazla olsa diye şimdiden bakıccam ben.. evde dikkat dağılır illa ki.. hakkımızda hayrlısı artık gitsek de gitmesek de herşey bizim çalışmamıza bağlı :KK14:

evet her şey çalışmamıza bağlı
ama gidersek bizim için daha hayırlı olacak gibi :44:

X