• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar slm. Bugün bende ufak tefek şeyler aldm, mutfak için. Çok güzel şeyler her gördüğümden istiyorum artık.

Kız sen nasıl yetişiyosun buralara :)) Allah kolaylık versin vallaha, çocuk istiyordun ya hemen, bu duruma alışamadan çocuk gelirse ne olur haliniz onu da düşün derim :KK70: Ama çok tatlılar yaa valla daha erken olmasa ben de isterdim ama sonsuza kadar hayatımın değişmesine henüz hazır değlim sanırım. Yoksa çok istiyorum.

Ya kızlar bunların fiyatları ortalama ne kadar ben de merak ediyorum. Muhteşem görünüyorlar. Hayalimde hep kumsal düğünü vardı böyle taç takıcaktım, helenistik bir gelinlik giyecektim, güzel bir aydınlatma olacaktı ateşlerle. Hahah ne fantezi kurmuşum ya artık düğün salonuna tıkılıcaz 1000 kişi :KK70:
Yok ya bebiş istenmez mi. Elimi kolumu bağlayan sevepler var tabi:)

Minik kuşlarr bir kaç saattir yoktum ne çok muhabbet edilmiş yahuu :)
Amaa bu sırada boş mu durdum? Hayır!
Aşağıdakileri aldım. Battı balık yan gider bu ayın ekstresine şunları da sıkıştırayım dedim.
Bi dahaki ay da eklenecek şeyler var neticede :D

Eklentiler

• ProductVariation.webp
    ProductVariation.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 53
  • TS745A_BLACK_CH_horizontal_onWhite_800x600.webp
    TS745A_BLACK_CH_horizontal_onWhite_800x600.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 54
Aşağıdakileri aldım. Battı balık yan gider bu ayın ekstresine şunları da sıkıştırayım dedim.
Bi dahaki ay da eklenecek şeyler var neticede :KK70:
Ohh maşallahh güle güle kullan canımm

Durmak yokk ! Elimize fırsat geçmişken çılgınlar gibi alışveriş yapıyoruz. Kaç kez evlenicez de kaç kez ama hepsi gerekli bahanemiz olacak :D
Güle güle kullan artık :)

güle güle kullan canım :)

Kız sen nasıl yetişiyosun buralara :)) Allah kolaylık versin vallaha, çocuk istiyordun ya hemen, bu duruma alışamadan çocuk gelirse ne olur haliniz onu da düşün derim :KK70: Ama çok tatlılar yaa valla daha erken olmasa ben de isterdim ama sonsuza kadar hayatımın değişmesine henüz hazır değlim sanırım. Yoksa çok istiyorum.

Ya kızlar bunların fiyatları ortalama ne kadar ben de merak ediyorum. Muhteşem görünüyorlar. Hayalimde hep kumsal düğünü vardı böyle taç takıcaktım, helenistik bir gelinlik giyecektim, güzel bir aydınlatma olacaktı ateşlerle. Hahah ne fantezi kurmuşum ya artık düğün salonuna tıkılıcaz 1000 kişi :KK70:
canım 200 tl ye falan ortalama fiyatları ama benim baktıklarım yurtdışından gelicek bazı arkadaşlar instagramda satanlar var dedi onların fiyatını bilmiyorum gerçekten bunlardan satan varsa instagramda banada bilgi versin :KK70:

Back
X