• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Maşşallah baya bi hızlıymışsınız :KK70: Biz 6 yıldır birlikteyiz hala evlilik bekliyoruz vallahi :KK70: Nerdeyse nişanlandığımız tarihlerde birlikteliğiniz başlamış. Hayırlısı olsun gönüller bir olsun tabi önemli olan. Hoşgeldin aramıza :))

İyiymiş aslında fena değil gibi fiyatı ürüne göre. Çok araştırmadım ben de gerçi ama :p

aYNEN ÖYLE , bende aylardır araştırma içerisindeyiö diğer markalara bakmıyorum bellona felan inanılmaz pahalı

Arkadaşlar Merhabaaaaa :KK68:
Ben de 2015 gelini olcam büyük bir ihtimalle, hatta kesin. Aranıza beni de alır mısınız :KK73:
28 yaşındayım, birim yöneticisiyim.
Sevdiceğimle birliktelik tarihim 01.01.2015
Nişan tarihim 23-24 Nisan 2015
Düğün tarihim de Ağustos sonu ama tarihi daha netleştiremedik :cool:

Bizim evlilik kararı biraz hızlı oldu ama bu gidişle çocuğu da yapıp atalım ortaya diyoruz :KK70:
Bu süreçte ben de sizinle olmak istiyorum :KK68:
Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin ..
Bi de nişana da az kalmışş. HAzırlıklar ne durumda. Burda bir çoğumuz yeni nişanlandık tecrübeli sayılırız yardımcı olalım :)

kızlar bende kahvaltı takımı arıyorum ama karar veremiyorum :KK43: yardımm
Yaa markafonide kütahya porselen kampanyası var çıldıriciğim. Gelsin maaş hunharca harcamayı planlıyorum. Çok güzel nevresim takımları da varr ama alamadımm:mad:

hayırlı olsun çok hızlısın inşallah hazırlığınız vardır yoksa yandın yandın :KK70:

Teşekkür ediyorum :KK68:
Aslında sadece nerede oturacağımız belli şuan :KK70:
Çeyiz yok, fikir yok, eşya yok, hiçbişi yok :KK70: Neyse hallolur inşallah. (Sadece buzdolabı, fırın, çamaşır mak. var)
Artık burada sizlerden takip etcem ne gerekiyorsa..
Maşşallah baya bi hızlıymışsınız :KK70: Biz 6 yıldır birlikteyiz hala evlilik bekliyoruz vallahi :KK70: Nerdeyse nişanlandığımız tarihlerde birlikteliğiniz başlamış. Hayırlısı olsun gönüller bir olsun tabi önemli olan. Hoşgeldin aramıza :))

İyiymiş aslında fena değil gibi fiyatı ürüne göre. Çok araştırmadım ben de gerçi ama :p

Teşekkür ediyorum, hoşbuldum :)
Evet cidden çok hızlı olduğunu biz de konuşuyoruz ama nasipmiş artık diyorum. Yaşlarımız da geçiyor gibi oldu hafiften, ben değil de erkek arkadaşım bu konuda sınırda :KK70: Ben de almasam evde kalacakmış yani :KK70::KK70:
Bi de o kadar gereksiz insan girdi çıktı ki hayatıma, erkek arkadaşımla tanışınca şükrettim Rabbime. Zira hep 'İnsanlar Ne Çok Kirlenmiş' der dururdum.

Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah :KK68:

Çeyiz yok, fikir yok, eşya yok, hiçbişi yok :KK70: Neyse hallolur inşallah. (Sadece buzdolabı, fırın, çamaşır mak. var)

Evet cidden çok hızlı olduğunu biz de konuşuyoruz ama nasipmiş artık diyorum. Yaşlarımız da geçiyor gibi oldu hafiften, ben değil de erkek arkadaşım bu konuda sınırda :KK70: Ben de almasam evde kalacakmış yani :KK70::KK70:
Bi de o kadar gereksiz insan girdi çıktı ki hayatıma, erkek arkadaşımla tanışınca şükrettim Rabbime. Zira hep 'İnsanlar Ne Çok Kirlenmiş' der dururdum.

Amin inşallah. Ya böyle hikayeler çok ilgimi çekiyor valla yanlış anlamadın değil mi beni öyle birden erkenmiş deyince. Ayıp ettim gibi hissettim de böyle yıldırım aşkı gibi çok heyecanlı :KK68:Nasıl oldu ki böyle evlenme teklifi falan etti mi :p

Bi de nişana da az kalmışş. HAzırlıklar ne durumda. Burda bir çoğumuz yeni nişanlandık tecrübeli sayılırız yardımcı olalım :)

Çok teşekkür ederim canım :KK68:
Erkek arkadaşım da ben de nişan istemiyoruz aslında, sadece aileler ısrarlı bu konuda. Biz hala mütevazi bi söz keselim konusunda ikna etmeye çalışıyoruz. Eğer öyle olursa şık bi kafede sadece arkadaşlarımız ve çok yakın akrabalarımızın olduğu, ikramlar, sohbet muhabbet bişi olsun yeter diyoruz.

Bi de benim ailem karadenizin bir ilinde, biz de Konya'da yaşıyoruz erkek arkadaşımla. Yani orda hazırlıklar konusunda koşturacak annem ve babamdan başka kimsem yok. (Kardeşim de Ankara'da)
öyle olunca düğünü güzel bi otelde yapalım, nişan için fazla uğraşmayalım diye düşündük.

Tabii ki tavsiyelerinize açım, mutlu olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :KK68:

aminnn :) Allah gönlünüze göre versin canım. Beyaz eşyaların bile olması büyük avantaj :D iyisin yine

Ben de 2015 gelini olcam büyük bir ihtimalle, hatta kesin. Aranıza beni de alır mısınız :KK73:

Bizim evlilik kararı biraz hızlı oldu ama bu gidişle çocuğu da yapıp atalım ortaya diyoruz :KK70:
Merhabaa, hoşgeldiin :)
Hız konusuna değinmeyeyim artık dimi? :D
Biz de 7. senemizdeyiz hala gün sayıyoruz işteee.
HAzırlıklar konusunda arkadaşlara canı gönülden katılıyorum. Alınacak çoook şey var umarım yetişir.
Hayırlı olsun şimdiden :)

Yaa markafonide kütahya porselen kampanyası var çıldıriciğim. Gelsin maaş hunharca harcamayı planlıyorum. Çok güzel nevresim takımları da varr ama alamadımm:mad:
kütahya porseleni hiç beğenmiyorum ben ya karaca-schafer-emsan arasında kaldım

aminnn :) Allah gönlünüze göre versin canım. Beyaz eşyaların bile olması büyük avantaj :KK70: iyisin yine

Sağol canım, evet o konuda iyiyim çok şükür :))

Amin inşallah. Ya böyle hikayeler çok ilgimi çekiyor valla yanlış anlamadın değil mi beni öyle birden erkenmiş deyince. Ayıp ettim gibi hissettim de böyle yıldırım aşkı gibi çok heyecanlı :KK68:Nasıl oldu ki böyle evlenme teklifi falan etti mi :p

Rica ederim canım, tabii ki yanlış anlamadım. Artık herkesten çok hızlı cümlelerini duymaktan alıştık biz :KK70:
Biz zaten evlilik fikriyle tanıştırıldık, ama sonra ben gördüğümde olmaz filan dedim. (Uzaktan gösterdiler). Sonra aracı olan arkadaş vermiş numaramı bana sormadan. 1 ay boyunca benimle konuşmaya çalıştı, ben her seferinde ya tele bakmadım, ya 1-2 cümle konuştum kapattım. Ya da gördüğümde geri dönmedim. Taaa ki yılbaşı gecesine kadar. Tabi ben burda yanlız yaşıyorum, ailem yok, hatta kimsem yok. öyle olunca benimki ailesi ile yemeği filan yemiş, sonra şimdi yalnız, mahzunlaşmıştır filan diye bana içerlemiş. Derken beni aradı, saat 11 buçuğa kadar beni dışarı çıkmaya ikna edemedi. En sonunda ben ikna oldum ve gece yarısına 15 dakika kala benim evime yakın bi caddede buluştuk :KK70:
Ben onun aracına geçtim, derken biz bi yerde çay içelim diye bi mekana gittik. Çay kahve, kokoreççi, orası burası derken bi baktım sabah olmuş :KK70: Sonra kahvaltı, sinema, akşam yemeği, hatta abarttık bi de tiyatroya gittik aynı gün :KK70: 48 saat neredeyse birlikteydik. Sonra bi baktım ben bu adama aşık oluyorum. Nazik, kültürlü, sorumluluk sahibi, espirili, zeki vs. vs. Sadece giyim konusunda biraz zayıftı onu da ben yavaş yavaş hallediyorum :KK70:

yılbaşından 15 gün sonra burada minik bi kaza oldu, benim mahalleye 3 gün elektrik verilmeyecekmiş. (Elektiriği vermeyecek olan da benimkinin çalıştığı şirket :KK70:)
Bu arada benim de ciddi projelerim vardı yoksa okul uzayacaktı. 'Benim evime bırakayım seni, ben de annemlerde kalırım' dedi. Neyse mecbur kabul ettim yoksa otele gitcektim. Çünkü elektrik yok, kombi çalışmıyor, soğuk karanlık ve yalnız yaşıyorum. Gidiş o gidiş, 3-4 gün diye gittim 1 ay gelmedim evime :KK70:Tabi Allah şahit benimle kalmak gibi en ufacık bir yaklaşımı yok, bu böyle saygılı davrandıkça ben daha bi hayran oluyorum. Akşam yemeğe geliyor, o gelecek diye ben mutfakta harikalar yaratıyorum :oops: Sonra ablaları ile tanışma yemeği düzenledi, derken evlilik teklifi. Tabi şimdi herkes kendi evinde yaşıyor. Aileler de işin içine girdi.
Ayyy, çok mu dolmuşum ben :oops: biraz çok yazdım galiba :oops:

Sonuç olarak biz evleniyoruuuuuuuz :KK68::KK68::KK68:

Merhabaa, hoşgeldiin :)
Hız konusuna değinmeyeyim artık dimi? :KK70:
Biz de 7. senemizdeyiz hala gün sayıyoruz işteee.
HAzırlıklar konusunda arkadaşlara canı gönülden katılıyorum. Alınacak çoook şey var umarım yetişir.
Hayırlı olsun şimdiden :)

Çok teşekkür ediyorum canım, sizinle birlikte ben de biraz konuya hakim olurum inşallah. Şuan zihnim bomboş, iş ve okul da zaten fazlasıyla zihnimi yoruyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Rabbim sizin de mutluluğunuzu daim etsin inşallah :KK68:

Çok teşekkür ederim canım :KK68:
Erkek arkadaşım da ben de nişan istemiyoruz aslında, sadece aileler ısrarlı bu konuda. Biz hala mütevazi bi söz keselim konusunda ikna etmeye çalışıyoruz. Eğer öyle olursa şık bi kafede sadece arkadaşlarımız ve çok yakın akrabalarımızın olduğu, ikramlar, sohbet muhabbet bişi olsun yeter diyoruz.

Bi de benim ailem karadenizin bir ilinde, biz de Konya'da yaşıyoruz erkek arkadaşımla. Yani orda hazırlıklar konusunda koşturacak annem ve babamdan başka kimsem yok. (Kardeşim de Ankara'da)
öyle olunca düğünü güzel bi otelde yapalım, nişan için fazla uğraşmayalım diye düşündük.

Tabii ki tavsiyelerinize açım, mutlu olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :KK68:
Biz de evde yapmıştık çok büyütmeyelim dedik ama benimkinin sülale kalabalık evde her oda dolu doluydu :)) Ama güzel oluyor ya onca insanın mululuğunuz için bir araya gelmesi. Ben de seninle aynı durumdayım, ailemden ayrı şehirdeyim kardeşimle, nişanlımla aynı şehirde yaşıyoruz. Çoğu şeye annem ve akrabalar koşturdu sağolsun. Ben buradan isteklerimi söyledim sadece. Bir haftasonu gittim sadece alışverişimizi yaptık. Elbise sade bir şey giyeceksin sanırım, onu bi araştır istersen. Bir de hiç yüzük baktınız mı en heyecanlı kısmı :)
Sağol canım, evet o konuda iyiyim çok şükür :))

Rica ederim canım, tabii ki yanlış anlamadım. Artık herkesten çok hızlı cümlelerini duymaktan alıştık biz :KK70:
Biz zaten evlilik fikriyle tanıştırıldık, ama sonra ben gördüğümde olmaz filan dedim. (Uzaktan gösterdiler). Sonra aracı olan arkadaş vermiş numaramı bana sormadan. 1 ay boyunca benimle konuşmaya çalıştı, ben her seferinde ya tele bakmadım, ya 1-2 cümle konuştum kapattım. Ya da gördüğümde geri dönmedim. Taaa ki yılbaşı gecesine kadar. Tabi ben burda yanlız yaşıyorum, ailem yok, hatta kimsem yok. öyle olunca benimki ailesi ile yemeği filan yemiş, sonra şimdi yalnız, mahzunlaşmıştır filan diye bana içerlemiş. Derken beni aradı, saat 11 buçuğa kadar beni dışarı çıkmaya ikna edemedi. En sonunda ben ikna oldum ve gece yarısına 15 dakika kala benim evime yakın bi caddede buluştuk :KK70:
Ben onun aracına geçtim, derken biz bi yerde çay içelim diye bi mekana gittik. Çay kahve, kokoreççi, orası burası derken bi baktım sabah olmuş :KK70: Sonra kahvaltı, sinema, akşam yemeği, hatta abarttık bi de tiyatroya gittik aynı gün :KK70: 48 saat neredeyse birlikteydik. Sonra bi baktım ben bu adama aşık oluyorum. Nazik, kültürlü, sorumluluk sahibi, espirili, zeki vs. vs. Sadece giyim konusunda biraz zayıftı onu da ben yavaş yavaş hallediyorum :KK70:

yılbaşından 15 gün sonra burada minik bi kaza oldu, benim mahalleye 3 gün elektrik verilmeyecekmiş. (Elektiriği vermeyecek olan da benimkinin çalıştığı şirket :KK70:)
Bu arada benim de ciddi projelerim vardı yoksa okul uzayacaktı. 'Benim evime bırakayım seni, ben de annemlerde kalırım' dedi. Neyse mecbur kabul ettim yoksa otele gitcektim. Çünkü elektrik yok, kombi çalışmıyor, soğuk karanlık ve yalnız yaşıyorum. Gidiş o gidiş, 3-4 gün diye gittim 1 ay gelmedim evime :KK70:Tabi Allah şahit benimle kalmak gibi en ufacık bir yaklaşımı yok, bu böyle saygılı davrandıkça ben daha bi hayran oluyorum. Akşam yemeğe geliyor, o gelecek diye ben mutfakta harikalar yaratıyorum :oops: Sonra ablaları ile tanışma yemeği düzenledi, derken evlilik teklifi. Tabi şimdi herkes kendi evinde yaşıyor. Aileler de işin içine girdi.
Ayyy, çok mu dolmuşum ben :oops: biraz çok yazdım galiba :oops:

Sonuç olarak biz evleniyoruuuuuuuz :KK68::KK68::KK68:

Çok teşekkür ediyorum canım, sizinle birlikte ben de biraz konuya hakim olurum inşallah. Şuan zihnim bomboş, iş ve okul da zaten fazlasıyla zihnimi yoruyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Rabbim sizin de mutluluğunuzu daim etsin inşallah :KK68:
Yok vallahi sıkılmadım okurken. Bize heyecan lazım şu sıralar böyle bi sıkıntılıyız azıcık güzel haberler duyalım :)) Maşallah diyeyim mutluluğunuz daim olsun. Kıskanmadım değil ama bak :P Nazar boncuğunu eksik etmeyelim :nazar::nazar:

kızlar merhaba,

Evgör mobilyadan hiç alışveriş yapan oldu mu? ben çok güzel yemek odası takımı beğendimm :)
ya benimde internetten dolaşırken bayıldıgım bir siteydi evgör.
Nişanlıma git bak dedim nasıllar fotoğraftaki gibiler mi.
Gitti baktı banada fotoğraf attı inanılmaz kaliteliymiş ya tasarımda yapıyorlar..
Ama ne yazık ki zamanım ve odalarım dar:(

bende bakıyorum.önce netten bi bakıyorum sonra gidip alıcam.yine pahalı canım.çeyiz seti şeklinde alınanlar en uygunu sanırım.bin küsür liraya da var baya ama ben gidip gidip 2 bin 3 binlikleri beğeniyorum :KK43:
bernardo da vardı bi tane de 2000 liralık çicek desenli biraz geometrik.birde geçen gün kampanyadaydı 800 liralık çatal kaşık hediyeliydi.o daha uygun canım.

evet baktım ama kenarında altın rengi bi motif var.bunun gibi güzel durmuyo.tabi sitesinden baktım.mağazasında farklı varmıdır bilmiyorum.

canım inşallah olur ya.Allah yardım etsin her konuda

çatal bıçak hediyeli denk gelmiştim bi ara ama 3000 lira çok geliyo yine.2000 olsa keşke :KK43:

Amin canım hepimize inşallah :)

efsa-modern-yemek-odasi-53371-71-B.jpg

Masanın altındaki dolapta açılıyor içini doldaurulabiliyor çok kullanışlı geldi bana

Çok beğendim ben ya çok kullanışlı görünüyor

Ben de 2015 gelini olcam büyük bir ihtimalle, hatta kesin. Aranıza beni de alır mısınız

Aramıza da jet hızıyla gelmiş oldun hoş geldin :) herşey gönlünüzce olsunn :) bizde 5 yıldır hala evlenemedikk :D :KK73:

hoşgeldin :)

Bi kısmını kendim yapıyorum zaten :p Plastik, cam kısmı bende :KK70:

aa ne güzel bende özellikle ev yapılırken keşke kendimiz yaptırsaydık dedim. :KK70: bana kalsa binanın kolonlarını falan kırdırcam çünkü.:confused: herşeyi istediğim gibi olsun istiyorum ama olmuyo işte :)

ya benimde internetten dolaşırken bayıldıgım bir siteydi evgör.
Nişanlıma git bak dedim nasıllar fotoğraftaki gibiler mi.
Gitti baktı banada fotoğraf attı inanılmaz kaliteliymiş ya tasarımda yapıyorlar..
Ama ne yazık ki zamanım ve odalarım dar:KK43:

Şimdi içime daha bi sindi canım :)
SEN Bİ görüşsen belki yaprlar canım odanın şekline göre

Amin canım hepimize inşallah :)

Çok beğendim ben ya çok kullanışlı görünüyor

Aramıza da jet hızıyla gelmiş oldun hoş geldin :) herşey gönlünüzce olsunn :) bizde 5 yıldır hala evlenemedikk :KK70: :KK73:

Bend eçok beğendim :) bizim orda yeri haftasonu gidip bi bakıyım canlı canlı :) topluca bir fiyat alayım bakim ne kadar indirim yapcaklar:)gümüşlğüde var ama ben onu istemicem gereksiz

Kızlar selammm fikrinize ihtiyacım var
kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ?
1.webp
2.webp
3.webp
4.webp
5.webp

Kızlar selammm fikrinize ihtiyacım var
kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ? Eki Görüntüle 1429952 Eki Görüntüle 1429953 Eki Görüntüle 1429954 Eki Görüntüle 1429955 Eki Görüntüle 1429956

bunlardan instagramda yapanlar var canım istersen vereyim o kadae para verme kargo parasıı felan canım

Back
X