Sağol canım, evet o konuda iyiyim çok şükür :))
Rica ederim canım, tabii ki yanlış anlamadım. Artık herkesten çok hızlı cümlelerini duymaktan alıştık biz

Biz zaten evlilik fikriyle tanıştırıldık, ama sonra ben gördüğümde olmaz filan dedim. (Uzaktan gösterdiler). Sonra aracı olan arkadaş vermiş numaramı bana sormadan. 1 ay boyunca benimle konuşmaya çalıştı, ben her seferinde ya tele bakmadım, ya 1-2 cümle konuştum kapattım. Ya da gördüğümde geri dönmedim. Taaa ki yılbaşı gecesine kadar. Tabi ben burda yanlız yaşıyorum, ailem yok, hatta kimsem yok. öyle olunca benimki ailesi ile yemeği filan yemiş, sonra şimdi yalnız, mahzunlaşmıştır filan diye bana içerlemiş. Derken beni aradı, saat 11 buçuğa kadar beni dışarı çıkmaya ikna edemedi. En sonunda ben ikna oldum ve gece yarısına 15 dakika kala benim evime yakın bi caddede buluştuk

Ben onun aracına geçtim, derken biz bi yerde çay içelim diye bi mekana gittik. Çay kahve, kokoreççi, orası burası derken bi baktım sabah olmuş

Sonra kahvaltı, sinema, akşam yemeği, hatta abarttık bi de tiyatroya gittik aynı gün

48 saat neredeyse birlikteydik. Sonra bi baktım ben bu adama aşık oluyorum. Nazik, kültürlü, sorumluluk sahibi, espirili, zeki vs. vs. Sadece giyim konusunda biraz zayıftı onu da ben yavaş yavaş hallediyorum
yılbaşından 15 gün sonra burada minik bi kaza oldu, benim mahalleye 3 gün elektrik verilmeyecekmiş. (Elektiriği vermeyecek olan da benimkinin çalıştığı şirket

)
Bu arada benim de ciddi projelerim vardı yoksa okul uzayacaktı. 'Benim evime bırakayım seni, ben de annemlerde kalırım' dedi. Neyse mecbur kabul ettim yoksa otele gitcektim. Çünkü elektrik yok, kombi çalışmıyor, soğuk karanlık ve yalnız yaşıyorum. Gidiş o gidiş, 3-4 gün diye gittim 1 ay gelmedim evime

Tabi Allah şahit benimle kalmak gibi en ufacık bir yaklaşımı yok, bu böyle saygılı davrandıkça ben daha bi hayran oluyorum. Akşam yemeğe geliyor, o gelecek diye ben mutfakta harikalar yaratıyorum

Sonra ablaları ile tanışma yemeği düzenledi, derken evlilik teklifi. Tabi şimdi herkes kendi evinde yaşıyor. Aileler de işin içine girdi.
Ayyy, çok mu dolmuşum ben

biraz çok yazdım galiba
Sonuç olarak biz evleniyoruuuuuuuz

Çok teşekkür ediyorum canım, sizinle birlikte ben de biraz konuya hakim olurum inşallah. Şuan zihnim bomboş, iş ve okul da zaten fazlasıyla zihnimi yoruyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Rabbim sizin de mutluluğunuzu daim etsin inşallah