• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar selammm fikrinize ihtiyacım var
kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ? Eki Görüntüle 1429952 Eki Görüntüle 1429953 Eki Görüntüle 1429954 Eki Görüntüle 1429955 Eki Görüntüle 1429956

ayyy bayıldım ben bunlaraaa :KK68:

Hoşbuldum canım, teşekkür ediyorum :KK36:

Biz de evde yapmıştık çok büyütmeyelim dedik ama benimkinin sülale kalabalık evde her oda dolu doluydu :)) Ama güzel oluyor ya onca insanın mululuğunuz için bir araya gelmesi. Ben de seninle aynı durumdayım, ailemden ayrı şehirdeyim kardeşimle, nişanlımla aynı şehirde yaşıyoruz. Çoğu şeye annem ve akrabalar koşturdu sağolsun. Ben buradan isteklerimi söyledim sadece. Bir haftasonu gittim sadece alışverişimizi yaptık. Elbise sade bir şey giyeceksin sanırım, onu bi araştır istersen. Bir de hiç yüzük baktınız mı en heyecanlı kısmı :)

Yok vallahi sıkılmadım okurken. Bize heyecan lazım şu sıralar böyle bi sıkıntılıyız azıcık güzel haberler duyalım :)) Maşallah diyeyim mutluluğunuz daim olsun. Kıskanmadım değil ama bak :p Nazar boncuğunu eksik etmeyelim :nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim canım, kuyumcu önünden geçerken filan şöyle bir baktık ama ciddi ciddi bakamadık daha. O hafta sonları da başka bi işle uğraşıyor, ben de gündüz iş, gece dersler projeler filan çok yoğunuz. Birbirimizi zor görüyoruz. Bu hafta sonu ödevlerim bitiyor, pazartesi teslim etcem. Ondan sonra kıyafet ve yüzük bakcaz. Nisan'dan önce 1-2 haftaya kadar (14-15 Mart gibi) onun ailesi ile birlikte tanışmaya gitcez bizimkilere (ben otobüsle ;))

Kıyafet konusunda da öneriniz olursa çok mutlu olurum. Boyum 1.70, ince sayılırım. Benimki kırmızı bordo filan gibi iddialı renkler olsun istiyor :oops:

Nazar boncukları için de çok teşekkürler, çok naziksin :KK68:

Bi de bu nişanda bohça filan işleri varmış, o kadar konuya hakimim ki daha yeni duydum. O konuda da fikriniz varsa alabilirim. Netten baktım içeriğine filan, güzel videolar var. Yaratıcı bişiler olursa çok mutlu olurum.

Bu arada bi itirafta buluncam :oops: Benimkine ilk zamanlar o kadar çok eziyet ettim ki, sonra ben çıkma teklif ettim :oops: Hahahaha, çok komikti halimi bi görceksiniz. Şapşal şapşal :KK70: (Bu da keyfiniz yerine gelsin diye)

Amin canım hepimize inşallah :)

Çok beğendim ben ya çok kullanışlı görünüyor

Aramıza da jet hızıyla gelmiş oldun hoş geldin :) herşey gönlünüzce olsunn :) bizde 5 yıldır hala evlenemedikk :KK70: :KK73:
Teşkkür ediyorum canım, jet hızıyla hoşbuldum :KK36:

Çok teşekkür ederim canım, kuyumcu önünden geçerken filan şöyle bir baktık ama ciddi ciddi bakamadık daha. O hafta sonları da başka bi işle uğraşıyor, ben de gündüz iş, gece dersler projeler filan çok yoğunuz. Birbirimizi zor görüyoruz. Bu hafta sonu ödevlerim bitiyor, pazartesi teslim etcem. Ondan sonra kıyafet ve yüzük bakcaz. Nisan'dan önce 1-2 haftaya kadar (14-15 Mart gibi) onun ailesi ile birlikte tanışmaya gitcez bizimkilere (ben otobüsle :KK66:)

Kıyafet konusunda da öneriniz olursa çok mutlu olurum. Boyum 1.70, ince sayılırım. Benimki kırmızı bordo filan gibi iddialı renkler olsun istiyor :oops:

Bi de bu nişanda bohça filan işleri varmış, o kadar konuya hakimim ki daha yeni duydum. O konuda da fikriniz varsa alabilirim. Netten baktım içeriğine filan, güzel videolar var. Yaratıcı bişiler olursa çok mutlu olurum.

Bu arada bi itirafta buluncam :oops: Benimkine ilk zamanlar o kadar çok eziyet ettim ki, sonra ben çıkma teklif ettim :oops: Hahahaha, çok komikti halimi bi görceksiniz. Şapşal şapşal :KK70: (Bu da keyfiniz yerine gelsin diye)

Otobüs detayı önemli tabi, aynı şekilde gittim ben de :p Dönüşte de tıpış tıpış otobüsle :KK70: Ama nişandan sonra onlar dönerken minik bi yeğeni vardı bıcır sormuş almadık mı biz ablayı niye bizle gelmiyor diye :KK70:
Kırmızı değil de bordo öneririm bence çok şık olur, hem kınada kırmızı giyersin zaten. Vücut tipini bilmiyorum ama balık model olabilir. Ben siyah balık giymiştim, sırt dekolteliydi. Ama o elbiseyi giymek için de ne diyetler ne sporlar..
Bohça aslında kişisel tercih. Ben hiçbir şey istememiştim kayınvalidem çok heves etti yapalım diye. Ben takı falan da istemedim mesela. Ama içinde kalmış bilezik almış gelmiş. Biz bohçaya çook çok temel şeyler koyduk sırf göstermelik olsun, adet yerini bulsun diye. Kullanılmayacak şeyler almamaya çalıştık. Bir de maddi duruma bağlı biz mümkün olduğunca kıstık bunun daha düğünü var. Sadece damat şeklinde valizler hazırlıyorlar onlar çok sevimli gelmişti bana :)
Teklif eğlenceli olmuştur ama :D evlilik teklif eden de var

Bend eçok beğendim :) bizim orda yeri haftasonu gidip bi bakıyım canlı canlı :) topluca bir fiyat alayım bakim ne kadar indirim yapcaklar:)gümüşlğüde var ama ben onu istemicem gereksiz
Bizede söyle fiyatlarını :))

Kızlar selammm fikrinize ihtiyacım var
kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ? Eki Görüntüle 1429952 Eki Görüntüle 1429953 Eki Görüntüle 1429954 Eki Görüntüle 1429955 Eki Görüntüle 1429956

hepsi birbirinden güzel ama instagramdan al o kadar para verme canımm

Ayy maşallah sizr bugün ne yazmışınız siz tam 45dk dır sizi okuyorum hiç telaş etmeyin herşey çook güzel oluyo:)) ayy kızlar evliliğin tek tarafıda sevdiğin adam hep yanında. onun dışında bi sürü sorumluluk var pufff bana çok zor geliyo:(( bide kocişime hediye yapcaktım albüm hazırladım ama sipariş veremiyorum:( neyse azcık uyim sonra kalkıp yemek yapacam falan filan. Bugünde çok yoruldum neyse ki yarın dersim yok :) hepinizi öpüyorum:))
mhnds_ mhnds_ hayırlı olsun canım çokkk beğendim:)

Çok teşekkür ederim canım, kuyumcu önünden geçerken filan şöyle bir baktık ama ciddi ciddi bakamadık daha. O hafta sonları da başka bi işle uğraşıyor, ben de gündüz iş, gece dersler projeler filan çok yoğunuz. Birbirimizi zor görüyoruz. Bu hafta sonu ödevlerim bitiyor, pazartesi teslim etcem. Ondan sonra kıyafet ve yüzük bakcaz. Nisan'dan önce 1-2 haftaya kadar (14-15 Mart gibi) onun ailesi ile birlikte tanışmaya gitcez bizimkilere (ben otobüsle :KK66:)

benimde nişanım olcak nisanda bohça konusunda benimde fikre ihtiyacım var aslında.ama burdan bikaç kişi söylemişti bohçayla değilde bavulu süsleyip içine koyuyolarmış.o bavullarda sonrasında kullanılabilir hem.balayına giderken bi daha almanıza gerek kalmaz.içine de biz ablamlarda etekli ceketli pantolonlu 2-3 takım 2-3 gömlek çanta 2-3 çift ayakkabı iç çamaşırı alınıyo.benim söz bohçama parfümle,taraklı falan ayna seti falan koymuşlardı.konuluyo mu bilmiyorum ama ben ilk kez gördüm.sizde alabilirsiniz.tabi yanında patik havlu falanda koymuşlardı.kullanılmıycak şeyler alınmasından hoşlanmıyorum ama koymuşlar işte.ama bi patik vardı ki hiç patik giymememe rağmen onu seve seve giterim :)))

bu evgörde ne güzel mobilyalar varmış netten bende beğendim şimdi bi kaç bişi mağazaya gitmek lazım

Ayy maşallah sizr bugün ne yazmışınız siz tam 45dk dır sizi okuyorum hiç telaş etmeyin herşey çook güzel oluyo:)) ayy kızlar evliliğin tek tarafıda sevdiğin adam hep yanında. onun dışında bi sürü sorumluluk var pufff bana çok zor geliyo:KK43:( bide kocişime hediye yapcaktım albüm hazırladım ama sipariş veremiyorum:KK43: neyse azcık uyim sonra kalkıp yemek yapacam falan filan. Bugünde çok yoruldum neyse ki yarın dersim yok :) hepinizi öpüyorum:))
mhnds_ mhnds_ hayırlı olsun canım çokkk beğendim:)
Kız sen nasıl yetişiyosun buralara :)) Allah kolaylık versin vallaha, çocuk istiyordun ya hemen, bu duruma alışamadan çocuk gelirse ne olur haliniz onu da düşün derim :D Ama çok tatlılar yaa valla daha erken olmasa ben de isterdim ama sonsuza kadar hayatımın değişmesine henüz hazır değlim sanırım. Yoksa çok istiyorum.
canım instagramda böylelerini görememiştim ben inşallah bunlardan bulursam daha iyi olur ucuza denk gelirse bide dadından yenmez :KK70:
Ya kızlar bunların fiyatları ortalama ne kadar ben de merak ediyorum. Muhteşem görünüyorlar. Hayalimde hep kumsal düğünü vardı böyle taç takıcaktım, helenistik bir gelinlik giyecektim, güzel bir aydınlatma olacaktı ateşlerle. Hahah ne fantezi kurmuşum ya artık düğün salonuna tıkılıcaz 1000 kişi :D

Back
X