- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Yapıyorlarmış ama benim zamanım yok ya..Tasarım masa yaptırıcam ilerde oraya:)Şimdi içime daha bi sindi canım :)
SEN Bİ görüşsen belki yaprlar canım odanın şekline göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıyorlarmış ama benim zamanım yok ya..Tasarım masa yaptırıcam ilerde oraya:)Şimdi içime daha bi sindi canım :)
SEN Bİ görüşsen belki yaprlar canım odanın şekline göre
Hadi yaa ben geçen yıl gitmiştim istanbuldakine gerçekten güzel ürünler vardı özellikle klasik mobilyalardamobilya için olana gidemedim canım ya başka işlerim vardı![]()
Güle güle kullan neler aldın canımKızlar slm. Bugün bende ufak tefek şeyler aldm, mutfak için. Çok güzel şeyler her gördüğümden istiyorum artık.
Yok ya bebiş istenmez mi. Elimi kolumu bağlayan sevepler var tabi:)Kız sen nasıl yetişiyosun buralara :)) Allah kolaylık versin vallaha, çocuk istiyordun ya hemen, bu duruma alışamadan çocuk gelirse ne olur haliniz onu da düşün derimAma çok tatlılar yaa valla daha erken olmasa ben de isterdim ama sonsuza kadar hayatımın değişmesine henüz hazır değlim sanırım. Yoksa çok istiyorum.
Ya kızlar bunların fiyatları ortalama ne kadar ben de merak ediyorum. Muhteşem görünüyorlar. Hayalimde hep kumsal düğünü vardı böyle taç takıcaktım, helenistik bir gelinlik giyecektim, güzel bir aydınlatma olacaktı ateşlerle. Hahah ne fantezi kurmuşum ya artık düğün salonuna tıkılıcaz 1000 kişi![]()
Ohh maşallahh güle güle kullan canımmMinik kuşlarr bir kaç saattir yoktum ne çok muhabbet edilmiş yahuu :)
Amaa bu sırada boş mu durdum? Hayır!
Aşağıdakileri aldım. Battı balık yan gider bu ayın ekstresine şunları da sıkıştırayım dedim.
Bi dahaki ay da eklenecek şeyler var neticede![]()
Teşekkür ederim canıım :) güle güle ütülenirmi bilmem ama güle güle kuruturum saçımı artıkOhh maşallahh güle güle kullan canımm
İSTANBULDA MI FUARGüzel şeyler var evet ama malzeme falan hiç yazmamışlar yaaahaftasonu fuara giderim bende bi merak ediyorum bu sene neler var diye :)
Durmak yokk ! Elimize fırsat geçmişken çılgınlar gibi alışveriş yapıyoruz. Kaç kez evlenicez de kaç kez ama hepsi gerekli bahanemiz olacakMinik kuşlarr bir kaç saattir yoktum ne çok muhabbet edilmiş yahuu :)
Aşağıdakileri aldım. Battı balık yan gider bu ayın ekstresine şunları da sıkıştırayım dedim.
İstanbuldaki geçti izmirde var canmİSTANBULDA MI FUAR
Minik kuşlarr bir kaç saattir yoktum ne çok muhabbet edilmiş yahuu :)
canım 200 tl ye falan ortalama fiyatları ama benim baktıklarım yurtdışından gelicek bazı arkadaşlar instagramda satanlar var dedi onların fiyatını bilmiyorum gerçekten bunlardan satan varsa instagramda banada bilgi versinKız sen nasıl yetişiyosun buralara :)) Allah kolaylık versin vallaha, çocuk istiyordun ya hemen, bu duruma alışamadan çocuk gelirse ne olur haliniz onu da düşün derimAma çok tatlılar yaa valla daha erken olmasa ben de isterdim ama sonsuza kadar hayatımın değişmesine henüz hazır değlim sanırım. Yoksa çok istiyorum.
Ya kızlar bunların fiyatları ortalama ne kadar ben de merak ediyorum. Muhteşem görünüyorlar. Hayalimde hep kumsal düğünü vardı böyle taç takıcaktım, helenistik bir gelinlik giyecektim, güzel bir aydınlatma olacaktı ateşlerle. Hahah ne fantezi kurmuşum ya artık düğün salonuna tıkılıcaz 1000 kişi![]()
Gözün aydın yaa ben de istiyorumm. Mekanizma detaylarında boğuluyorum allam yareppim sıkıldım iyiceBir projeyi daha bitirip kurtulmakk nasıl güzel bişeyy![]()
Darısı başına o zaman canım biri bitse biri başlıyo ama herkesin evini çizip mobilyasını yaptım kendime hiç bişey yokGözün aydın yaa ben de istiyorumm. Mekanizma detaylarında boğuluyorum allam yareppim sıkıldım iyice![]()
Açamadım ben bu ne canımhttp://m.morhipo.com/kmx51g-stand-m...ontent=Hazırlık&utm_campaign=lower_funner_cro
kızlar bunu gördünüz mü almak isteyenler vardı.fiyatı baya inmiş.hala ucuz olmasada.
Açamadım ben bu ne canım