• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım adına çok sevindim herşey kapıya kadarmış demek ki dimi :) Ayıp olmamıştır insan öyle oluyo bende yiyememiştim , hatta daha sonraki gidişlerimde açtım bile ama isteyememiştim :) İlk zamanlar olur böyle şeyler takılma yani :KK66: :KK66:
Güle güle kullan canım kolyenide maşallah kayınvalidende ne güzel jest yapmış sana :)

Güle güle kullansın canım inşallah :) Hoş beğendim :KK66:

Evet çok düşünceli davranmış, hoşuma gitti benim de :)

Kizlar gecmisi okudum yektanin durumu belli oldumu gerçekten cok üzüldüm İNŞALLAH aralari duzelmistir :(

aaa ne güzel bize de gösteeerr :)

gerçekten çok güzelmiş :)

Cok havali bende begendim tatlim :KK66:

canım gerçekten çok güzelmiş.bende çok beğendim.benimkinin zevki de farklıdır.cüzdanı onun için çok özel,saatlarini kendisi özenle seçer kolay kolay beğenmez,tesbihleri aynı şekilde bi çoğu hediye ve hemen hemen her renkten var.gömlekte hem basit mi olur diyorum hemde internetten almam gerek beğenemiyorum.ne yapıcağımı şaşırdım.zevklerimiz hiç uyuşmuyo bi de.antika merakı var biraz eski şeylere bayılır,bi de el emeği şeyleri çok sever.ama bende ne yapıcak ne beğenicek ne de alıcak kapasite var.:KK53:

Güzelmişşş gercektenn canımm güle güle kullansınnn

Canım adına çok sevindim herşey kapıya kadarmış demek ki dimi :) Ayıp olmamıştır insan öyle oluyo bende yiyememiştim , hatta daha sonraki gidişlerimde açtım bile ama isteyememiştim :) İlk zamanlar olur böyle şeyler takılma yani :KK66: :KK66:
Güle güle kullan canım kolyenide maşallah kayınvalidende ne güzel jest yapmış sana :)

Güle güle kullansın canım inşallah :) Hoş beğendim :KK66:
Teşekkür ederim kızlarr. Daha güzelleri sizin olsun :) şimdi size bi sorum var. Cüzdanın içine notlar fln mı koysam daha sevimli hale getirmek istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-05-23-30-25.webp
    Screenshot_2015-02-05-23-30-25.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlarr , herkese hayırlı cumalar :)

tasarimcibayan tasarimcibayan bence de notlar yazsan güzel olur , sözlümle ünideyken ben onun hesap makinesini almıştım o zaman arkadaştık tabii bende geri verirken için küçücük teşekkür ederim notu bırakmıştım o da biz arkadaşlarla kantinde otururken çay almaya kalkmıştık defterler masada o sırada koymuş içine not rica ederim molada görüşürüz diye :) Şaşırmıştım çok bide sınava girmiştik o zaman görmüştüm :)

Back
X