2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar sevgililer günü yaklaşıyo ama bende hediye konusunda hiç bi fikir yok daha.
Ben cuzdan kemer seti aldim kuzu bugun geldi coookkk guzell ozellikle kutusuna bayildik ofiscek

Eklentiler

• IMG_20150205_105121.webp
    IMG_20150205_105121.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20150205_105130.webp
    IMG_20150205_105130.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 70
Ben cuzdan kemer seti aldim kuzu bugun geldi coookkk guzell ozellikle kutusuna bayildik ofiscek

canım gerçekten çok güzelmiş.bende çok beğendim.benimkinin zevki de farklıdır.cüzdanı onun için çok özel,saatlarini kendisi özenle seçer kolay kolay beğenmez,tesbihleri aynı şekilde bi çoğu hediye ve hemen hemen her renkten var.gömlekte hem basit mi olur diyorum hemde internetten almam gerek beğenemiyorum.ne yapıcağımı şaşırdım.zevklerimiz hiç uyuşmuyo bi de.antika merakı var biraz eski şeylere bayılır,bi de el emeği şeyleri çok sever.ama bende ne yapıcak ne beğenicek ne de alıcak kapasite var.:KK53:

Kızlar kayinvalidmler gelecek tüm akrabalar falan hayırlı içindeyim. O yüzden pek eğleniyorum. Naptinz nasılsınız. Bir de bugünlerde ev misafir dolu hem hazırlık hem misafir çok yorgunum arada fırsat bulunca oturacak yer arıyorum nerdeyse

Canlarım selam
Bugun giremedim nete ki bir süre sanırım hep böyle olacak akşamdan aksama eğer Birkin düşüp uyumazsam
Güzel bihaber benden ablamla cafe işletmeye karar verdik ve bugün devir işlemlerini yaptık bir cafemiz var artik:KK46:
Ondan dolayı cafe ve iş üstüne yüksek lisans derslerin yoğunluğu ile buraya gelişlerim azalicakmaaleseo_O
Bu arada YEKTA61 YEKTA61 çok üzüldüm söyle bir göz attım da ama arkadaslara katılıyorum ikiniz de sakinleştirici bekleyin ve 3.kisilere aranızda geçen konuşmalardan bahsetmeyin biraz ayrı kalın ondan sonraki duygularına göre net kararlar almak daha dogru gibi geliyor bana
Sonra diğer bir konu 14 Şubat biz en Son 2013 de kutladık artık kutlamaya karar verdik bizim 14 subatimiz 8 Şubat nişan tarihimiz
Ama 1.hediyem ofise yollanacak olan mektup
2.hediyem de kol düğmesi olabilir sürekli takım giyen bir insan işi gereği kullanışlı olur ve şık duygu yüklü olur diye düşündüm
3. Hediyesi de ben :KK68::KK36::KK4:
Yani iki sinema Bileti alacağım baş başa uzun zamandır izlemiyorum filim ve onu şaşırtarak camtamdan filim sonunda bir tane papatya çıkarıp vericem cnk ben papatyalar severim nişanlım da beni sever benim sevdiğim her şeyi sever :KK9:
Biraz uzun oldu ama umarım güzel bir plandir siz ne dersiniz saçmalama miyim :confused::KK35::rolleyes:

Çok güzeldi ya, hepsi çok sıcak davrandılar, çok güzel muhabbet ettik. Tabi ben onlara gidene kadar heyecandan kalp krizi geçirecektim. Erkek arkadaşım haremde karşıladı, ordan beraber gittik eve, ben gidene kadar karnım ağrıyor diye söylendim :p O da beni sakinleştirmeye çalıştı ama o kapı açılınca tüm heyecanım bitti, çok sakindim. Bir sürü yiyecek hazırlamışlar ama ben 2 lokma yedim, çok yemedim, ayıp mi oldu bilmiyorum ama sanırım heyecandan hiç açlık hissetmedim. :) Yani sonuç olarak güzeldi :)

Bu arada müstakbel kayinvalidem bana kolye almış, çok begendim:KK23:

Canım adına çok sevindim herşey kapıya kadarmış demek ki dimi :) Ayıp olmamıştır insan öyle oluyo bende yiyememiştim , hatta daha sonraki gidişlerimde açtım bile ama isteyememiştim :) İlk zamanlar olur böyle şeyler takılma yani ;) ;)
Güle güle kullan canım kolyenide maşallah kayınvalidende ne güzel jest yapmış sana :)

Güle güle kullansın canım inşallah :) Hoş beğendim ;)

Şimdi boynumda canım, bir ara fotoğraf çekerim güzelce, 4 yapraklı yonca :)
Tamam şekerim :)

Canlarım selam
Bugun giremedim nete ki bir süre sanırım hep böyle olacak akşamdan aksama eğer Birkin düşüp uyumazsam
Güzel bihaber benden ablamla cafe işletmeye karar verdik ve bugün devir işlemlerini yaptık bir cafemiz var artik:KK46:
Ondan dolayı cafe ve iş üstüne yüksek lisans derslerin yoğunluğu ile buraya gelişlerim azalicakmaaleseo_O
Bu arada YEKTA61 YEKTA61 çok üzüldüm söyle bir göz attım da ama arkadaslara katılıyorum ikiniz de sakinleştirici bekleyin ve 3.kisilere aranızda geçen konuşmalardan bahsetmeyin biraz ayrı kalın ondan sonraki duygularına göre net kararlar almak daha dogru gibi geliyor bana
Sonra diğer bir konu 14 Şubat biz en Son 2013 de kutladık artık kutlamaya karar verdik bizim 14 subatimiz 8 Şubat nişan tarihimiz
Ama 1.hediyem ofise yollanacak olan mektup
2.hediyem de kol düğmesi olabilir sürekli takım giyen bir insan işi gereği kullanışlı olur ve şık duygu yüklü olur diye düşündüm
3. Hediyesi de ben :KK68::KK36::KK4:
Yani iki sinema Bileti alacağım baş başa uzun zamandır izlemiyorum filim ve onu şaşırtarak camtamdan filim sonunda bir tane papatya çıkarıp vericem cnk ben papatyalar severim nişanlım da beni sever benim sevdiğim her şeyi sever :KK9:
Biraz uzun oldu ama umarım güzel bir plandir siz ne dersiniz saçmalama miyim :confused::KK35::rolleyes:

Ooooo maşallah kız bayağı güzel :)

Back
X