- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Tamamdir simdi
Yeni ismin cok havali olmusss gule gule kullan hayrli olsunnn![]()
hesabı açarken gizliliği hiç düşünmemiştim de ondan değiştim kuzum :)
Teşekkür ederim Tatlıımm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdir simdi
Yeni ismin cok havali olmusss gule gule kullan hayrli olsunnn![]()
hesabı açarken gizliliği hiç düşünmemiştim de ondan değiştim kuzum :)
Teşekkür ederim Tatlıımm :)
Ay maşallah hadi hayırlısı bakalım şimdi sen mi tanıştıracaksın ailenle canım
Ben cuzdan kemer seti aldim kuzu bugun geldi coookkk guzell ozellikle kutusuna bayildik ofiscekkızlar sevgililer günü yaklaşıyo ama bende hediye konusunda hiç bi fikir yok daha.
kızlar sevgililer günü yaklaşıyo ama bende hediye konusunda hiç bi fikir yok daha.
O benimkilerle yazın tanışmıştı canım :)
Bu arada müstakbel kayinvalidem bana kolye almış, çok begendim![]()
O benimkilerle yazın tanışmıştı canım :)
Ben cuzdan kemer seti aldim kuzu bugun geldi coookkk guzell ozellikle kutusuna bayildik ofiscek
Ben cuzdan kemer seti aldim kuzu bugun geldi coookkk guzell ozellikle kutusuna bayildik ofiscek
. Güle güle kullannnn canımmO benimkilerle yazın tanışmıştı canım :)
Güzelmişşş gercektenn canımm güle güle kullansınnnBen cuzdan kemer seti aldim kuzu bugun geldi coookkk guzell ozellikle kutusuna bayildik ofiscek
Şimdi boynumda canım, bir ara fotoğraf çekerim güzelce, 4 yapraklı yonca :)aaa ne güzel bize de gösteeerr :)
gerçekten çok güzelmiş :)
Çok güzeldi ya, hepsi çok sıcak davrandılar, çok güzel muhabbet ettik. Tabi ben onlara gidene kadar heyecandan kalp krizi geçirecektim. Erkek arkadaşım haremde karşıladı, ordan beraber gittik eve, ben gidene kadar karnım ağrıyor diye söylendimO da beni sakinleştirmeye çalıştı ama o kapı açılınca tüm heyecanım bitti, çok sakindim. Bir sürü yiyecek hazırlamışlar ama ben 2 lokma yedim, çok yemedim, ayıp mi oldu bilmiyorum ama sanırım heyecandan hiç açlık hissetmedim. :) Yani sonuç olarak güzeldi :)
Tamam şekerim :)Şimdi boynumda canım, bir ara fotoğraf çekerim güzelce, 4 yapraklı yonca :)
Canlarım selam
Bugun giremedim nete ki bir süre sanırım hep böyle olacak akşamdan aksama eğer Birkin düşüp uyumazsam
Güzel bihaber benden ablamla cafe işletmeye karar verdik ve bugün devir işlemlerini yaptık bir cafemiz var artik
Ondan dolayı cafe ve iş üstüne yüksek lisans derslerin yoğunluğu ile buraya gelişlerim azalicakmaalese
Bu aradaYEKTA61 çok üzüldüm söyle bir göz attım da ama arkadaslara katılıyorum ikiniz de sakinleştirici bekleyin ve 3.kisilere aranızda geçen konuşmalardan bahsetmeyin biraz ayrı kalın ondan sonraki duygularına göre net kararlar almak daha dogru gibi geliyor bana
Sonra diğer bir konu 14 Şubat biz en Son 2013 de kutladık artık kutlamaya karar verdik bizim 14 subatimiz 8 Şubat nişan tarihimiz
Ama 1.hediyem ofise yollanacak olan mektup
2.hediyem de kol düğmesi olabilir sürekli takım giyen bir insan işi gereği kullanışlı olur ve şık duygu yüklü olur diye düşündüm
3. Hediyesi de ben
Yani iki sinema Bileti alacağım baş başa uzun zamandır izlemiyorum filim ve onu şaşırtarak camtamdan filim sonunda bir tane papatya çıkarıp vericem cnk ben papatyalar severim nişanlım da beni sever benim sevdiğim her şeyi sever
Biraz uzun oldu ama umarım güzel bir plandir siz ne dersiniz saçmalama miyim![]()
Gercekten beğenmene sevindim canım inşallah aksilik olmaz da yaparımTamam şekerim :)
Ooooo maşallah kız bayağı güzel :)