- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Bu arada bilimi de değiştirdim daha az dikkat çekerim sanırım :)Gercekten beğenmene sevindim canım inşallah aksilik olmaz da yaparım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bilimi de değiştirdim daha az dikkat çekerim sanırım :)Gercekten beğenmene sevindim canım inşallah aksilik olmaz da yaparım![]()
Gercekten beğenmene sevindim canım inşallah aksilik olmaz da yaparım![]()
Canım adına çok sevindim herşey kapıya kadarmış demek ki dimi :) Ayıp olmamıştır insan öyle oluyo bende yiyememiştim , hatta daha sonraki gidişlerimde açtım bile ama isteyememiştim :) İlk zamanlar olur böyle şeyler takılma yani![]()
Güle güle kullan canım kolyenide maşallah kayınvalidende ne güzel jest yapmış sana :)
Güle güle kullansın canım inşallah :) Hoş beğendim![]()
Evvvvrtbeğendim canım tabii inşallah yaparsın :)
bu arada ismini mi değiştin :)
Evvvvrt
Çevremde pek bilen yoktur ama sahra benim göbek adım ☺
Daha rahat edicem bi nike sanirim
Teşekkürler canımhayırlı olsun o zaman kuzum :))
aaa ne güzel bize de gösteeerr :)
gerçekten çok güzelmiş :)
Cok havali bende begendim tatlim![]()
canım gerçekten çok güzelmiş.bende çok beğendim.benimkinin zevki de farklıdır.cüzdanı onun için çok özel,saatlarini kendisi özenle seçer kolay kolay beğenmez,tesbihleri aynı şekilde bi çoğu hediye ve hemen hemen her renkten var.gömlekte hem basit mi olur diyorum hemde internetten almam gerek beğenemiyorum.ne yapıcağımı şaşırdım.zevklerimiz hiç uyuşmuyo bi de.antika merakı var biraz eski şeylere bayılır,bi de el emeği şeyleri çok sever.ama bende ne yapıcak ne beğenicek ne de alıcak kapasite var.![]()
Güzelmişşş gercektenn canımm güle güle kullansınnn
Teşekkür ederim kızlarr. Daha güzelleri sizin olsun :) şimdi size bi sorum var. Cüzdanın içine notlar fln mı koysam daha sevimli hale getirmek istiyorumCanım adına çok sevindim herşey kapıya kadarmış demek ki dimi :) Ayıp olmamıştır insan öyle oluyo bende yiyememiştim , hatta daha sonraki gidişlerimde açtım bile ama isteyememiştim :) İlk zamanlar olur böyle şeyler takılma yani![]()
Güle güle kullan canım kolyenide maşallah kayınvalidende ne güzel jest yapmış sana :)
Güle güle kullansın canım inşallah :) Hoş beğendim![]()
Çok iyi fikir bence canm :))Teşekkür ederim kızlarr. Daha güzelleri sizin olsun :) şimdi size bi sorum var. Cüzdanın içine notlar fln mı koysam daha sevimli hale getirmek istiyorum
iyi fikir :)Teşekkür ederim kızlarr. Daha güzelleri sizin olsun :) şimdi size bi sorum var. Cüzdanın içine notlar fln mı koysam daha sevimli hale getirmek istiyorum
Canım bence ikincisi ama istersen bunada bi bak ben bunları çok beğeniyorum kendime alıcam http://www.n11.com/rowenta-ro8222-silence-force-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-P45793521
Senin mağazada arat bu ürünü canım vardır belki aynısındanbuda güzelmiş ama benim kuponlar bu mağazada geçerli değilmiş![]()
baktım canım yok malesefSenin mağazada arat bu ürünü canım vardır belki aynısından
Evet bende gördüm şimdi canım o kampanya indirimi banada gelmiş ergoforce olanlar da güzelmiş bayada indirim yapıyolarmış ama kartımda yer yokk alacakbaktım canım yok malesef