2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ben ilişkini bilmiyorum biraz daha detaylandırır mısın? erkek arkadaşın yabancı ciddiyete döküyorsunuz ve ailen yabancı olduğunu duyunca karşı çıktı. doğru mu anladım?
biliyorsun önce din olarak daha sonra ülke olarak fln malesef çok önyargılı oluyoruz. sanırım sorunda babanın tavrıda bundan kanaklanıyordur. bence biraz bekle şuanda tanımıyorlar ki türk bile olsa burada çoğu arkadaş ilk aşamada hep sorun yaşıyor. o yüzden tanımasını sağla ailenin..
Yabancı derken tanımadıkları biri olarak düşünmüştüm ben başka ülkeden olduğunu düşünemedim hiç

canım benim babam da direk ayrıl demişti, şimdi nişanlıyız çok şükür babaların kabullenmesi biraz zor oluyor zaman ver babana

canım yabancı derken bizim köylü değil o antepli ban ardahanlıyım anlamındaydı
canım sakin ol ilk etapta öyle tepki verirler zamanla kabul ederler. Arkadaşın babasıda doğuluya vermem dedi durdu senelerce bekletti sonra baktıki ayrılmıyorlar çocuğu tanımak istedi. Sende eminsen pes etme bekle düzelecektir.

bu kadar tepki verceği hiç aklıma gelmezdi evet asabi biridir babam ama beni reddetmesi çok koydu :KK43:

canım benim ailemde istemedi.yanımda duran bi kişi bile olmadı.ablalarım annem babam bizde birde babanne falan var.onlarında sözü geçiyo babannemde bi öyle bi böyleydi.çok zor oldu benim için.bi tek kardeşim sevdiğini söylemiş canım o benim.annen yanındaysa baban ikna olur dert etme.bi tanışsın görsün annende destek olur yumuşar zamanla.

babamın kız kardeşi başka memleketten ailesine karşı çıkıp evlendi mutsuzum diye ortalıkta dert yanıyo durmadan babamda onu bahane edip bak ne halde diyo ama aslında halamın hiç bir sorunu yok kendikendine kuruntu yapıyo babam anneme dediki bu kıza bişey olursa sorumlusu sensin falan evliliğe karşıyım diyo

canım benim ailemde istemedi.yanımda duran bi kişi bile olmadı.ablalarım annem babam bizde birde babanne falan var.onlarında sözü geçiyo babannemde bi öyle bi böyleydi.çok zor oldu benim için.bi tek kardeşim sevdiğini söylemiş canım o benim.annen yanındaysa baban ikna olur dert etme.bi tanışsın görsün annende destek olur yumuşar zamanla.
inşallah ya tepki bekliyodum ama reddetme olayı yıktı beni yakın akrabaları sokucam araya sizce doğru olurmu

babamın kız kardeşi başka memleketten ailesine karşı çıkıp evlendi mutsuzum diye ortalıkta dert yanıyo durmadan babamda onu bahane edip bak ne halde diyo ama aslında halamın hiç bir sorunu yok kendikendine kuruntu yapıyo babam anneme dediki bu kıza bişey olursa sorumlusu sensin falan evliliğe karşıyım diyo

canım sende aynı memleketten evli olup boşananları mutsuz olanları söylesene.bizim burda o kadar çokki.

canım sende aynı memleketten evli olup boşananları mutsuz olanları söylesene.bizim burda o kadar çokki.
annem söyledi zaten saolsun annem arkamda dediki esip gürleme dedi çek kızını sor kimdir nedir öğren tanış dedi yok işte asla diyo döverim ikisinide uğraştrmayn beni falan dedi daha bu haftasonuda erkek kardeşim kız arkadaşını getrmişti annemde dediki bak kardeşi getirdi oda başka memleket ne dicen oğluna dedi hemen lafı çevirdi babam

canım yabancı derken bizim köylü değil o antepli ban ardahanlıyım anlamındaydı
ayy pardon canım o zaman baban fazla tepki vermiş ama zamanla alışır ya herkes yaşıyor bunu kendini üzme zamana bırak...
Yabancı derken tanımadıkları biri olarak düşünmüştüm ben başka ülkeden olduğunu düşünemedim hiç
benim aklıma direk o geldi:oops:

ayy pardon canım o zaman baban fazla tepki vermiş ama zamanla alışır ya herkes yaşıyor bunu kendini üzme zamana bırak...

benim aklıma direk o geldi:oops:
benim hatam canım yabancı diyince akla o gelir normal yani :)

Günaydın kızlarr:)
benim süslü kocam yine hazırlanıyo bende onu bekliyorum:))
YEKTA61 YEKTA61 canımm çok üzüldüm. Biliyosun bende sorunlu bi nişanlılık geçirdim. Ama şimdi stres bitince ben rahatladım. Eşim hala çabuk sinirleniyo yapısı böyle onun ama ben onun öfke kontrolünü sağlayabiliyorum çünkü başka stresim kalmadı. Sende de zaten bu sorunlar vardı çok iyi düşün. Nişanlın değişmez ama sen onla bu şekilde yaşayabilir misin ona karar ver derim ben. Bide küfür var ortada en ağırı o olsa gerek. İyi düşün o yüzden. Bide kim ne der diye düşünme kendini düşün öncelikle.
SakuraSP SakuraSP canım bu tepkiler çok normal. Benimde annem karşı çıkmıştı. Sen babana kararlı olduğunu gösterince onlarda kabul etcektir. Babanla gerekirse sen konuş. Ben aileme demştim bi tanışın istemediğiniz bi huyu olursa ben zaten vazgeçerim demiştim. Şimdi annemle eşimin arası çok iyi çok şükür:) bu arada babalar kızlarına çok düşkündür. Onunda etkisi var

Back
X