2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar ben üye olurken gizliliği hiç düşünmemiştim ya sizce ismimi değişmelimiyim ?

bence değiştir canım.isminin belli olmasında sorun yok ama burda en özel şeylerimizi paylaşıyoruz.en yakınımıza bile anlatamadığımız şeyler oluyo bazen.üye olan tanıdıkların varsa seni tanımalarını kolaylaştırıyosun.biliyosun bende anlaşmıştım burda ablamı tanımıştım diye.:)))

bence değiştir canım.isminin belli olmasında sorun yok ama burda en özel şeylerimizi paylaşıyoruz.en yakınımıza bile anlatamadığımız şeyler oluyo bazen.üye olan tanıdıkların varsa seni tanımalarını kolaylaştırıyosun.biliyosun bende anlaşmıştım burda ablamı tanımıştım diye.:)))

evet haklısın var üye olanlar canım :)

İçin rahat edecekse değiştir canım

Saol canım evet ya daha iyi olur bencede :)

Bu saatte kadar nişan videolarımızı izledim ya, çok komiğim :) bence orada deil ruhum uçmuşum resmeenn .p

hayırdır canım birşey mi oldu?
bende nişanlımı çok özledim hasretten ölebilirim :KK43:
Evet
Yarın nişanlım iş sebebiyle il dışına çıkıcak o ayrı bir hüzün cumartesi görebilicem en erken
Ama asıl derdim ne zamn nişanlım il dışına çıkması gerekse biz bir gün önce saçma sapan sebeplerden dolayı kırgınlık yaşıyoruz nedendir anlamadım yine burukuz
Halbuki aksam çok güzel başlamıştı buluştuk gezdik alış veriş yaptık yemek yedik sonunu güzel bitiremedik filmin ...
:KK51::KK61::KK61::cry::cry:

Evet
Yarın nişanlım iş sebebiyle il dışına çıkıcak o ayrı bir hüzün cumartesi görebilicem en erken
Ama asıl derdim ne zamn nişanlım il dışına çıkması gerekse biz bir gün önce saçma sapan sebeplerden dolayı kırgınlık yaşıyoruz nedendir anlamadım yine burukuz
Halbuki aksam çok güzel başlamıştı buluştuk gezdik alış veriş yaptık yemek yedik sonunu güzel bitiremedik filmin ...

Canım bizde de öyle çok özlediğimde yada ayrılacağımız anlarda hep tartışırız ama çözdük biz o ayrılmanın ve özlemenin
verdiği gerginlikten oluyor. Üzme kendini geçip bitecek bu günler sabırsızlıkla şafakları sayalım :)

kendime nick arıyorum bu arada :)

Son düzenleme:
Evet

Buldum, konumuza da uygunn :) Sonsuz aşk :)

Canım bizde de öyle çok özlediğimde yada ayrılacağımız anlarda hep tartışırız ama çözdük biz o ayrılmanın ve özlemenin
verdiği gerginlikten oluyor. Üzme kendini geçip bitecek bu günler sabırsızlıkla şafakları sayalım :)

kendime nick arıyorum bu arada :)
Pöfffffff ya ayın 4 ü özeldir bizim için ona nagmeleryazmistim bugünün adına onlari bile yollatamafkm halbuki ne heyecanla yazmıştım :(

Pöfffffff ya ayın 4 ü özeldir bizim için ona nagmeleryazmistim bugünün adına onlari bile yollatamafkm halbuki ne heyecanla yazmıştım :KK43:

ya yolasaydın keşke hatta hemen yola üzmeyin birbirinizi :( bak ne güzel çoğu zaman yanında :(
uf ben bu gece çok sıkılıyorum sabah işe gidecem hala uyuyamadm :(
Bu arada güzel bulmuşsun aslinds bn se değiştirmeyi düşünüyorum ama şifremi unutmuşum :KK43:
Tanıdık biri olsa anlar bn olduğumu genelde çok kullanırim sen öyle deyince farkettim ...
Şifremi unuttum gibi bi seçenek varsa bulursun canm
beğenmene sevindiimm :)

ya yolasaydın keşke hatta hemen yola üzmeyin birbirinizi :KK43: bak ne güzel çoğu zaman yanında :KK43:
uf ben bu gece çok sıkılıyorum sabah işe gidecem hala uyuyamadm :KK43:

Şifremi unuttum gibi bi seçenek varsa bulursun canm
beğenmene sevindiimm :)
Yok bulmadım yardım butonunu denedim yeni şifre istedim hotmailime henüz ses yok..bakalım bekliyorum

Ben uyuyayım en iyisi sende üzme kendini canım yarın konuşursunuz
hayırlı geceler öpüyorum :)

Günaydın kızlar. Ben yine iyi degilim. Nisanı atmak istiyorum nefret ettik. Ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum.

Back
X