2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Valla canım acıyınca ister istemez ağlıyorum. Aslında en başta korkum bu kadar değildi. Şimdi de korkum yok sadece acıyınca kendimi çekiyorum sorun o:KK43:

Anlamaya çalışıyorum seni canım benim keşke derdine çare bulabilsek ama herşey senin elinde unutma ;)

Aslında yeri değil biliyorum bi kaç yere yorum yazdım konu actım ama cevap alamadım Mayıs'ta düğünüm var kısmetse ve eşya alıcas bu ay sonunda ben internetten İnegöl'den bi mobilyacının ürünlerine rastgeldim inanılmaz ucuz ama bi okdar beğendim ürünleri İnegöl'den mobilya alan yada İnegöl'lü olup bana yardımcı olabilecek birileri var mı :KK43:

Merhaba :) Bende kısmetse Bursa İnegöl ' e gelin gidicem ve bütün mobilyalarımı İnegöl mobilyadan almayı düşünüyorum ama marka olarak bir isim vermişsin bilemicem hiç iyi ya da kötü diyemem. Ama inegöl mobilya adı altındaki bütün mobilyalar gerçekten kaliteli ve çok güzeldir ;)

iyi akşamlar kızlar.sayfalara bi göz attım şimdi.instagramdan takipleştiklerimiz var ama başka kullanan ve takipleşmek isteyen varsa özel mesajla kullanıcı ismini atabilirler.hepinizi görmeyi çok isterim :)

İyi akşamlar güzellerr. Ben yıllık izin aldığımdan hic giremiyorm nete. Malum evde kardeş bakıyorum:) bazımız evlendi kimimiz nişanlandı buarada herkese hayırlı olsunnnn tek tek bakıcam eski sayfalara müsait oldugundaözledim hepinizi..cok öptüm

Biliyorum canım :) yapacam ben kendime güveniyorum:)
Ha şöylee :) opuyorum senii

iyi akşamlar kızlar.sayfalara bi göz attım şimdi.instagramdan takipleştiklerimiz var ama başka kullanan ve takipleşmek isteyen varsa özel mesajla kullanıcı ismini atabilirler.hepinizi görmeyi çok isterim :)
Evet baska varsa bana da atınn :))
İyi akşamlar güzellerr. Ben yıllık izin aldığımdan hic giremiyorm nete. Malum evde kardeş bakıyorum:) bazımız evlendi kimimiz nişanlandı buarada herkese hayırlı olsunnnn tek tek bakıcam eski sayfalara müsait oldugundaözledim hepinizi..cok öptüm

Bizde seni cok optuk canm :) bebeklerk cok severim kardesini op yerime ;)

Kuzummm benim netimde sorun var giremiyorum :( düzelince bol bol gelicem ;)

Delirmeeeee ne üşümesi :KK57:
Zaman yaklaştığında yeniden konuşalım ben sana milletin Denize girdiği fotolari atarım ne getireceğine karar verirsin canımcimmm :-)
Mayıs'ın kaçı bu arada kuzum :KK59: ...
10unda yavrum.. Tamam canım çok sevinirim Hoppa
Hayrlisi olsun kzuum sizin 5 gun kalaymis o guzel :KK66: ben 3 bucuk ay kala yapicaktim ama vazgectm kuzum
Kuzu şartlarda bi sıkıntı yoksa düğünle nikahın arası yakın olmalı ya
günaydın kızlarrrr,,hepinize güzel bir gün olsun.dün düğün salonunun kaporası verdik bizde,kısmetse 29 Ağustos düğün tarihimizzzzzz :KK68::KK68:

tebriklerin için çok tşkler cnm.kasma kendini rahat ol,herşey gönlünce olsun :)

sen de instagram var mı?

sen bana yazsana özelden instagram hesabını,ben seni eklerim.

tebrikler caaanımm :KK36: senden 20 gün sonra da benim düğünüm var kısmetse :KK37:
Yazdım kuzu Hoppa

Kızçeler iyi akşamlar hepinize, dünde bugünde sevdiceğimleydim çok mutluyum o yüzden :D bugün sabahın 6sında yollara düştük yalovaya gittik benim okul kaydımı yenilemeye akşam 6ya kadar yalovada gezdik benim işlerimi hallettik geldik :KK55: sizler nasılsınız var mı gelişmeler? Hoppa

merhabalar güzel gelincikler :)

öyle bi grup var mıı ? yoksa da kuralım mıııı ? :)

hayırlı olsun canım nereyi tuttunuz benden 11 gün sonra evleniorsun ağustos ayı bayağı yoğun :)

slm canımm iyiyiz sen nasılsın :)

kızlar hızınıza yetişemiyorum yahuu :)
Bence kuralım yaa hep birlikte karar verelim ben evet diyorum ;)

Bdv de cevap arıyorum aslında canım. Utanarak söylüyorum ama biz daha tam olarak o işi yapamadık:KK43:
Kuzumm yeni okudum ben yazıları
Lütfen kasma kendini
Olur öyle şeyler
Zamanı vardır kendini üzme ama
Bilmiyorum alkol kullanıyor musun ama duyduğuma göre iyi geliyormuş böyle zamanlarda eğer sıkıntın yoksa alkolle deneyebilirsin ;)

kızlar ben üye olurken gizliliği hiç düşünmemiştim ya sizce ismimi değişmelimiyim ?

Back
X