Daha önce bahsetmistim nisan gunu ne kadr cok agladigimi. Gecen aksam benimle altin yuzunden kavga etti. Anneannesi dayilarinin tum masraflarini karsilamis taksinlar diye yarim altin almis. Bende takilan takilari soyledim ona bilgisi olsun die bana dayisinin yarim taktigini soyledi bende hyr cekrek takti drdim. 2 yarm vardi 1 tanesi babamin ona aldigi digeri kendisinin isyerinden taktiklariydi. Ama annem yarim taktigini soyluyir dedi bende yalanmi soylicem inanmiyorsan dayina sor dedim parladi bagirdi cagirdi sora kufredip telefonu kapadi yuzume. Neymis bana nie inanmasinmis. Sora mesjlada defol git istemiyirum seni yazdi dun konusmadik bende halamlara mesjlari gosterecegimi soylemistim aksam bana mesj atti gosterdinmi die ben hyr gelmediler gelincw gosterecem dedim mesj atmamasini soyledim bana yazdiklarini hatirlattim benimle tekrar kavga etti geceye kadr seviyeye dusurdu cok fazla benle zorla nisanlanmis vicdani yuzundenmis beni sevmiyormus. Ben cok cirkin olmusum zaten nisanda vsvs bir dunya sey soyledi bende karsilik verdim ona bende onu sevmedigimi soyledim daha ilk nisanlandigimiz gunu nekadr agladigimi istemedigimi nisani atmak istedigimi soyledim . Simdi nisani atmak istiyoruz. Nasıl konusmaliyim ailemle