• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın gelincikler :)

Canım benim tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. Bu tarz sıkıntılar olabiliyor. boşver takılma. benimde nişanımda sorun olmadı ama istememde sıkıntılar olmuştu nazarlık diyelim artık.sonuca odaklanalım yüzüğünüzü taktınız yolunuza bakın artık :) resimide çok beğendim harika görünüyorsunuz.

Canım senide tebrik ederim. Bugün fotoğraflarını bekliyoruz inş :D kuzenleri takma. bazen en yakınım dediğin insan bile bu tarz şeyler çekememezlik yaptığını görüyorsun. ama emin ol o komik duruma düşüyor. beni istemeye gelecekler dediğimde sevgilisi olduğunu bile bilmediğimiz kuzenimi aynı tarihte istemeye geldiler dolayısı ile ben ertelemek zorunda kaldım. ama gene o rezil oldu herkes özellikle yaptığının farkına vardı.boşver sen mutluluğuna bak. insanların seni çekememesi senin doğru yolda olduğunu gösterir :KK66:

math27 math27 canım ya seni çok tebrik ederim. fotoğraflara bayıldım, sizde harika görünüyorsunuz. iyisiyle kötüsüyle kurtuldun artık :D balayının tadını çıkar :p

greenandblue greenandblue senide çok merak ettim canım nasılsın acaba naptın?

hafta sonu nişanı olan başka gelincik varmıydı hatırlamıyorum ama benim içinde güzel geçen bir pazar oldu. Sanırım artık düğün yerimiz ve tarihimiz belli oldu. yarsın sözleşmemizi yapıyoruz. 09.08.2015 tarihimiz kızlar. Bugün sabahtan beri düşündükçe garip oluyorum ya. tarih belli değilken çok rahattım sanki çok zaman var gibi geliyordu. Şimdi bi telaş başladı, kalbimin ritmi değişti resmen ve sanki duygusal olmayada başladım bunlar normaldir inş :D
Ohh hadi hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun canım benimm..
cok tesekkur ederimm sagol

kusuruma bakmayın kızlar, kafam hiç yerinde değil..
math27 math27 Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..Ömür boyu mutlu olun inşallah..Resmini gördüm harika olmuşsun..Ufak tefek sıkıntıları takma artık kafana..
YEKTA61 YEKTA61 Allah tamamına erdirsin inşallah..Çok güzel olmuşsun maşallah..Sende sıkma canını, inan herşeyin bir çaresi var..

@ShiverFly Alllah tamamına erdirsin canım..çok mutlu olun..

@Love01 canım benim..Rabbim utandırmasın senide gördüm çok güzel olmuşsun..Alllah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin inşallah..Seninde canını sıkmak istemezdim..

curlygirl curlygirl canım tebrik ederim düğün gününü belirlemiş, yerini ayarlamışsın..Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah..

Unuttuğum kişiler olabilir, tekrar kusuruma bakmayın..

Merak ettiğiniz birşey varsa siz sorun ben cevaplayayım..çünkü aklıma gelmiyor

Teşekkür ederim kuzucum :) sanada hayırlı olsun :)

Ohh hadi hayırlı olsun canım

hepinize tşkler kızlar

Günaydın canım, biraz daha iyi sayılırım düne göre..Çok derinden etkiledi beni..Kendi canına kıyması..Zaten kimseye zararı yoktu..Yine kendine zararı oldu..Hiç gitmek istemedi askere zorla gönderdi kız arkadaşı, askere git evleniriz dönüşte diye..Birçok şey söyleniyor..Cebinden mektup çıkmış, asker arkadaşları kız arkadaşı ile kavga etti diye ifade vermişler..Komutanı almış ipten..İp bile değil ki inşaat demiri ile asmış kendini..Canı çok yanmıştır..Anlatsam neler neler var var..Dram içimden dram çıkıyor..
Kıyamam yaa gerçekten askerlik psikolojisi çok farklı oluyo yani kavgalar gürültüler oyle bi yerde onları daha çok bunaltıyo Allah geride kalanlara sabır versin

Kızlar nişanım hiç güzel olmadı. Cogu arkadasım gelmedi. Cok luzumsuz oldu bu nişan . Kims3 kalkıp oynamadı ortada kaldık. Ailelerimiz cok farklı cok kötüydü. Cok sıkıldım. Herseye sırf seviyorum diye katlandık :KK43:

Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim utandırmasın, aksilikler olmuş biraz ama sonrası güzel bitmiş hiç sıkıntı yapma ;)

Size bi soru kızlar evlendikten sonra iki soyad mi kullancaksiniz yksa sadece eşinizin soyadınımi nedenini de belirtirseniz çok sevinirim çok karışık bu konuda kafsm

Canım ben sadece eşimin soyadını kullanıcam

Ailenin yanına gelmek guzelde, ayrılık hasret cok zor :KK43: omrum boyunca hep hasretlik cekecem :KK43: suan hem sevdiceğime hemde tum sevdiklerime hasretim off canm skldı :KK43:((((((( :KK43:((((((

Zor canım ben bile bazen diyorum gidicem ama annemi babamı özlücem,ama gitmesem illa burda oturalım desem sözlümde onu kabul etmicek biliyorum.Aramızda huzursuzluk olsunda istemiyorum.Babam da sağolsun çok anlayışlı siz nerede mutlu olucaksınız orada olun.Biz anne babayız tabii ki gelicez diyo.Haklı , bende çok arada kalıyorum ama olucak bir şekilde inşallah.Sözlümle bile anlaştım şimdiden her ay annemlere gidicez evlendiğimizde diye...

Canım benim ya, seninde moralini bozdum..Ne diyeceğimi bilemiyorum..çok yanımda oldun Allah razı olsun senden de..

Canııııımmm , inan bende çok üzüldüm biliyosun moral bozukluğu ne demek :( Keşke gerçekten yanında olabilseydim.Hepimiz nihayetinde toprağın altına gidicez,ölümün dönüşü yok alnımıza ne yazıldıysa o.Bol bol dua et,bende akşam gidince eve kuran okucam,inşallah Allahım kabul eder. Seni çok seviyorum.

Günaydın topiğimizin güzel gelinlerii

Günaydın canım

math27 math27 Maşallah resimleriniz çok güzel Rabbim utandırmasın ömür boyu mutlu olun inşallah

curlygirl curlygirl Hayırlısı olsun inşallah canım

Kızlar herkese yağmurlu bir pazartesi sabahından günaydın,inşallah bu haftamız geçtiğimiz haftadan daha güzel olur herşey için hakkımızda hayırlısı olsun , bol bol dua edelim...

Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim utandırmasın, aksilikler olmuş biraz ama sonrası güzel bitmiş hiç sıkıntı yapma :KK66:

Zor canım ben bile bazen diyorum gidicem ama annemi babamı özlücem,ama gitmesem illa burda oturalım desem sözlümde onu kabul etmicek biliyorum.Aramızda huzursuzluk olsunda istemiyorum.Babam da sağolsun çok anlayışlı siz nerede mutlu olucaksınız orada olun.Biz anne babayız tabii ki gelicez diyo.Haklı , bende çok arada kalıyorum ama olucak bir şekilde inşallah.Sözlümle bile anlaştım şimdiden her ay annemlere gidicez evlendiğimizde diye...

Canııııımmm , inan bende çok üzüldüm biliyosun moral bozukluğu ne demek :KK43: Keşke gerçekten yanında olabilseydim.Hepimiz nihayetinde toprağın altına gidicez,ölümün dönüşü yok alnımıza ne yazıldıysa o.Bol bol dua et,bende akşam gidince eve kuran okucam,inşallah Allahım kabul eder. Seni çok seviyorum.

Günaydın canım

math27 math27 Maşallah resimleriniz çok güzel Rabbim utandırmasın ömür boyu mutlu olun inşallah

Kızlar herkese yağmurlu bir pazartesi sabahından günaydın,inşallah bu haftamız geçtiğimiz haftadan daha güzel olur herşey için hakkımızda hayırlısı olsun , bol bol dua edelim...
Günaydınn canım inşallah

Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim utandırmasın, aksilikler olmuş biraz ama sonrası güzel bitmiş hiç sıkıntı yapma :KK66:

Canııııımmm , inan bende çok üzüldüm biliyosun moral bozukluğu ne demek :KK43: Keşke gerçekten yanında olabilseydim.Hepimiz nihayetinde toprağın altına gidicez,ölümün dönüşü yok alnımıza ne yazıldıysa o.Bol bol dua et,bende akşam gidince eve kuran okucam,inşallah Allahım kabul eder. Seni çok seviyorum.

Günaydın canım

Canım benim Allah razı olsun..Nasıl teşekkür etsem az sana..Bu dünyada mutlu olamadı, inşallah ahirette mutlu olur..Allah kabul etsin dualarımızı..ne desek anlamsız, ne desek boş..Bende seni çok seviyorum yavru kuş

Canım benim Allah razı olsun..Nasıl teşekkür etsem az sana..Bu dünyada mutlu olamadı, inşallah ahirette mutlu olur..Allah kabul etsin dualarımızı..ne desek anlamsız, ne desek boş..Bende seni çok seviyorum yavru kuş

Canım ne demek teşekkür , diyorum ya keşke yanında olabilseydim..Amiin amin inşallah .Haklısın hep derler ya bu dünya yalan dünya diye , gerçekten de öyle.Her günümüzü son günümüz gibi yaşamalıyız aslında...

Canım ne demek teşekkür , diyorum ya keşke yanında olabilseydim..Amiin amin inşallah .Haklısın hep derler ya bu dünya yalan dünya diye , gerçekten de öyle.Her günümüzü son günümüz gibi yaşamalıyız aslında...

Yanımda olmuş kadar oldun zaten inan bana..Gerçekten de dünyada ölümden başkası yalan..Kimse ile küs kalmaya , kalp kırmaya gerek yok..insan hep unutuyor böyle şeyleri..bu anlarda aklına geliyor ne yazıkki.

Günaydınn canımm maşallah Allah tammına erdirsin çok güzelsiniz

amin canım benim çok teşekkür edeirmmm

Günaydın canım

sağol cnm benim çok teşekkürlerr

Kızlar hepinize günaydın...

Canım tekrardan başın sağolsunn. Rabbim rahmet eylesin inşallah gerçekten asker psikolojisi çok kötü erkek arkadaşım askerdeyken yine bir intihar vakası olmuştu sık sık duyuyoruz bu aralar çok olmaya başladı gerçekten kolay birşey değil çok zor bir durumm :(

Canım tekrardan başın sağolsunn. Rabbim rahmet eylesin inşallah gerçekten asker psikolojisi çok kötü erkek arkadaşım askerdeyken yine bir intihar vakası olmuştu sık sık duyuyoruz bu aralar çok olmaya başladı gerçekten kolay birşey değil çok zor bir durumm :KK43:

Gerçekten öyle biliyormusun..bu aralar hep intihar olayları arttı..Hiç istemiyordu askere gitmeyi..annesine beni gönderiyorsunuz ama ölüm gelecek demiş..Ama bizim askerin durumu şüpheli bulundu..Çünkü cenazesi olduğu gün zaten izine gelecekti..Hatta gece yarısı komutan haberi vermeye gelince, annesi oğlu geldi sanmış..

Yanımda olmuş kadar oldun zaten inan bana..Gerçekten de dünyada ölümden başkası yalan..Kimse ile küs kalmaya , kalp kırmaya gerek yok..insan hep unutuyor böyle şeyleri..bu anlarda aklına geliyor ne yazıkki.
canım benim haberi aldığınızda sizin nişan olmuşmuydu yoksa ertelendimi :(

Gerçekten öyle biliyormusun..bu aralar hep intihar olayları arttı..Hiç istemiyordu askere gitmeyi..annesine beni gönderiyorsunuz ama ölüm gelecek demiş..Ama bizim askerin durumu şüpheli bulundu..Çünkü cenazesi olduğu gün zaten izine gelecekti..Hatta gece yarısı komutan haberi vermeye gelince, annesi oğlu geldi sanmış..
çok acı ya allah sabır versin o anneye :(

canım benim haberi aldığınızda sizin nişan olmuşmuydu yoksa ertelendimi :KK43:

Canım şöyle oldu,Cuma günü isteme vardı..isteme oldu, misafirler gitti..Bizde yatmaya hazırlanıyorduk..Hatta ben yatağa girdim tam uykuya dalıyordum..Bağırma sesine uyandım..Alt kata indik hemen..O sırada Komutan içeri girmiş vefat notunu okuyordu..Annesi de aşağıdaki ambulansların içine bakmaya inmiş, yaralı sanmış..Cuma günü akşam 7 de vefat etmiş..haberi gece 12 de geldi..
Bizimde ertesi gün nişan vardı biliyorsunuz..Ya iptal edecektik en az 3 ay..Aklımıza başka birşey gelmedi..En son benim aklıma erkek arkadaşımın evinde yüzüğü takıp, hemen geri gelmek geldi..Çünkü herkes şehir dışından gelmişti..pazar günü dönecekti..Apar topar çıktık evden 2 de yüzüğü taktık, birçok misafirin gelişini iptal ettik..4 te de geri geldik işte..Belki çoğunuz hem cenaze var bu kadar üzüldüğünü söylüyorsun, hemde nişanı yapmışsın diyeceksiniz..Ama 3 ayda geçse ben kendi evimde yine nişan yapmazdım.

Canım şöyle oldu,Cuma günü isteme vardı..isteme oldu, misafirler gitti..Bizde yatmaya hazırlanıyorduk..Hatta ben yatağa girdim tam uykuya dalıyordum..Bağırma sesine uyandım..Alt kata indik hemen..O sırada Komutan içeri girmiş vefat notunu okuyordu..Annesi de aşağıdaki ambulansların içine bakmaya inmiş, yaralı sanmış..Cuma günü akşam 7 de vefat etmiş..haberi gece 12 de geldi..
Bizimde ertesi gün nişan vardı biliyorsunuz..Ya iptal edecektik en az 3 ay..Aklımıza başka birşey gelmedi..En son benim aklıma erkek arkadaşımın evinde yüzüğü takıp, hemen geri gelmek geldi..Çünkü herkes şehir dışından gelmişti..pazar günü dönecekti..Apar topar çıktık evden 2 de yüzüğü taktık, birçok misafirin gelişini iptal ettik..4 te de geri geldik işte..Belki çoğunuz hem cenaze var bu kadar üzüldüğünü söylüyorsun, hemde nişanı yapmışsın diyeceksiniz..Ama 3 ayda geçse ben kendi evimde yine nişan yapmazdım.
en uygununu yapmışsınız canım için rahat olsun. Ne kadar beklesende sonuçta acı hep taze olacak. birde alt komşu hem çokyakın uygun olmazdı. Benim teyze oğlumun düğününe 2 hafta kala dayım vefat etti bir haftasonrada düğünü olacak kuzenin babası vefat etti. Biz düğünü ertelemeyei düşündük tabiki. Kız tarafıda asla oda allahın emri buda diye itiraz ettiler. Kuzen ya ertelenir yada olamz siz bilirsiniz diyince 3 ay sonraya ertelendi. tazeyken yapmak hiç hoş değil ama sonuçta giden gidiyor ve hayat devam ediyor. Sende birsürü misafir gelmiş en doğrsunu yapmışsınız gerçekten için çok rahat olsun inş düğünün çok huzurlu geçer canım.

canım ayrıca nişanında hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş hep mutlu olursunuz

Back
X