• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaar canlarr hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ederimmmmm. Bugün biraz daha iyiydi cogu kiside gidince. Birde nisanlımla bugun basbasa birazcık gezdik cok guzel davrandı bana. Stresstendi dedi. Birde okadar insani idare edemiyordum dedi kendimden buyukler felan. Kayinvalide onlarida 1 saat önce yolculadik. Herseyi nosanlimin guzel huyu yuzu sozleri unutturdu :)
Süpersiniz, işte gerginlik nasıl etkiliyor insanı

Kızlaar canlarr hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ederimmmmm. Bugün biraz daha iyiydi cogu kiside gidince. Birde nisanlımla bugun basbasa birazcık gezdik cok guzel davrandı bana. Stresstendi dedi. Birde okadar insani idare edemiyordum dedi kendimden buyukler felan. Kayinvalide onlarida 1 saat önce yolculadik. Herseyi nosanlimin guzel huyu yuzu sozleri unutturdu :)

Duzelmesine çok sevindim tatlım ;)

Ailenin yanına gelmek guzelde, ayrılık hasret cok zor :( omrum boyunca hep hasretlik cekecem :( suan hem sevdiceğime hemde tum sevdiklerime hasretim off canm skldı :(((((((( :(((((((

Günaydın gelincikler :)
Kızlar nişanım hiç güzel olmadı. Cogu arkadasım gelmedi. Cok luzumsuz oldu bu nişan . Kims3 kalkıp oynamadı ortada kaldık. Ailelerimiz cok farklı cok kötüydü. Cok sıkıldım. Herseye sırf seviyorum diye katlandık :KK43:

Canım benim tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. Bu tarz sıkıntılar olabiliyor. boşver takılma. benimde nişanımda sorun olmadı ama istememde sıkıntılar olmuştu nazarlık diyelim artık.sonuca odaklanalım yüzüğünüzü taktınız yolunuza bakın artık :) resimide çok beğendim harika görünüyorsunuz.

Kuzular kusura bakmayın telaşedeyim yazamıyorum ama tek tek olayları takip edip yazıcam sizlere. Hazırlıklargüzel gidiyor, ama kuzenim gerçekten beni deli edecek. Allahım her an ilgi odağı o olmak zorundaymış gibi. Ya bu akşam ben nişanlanıyorum benim günüm, aman şöyle hamileyim böyle hamileyim susmadı gitti. Nişana özenip sofra hazırlamama bile taktı kendi hiç bişey yapmado diye alt tarafı nişan diye ezip duruyor. Ama onun nişanında bütün ilgi özen onda olmalıydı. Bıktım ömrüm boyu böylle oldu hep ve sıkıldım onun olduğu ortama tahammül edemez oldum. Zatıfladım diyorum ya ben hamile kalınca bak vücudum şekillendi diyor. Sus iki dk değil mi? Dün akşam nişan öncesi ilk akşamımızdı herkesi kendi etrafına toplayıp çekti gitti. Sürekli beni dışlama hallerinde, benim günümde bile beni dışlıyor. Sevgilimin ailesiyle ilgili mal mal konuşuyor. Ama duymayıp kaçmaya çalışıyorum, şu günü de güzelce atlatalım inşallah. Yanımda olanlar da var sağolsunlar. Süslemelerimiz çok güzel oluyor. Ama elektrikler gitti şu an alın işte yine terslik. Neyse inşallah güzel geçer akşam.

Canım senide tebrik ederim. Bugün fotoğraflarını bekliyoruz inş :D kuzenleri takma. bazen en yakınım dediğin insan bile bu tarz şeyler çekememezlik yaptığını görüyorsun. ama emin ol o komik duruma düşüyor. beni istemeye gelecekler dediğimde sevgilisi olduğunu bile bilmediğimiz kuzenimi aynı tarihte istemeye geldiler dolayısı ile ben ertelemek zorunda kaldım. ama gene o rezil oldu herkes özellikle yaptığının farkına vardı.boşver sen mutluluğuna bak. insanların seni çekememesi senin doğru yolda olduğunu gösterir :KK66:

Benimde dış çekimimden bi resim atayım size:) daha almadım ama nette paylaşmış fotoğrafçı:)

math27 math27 canım ya seni çok tebrik ederim. fotoğraflara bayıldım, sizde harika görünüyorsunuz. iyisiyle kötüsüyle kurtuldun artık :D balayının tadını çıkar :p

greenandblue greenandblue senide çok merak ettim canım nasılsın acaba naptın?

hafta sonu nişanı olan başka gelincik varmıydı hatırlamıyorum ama benim içinde güzel geçen bir pazar oldu. Sanırım artık düğün yerimiz ve tarihimiz belli oldu. yarsın sözleşmemizi yapıyoruz. 09.08.2015 tarihimiz kızlar. Bugün sabahtan beri düşündükçe garip oluyorum ya. tarih belli değilken çok rahattım sanki çok zaman var gibi geliyordu. Şimdi bi telaş başladı, kalbimin ritmi değişti resmen ve sanki duygusal olmayada başladım bunlar normaldir inş :D

Başınız sağolsuın yavrum yaa Allah rahmet eylesin ne desem bilemedim şimdi :KK43:

Günaydın canım..Allah razı olsun..

Cok uzuldum ya o aile ne haldedir simdi bir de normal bir ecel de olmamis ki cocuk kendi canına kıymış :KK43:
Siz dugunu ne zaman yapacaksiniz cok yakin olursa komsunuz cok uzulue gibi geldi bana aranizdaki samimiyeti bilmiyorum ama

Günaydın canım, Alt katımızda oturuyorlar..Babamın kuzenin oğlu oluyordu..Nişan zaten yine bizim evde sade bir tören olacaktı..Düğün kısmetse inşallah eylülde diye düşünüyoruz..
Hayirli olsun sizin işiniz de

Canım hep korkmuştum demişsin ya bu olayın olacağını bekliyor muydun yoksa Kötü bişe olur diye mi korkuyordun? Bide ne derece akrabanız onlar çok yakın mısınız?

Canım cuma günü işten çıktıktan sonra kuaföre gittim...Ben yoldayken ezan okunuyordu, içime doğdu sanırım..Hep dua ederek gittim eve..Kazasız, belasız olsun diye..Korkuyordum çünkü, içimde hep bir isteksizlik vardı..Stresten sanıyordum..Sonra kuaförde gelinin cenaze nedeni ile kınasını iptal ettiğini duydum..Eve geldim anneme dedim..Öyle birşey olsa ben ne yaparım diye konuşmuştuk..

greenandblue greenandblue

ALLAH rahmet eylesin canim gercekten cok üzüldüm :KK43:

Sağol canım..Amin inşallah..
Çok talihsiz olmuş canım pek de bu konuda denecek hir şey yok açıkçası ...

Maalesef yok, Allah rahöet eylesin demekten dua etmekten başka yapacağım hiçbirşey yok..
başınız sağolsun canım. hakkınızda hayırlısı olur inş:KK43:

Amin canım..Çok sağol..Allah razı olsun..

Merhaba kızlar benimde keyfim yok , greenandblue greenandblue için üzüldüm aklım onda kaldı ... Daha sonra sohbete katılırım
görüşürüz
,

Canım benim ya, seninde moralini bozdum..Ne diyeceğimi bilemiyorum..çok yanımda oldun Allah razı olsun senden de..

Çok şaşırdım ya bilmiyordum sadece cüzdanın verildiği yer değişiyor sanıyordum o_O
Fotoğraflar eline geçince üç beş tane daha yükler misin canım süper oluyor böyle gelinciklerimizden birinin evlendiğini görmek :D
Yüklerim canım daha alayımda albümede atarım :) evet ya çok tuhaf oldum ben kimliğimi alınca depresyona girdim :(
Canım inan hiç bilmiyorum. Ama makyajım porselen makyajdı .Sadece bana cok hafif makyaj yapmasını söyledim. Rujumu daha parlak bisey surucekti istemedim. Mat surmesini istedim :)
Canım ben düğünlerde porselen makyaj istedim kınada normal makyajdı. Bizim ordaki makyajım çok güzeldi ama antepteki fondotenimi çok abartı kullandı. Ama göz makyajlarımı da çok beğendim:) bende sizi beğendim çok:)))

Günaydın canım şimdi nasılsın?

Günaydın canım, biraz daha iyi sayılırım düne göre..Çok derinden etkiledi beni..Kendi canına kıyması..Zaten kimseye zararı yoktu..Yine kendine zararı oldu..Hiç gitmek istemedi askere zorla gönderdi kız arkadaşı, askere git evleniriz dönüşte diye..Birçok şey söyleniyor..Cebinden mektup çıkmış, asker arkadaşları kız arkadaşı ile kavga etti diye ifade vermişler..Komutanı almış ipten..İp bile değil ki inşaat demiri ile asmış kendini..Canı çok yanmıştır..Anlatsam neler neler var var..Dram içimden dram çıkıyor..

Canım benim tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. Bu tarz sıkıntılar olabiliyor. boşver takılma. benimde nişanımda sorun olmadı ama istememde sıkıntılar olmuştu nazarlık diyelim artık.sonuca odaklanalım yüzüğünüzü taktınız yolunuza bakın artık :) resimide çok beğendim harika görünüyorsunuz.

Canım senide tebrik ederim. Bugün fotoğraflarını bekliyoruz inş :D kuzenleri takma. bazen en yakınım dediğin insan bile bu tarz şeyler çekememezlik yaptığını görüyorsun. ama emin ol o komik duruma düşüyor. beni istemeye gelecekler dediğimde sevgilisi olduğunu bile bilmediğimiz kuzenimi aynı tarihte istemeye geldiler dolayısı ile ben ertelemek zorunda kaldım. ama gene o rezil oldu herkes özellikle yaptığının farkına vardı.boşver sen mutluluğuna bak. insanların seni çekememesi senin doğru yolda olduğunu gösterir :KK66:

math27 math27 canım ya seni çok tebrik ederim. fotoğraflara bayıldım, sizde harika görünüyorsunuz. iyisiyle kötüsüyle kurtuldun artık :D balayının tadını çıkar :p

hafta sonu nişanı olan başka gelincik varmıydı hatırlamıyorum ama benim içinde güzel geçen bir pazar oldu. Sanırım artık düğün yerimiz ve tarihimiz belli oldu. yarsın sözleşmemizi yapıyoruz. 09.08.2015 tarihimiz kızlar. Bugün sabahtan beri düşündükçe garip oluyorum ya. tarih belli değilken çok rahattım sanki çok zaman var gibi geliyordu. Şimdi bi telaş başladı, kalbimin ritmi değişti resmen ve sanki duygusal olmayada başladım bunlar normaldir inş :D

Hayırlı olsun canım benimm..
cok tesekkur ederimm sagol

Çok teşekkür ederim canım:) dışarısı yağmurluydu bizde otelde yaptık dış çekimi:) önce istemedimde sonra çok beğendim:)

kusuruma bakmayın kızlar, kafam hiç yerinde değil..
math27 math27 Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..Ömür boyu mutlu olun inşallah..Resmini gördüm harika olmuşsun..Ufak tefek sıkıntıları takma artık kafana..
YEKTA61 YEKTA61 Allah tamamına erdirsin inşallah..Çok güzel olmuşsun maşallah..Sende sıkma canını, inan herşeyin bir çaresi var..

@ShiverFly Alllah tamamına erdirsin canım..çok mutlu olun..

Love01 Love01 canım benim..Rabbim utandırmasın senide gördüm çok güzel olmuşsun..Alllah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin inşallah..Seninde canını sıkmak istemezdim..

curlygirl curlygirl canım tebrik ederim düğün gününü belirlemiş, yerini ayarlamışsın..Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah..

Unuttuğum kişiler olabilir, tekrar kusuruma bakmayın..

Merak ettiğiniz birşey varsa siz sorun ben cevaplayayım..çünkü aklıma gelmiyor

Günaydın canım, biraz daha iyi sayılırım düne göre..Çok derinden etkiledi beni..Kendi canına kıyması..Zaten kimseye zararı yoktu..Yine kendine zararı oldu..Hiç gitmek istemedi askere zorla gönderdi kız arkadaşı, askere git evleniriz dönüşte diye..Birçok şey söyleniyor..Cebinden mektup çıkmış, asker arkadaşları kız arkadaşı ile kavga etti diye ifade vermişler..Komutanı almış ipten..İp bile değil ki inşaat demiri ile asmış kendini..Canı çok yanmıştır..Anlatsam neler neler var var..Dram içimden dram çıkıyor..
Zaten o asker psikolojisi berbat bişe ya:( bende hep düşünürüm canı ne kadar yandı ki onu yapabildi diye. Rabbim affetsin onu ya

kusuruma bakmayın kızlar, kafam hiç yerinde değil..
math27 math27 Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..Ömür boyu mutlu olun inşallah..Resmini gördüm harika olmuşsun..Ufak tefek sıkıntıları takma artık kafana..
YEKTA61 YEKTA61 Allah tamamına erdirsin inşallah..Çok güzel olmuşsun maşallah..Sende sıkma canını, inan herşeyin bir çaresi var..

@ShiverFly Alllah tamamına erdirsin canım..çok mutlu olun..

Love01 Love01 canım benim..Rabbim utandırmasın senide gördüm çok güzel olmuşsun..Alllah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin inşallah..Seninde canını sıkmak istemezdim..

curlygirl curlygirl canım tebrik ederim düğün gününü belirlemiş, yerini ayarlamışsın..Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah..

Unuttuğum kişiler olabilir, tekrar kusuruma bakmayın..

Merak ettiğiniz birşey varsa siz sorun ben cevaplayayım..çünkü aklıma gelmiyor
Amin canım:) artık eşimleyim ya gerisini umursamıyorum. Çok teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim kuzucum :) sanada hayırlı olsun :)

Back
X