• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Size bi soru kızlar evlendikten sonra iki soyad mi kullancaksiniz yksa sadece eşinizin soyadınımi nedenini de belirtirseniz çok sevinirim çok karışık bu konuda kafsm

ben ikisini de kullanmak istiyorum fikrim değişmezse.sözlümde nasıl istersen diyo.isim iki soyisimle birlikte hem uzun hemde uyumsuz olucak ama olsun.

Canım böyle saçmalıklar hep oluyor boşver sen Allah tamamına erdirsin en azından gayet güzel geçen bi düğünün de var.. Eğer tanıdıklarsa o düğün sahibiyle eşinin tarafı belki yaranmak için öyle yapmıştır adam
Kasıtlıda yapılmıştır bilmiyorum çünkü

Benimde dış çekimimden bi resim atayım size:) daha almadım ama nette paylaşmış fotoğrafçı:)

Eklentiler

• IMG_441970926368447.webp
    IMG_441970926368447.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_441964698109026.webp
    IMG_441964698109026.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 88
Size bi soru kızlar evlendikten sonra iki soyad mi kullancaksiniz yksa sadece eşinizin soyadınımi nedenini de belirtirseniz çok sevinirim çok karışık bu konuda kafsm

Esimin soyadini tasirim ikisi birden hem uzun oluyor hemde nisanlim istermi bilmiyorum sonunda kanun bu bide memletmzde deisiomus evlence esin memelekti oluomus dogrumu kizlae

Kasıtlıda yapılmıştır bilmiyorum çünkü
Bana da biraz öyle geldi günahlarını almak istemem ama çok abes olmuş erkek tarafını sürekli davet etmesi ki kasıtlıysa eğer ne kadar ucuz bi davranış.
Benimde dış çekimimden bi resim atayım size:) daha almadım ama nette paylaşmış fotoğrafçı:)
Fotoğrafçın On numaraymış kuzu harika çıkmışsın

Esimin soyadini tasirim ikisi birden hem uzun oluyor hemde nisanlim istermi bilmiyorum sonunda kanun bu bide memletmzde deisiomus evlence esin memelekti oluomus dogrumu kizlae
Canım hiç duymadım öyle bişey kişinin memleketi nasıl değişsin ki? Ama evlendiğiniz yerin ilçesi nüfus cüzdanında verildiği yer olarak yazıyor onu mu dediler sana acaba?

Kızlaarrr @frifri nin kına gecesi olmuş instagramdan gördüm =)) math27 math27 den sonra onun düğünü vardı görünce hatırladım ya gitmiyor da buraya ne zamandır çok merak ediyorum kınasını ve gelinliğini

Canımcim şimdi gördüm fotolarıni ikisi de çok hoş kareler çok güzel görünüyor her şey
7 gün sonra 1 yılım olacak nişanlanali ama hala alamadım fotolarımi ben arkadaşımız olunca boyle oluyor ;) :)
Ben de senin gibi kendi seyfasindan bikaç kareyi almistim o kadar

Cok guzelll MAŞALLAH kuzum :KK66:
teşekkür ederim kuzum
Bana da biraz öyle geldi günahlarını almak istemem ama çok abes olmuş erkek tarafını sürekli davet etmesi ki kasıtlıysa eğer ne kadar ucuz bi davranış.

Fotoğrafçın On numaraymış kuzu harika çıkmışsın
valla bilmiyorum neyse artık. Evet ya bu kadar beklemiyodum fotoğrafçıya. Hepsini görmek istiyorum:)
Canım hiç duymadım öyle bişey kişinin memleketi nasıl değişsin ki? Ama evlendiğiniz yerin ilçesi nüfus cüzdanında verildiği yer olarak yazıyor onu mu dediler sana acaba?
Canım eşinin nüfusuna geçtiğin için değişiyo nüfusa bağlı olduğumuz yer.benim değişti çünkü.
Kuzum olan aksilikleri dusunme siz birbirinize yetersiniz nişanlın da stresden oyle olmustur belkii. Cok guzel olmussunuz bu arada Allah yuzunuzu guldursun :KK66:

Masallah size kuzucum cok yakışmışsınız :) Allah mutluluğunuzu daim etsin
Amin kuzum benim:)
Canımcim şimdi gördüm fotolarıni ikisi de çok hoş kareler çok güzel görünüyor her şey
7 gün sonra 1 yılım olacak nişanlanali ama hala alamadım fotolarımi ben arkadaşımız olunca boyle oluyor :KK66: :)
Ben de senin gibi kendi seyfasindan bikaç kareyi almistim o kadar
Evet canım çok güzel:)

teşekkür ederim kuzum

valla bilmiyorum neyse artık. Evet ya bu kadar beklemiyodum fotoğrafçıya. Hepsini görmek istiyorum:)

Canım eşinin nüfusuna geçtiğin için değişiyo nüfusa bağlı olduğumuz yer.benim değişti çünkü.

Esinin memleketi yazio dimi nufus cuzdaninda kuzum bende ole duymuştum

Harikasınız canım maşallah işte geriye kalan budur boşver o gerginlikleri öyle böyle geçiyor senin gözyaşlarına değmez hiçbiri ... Kuzu makyajın süper olmuş ne yaptırdın mesela farın siyah gibi görünüyor rengi ne bide rujunun tonunun adı ne ?
Canım inan hiç bilmiyorum. Ama makyajım porselen makyajdı .Sadece bana cok hafif makyaj yapmasını söyledim. Rujumu daha parlak bisey surucekti istemedim. Mat surmesini istedim :)

Kızlaar canlarr hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ederimmmmm. Bugün biraz daha iyiydi cogu kiside gidince. Birde nisanlımla bugun basbasa birazcık gezdik cok guzel davrandı bana. Stresstendi dedi. Birde okadar insani idare edemiyordum dedi kendimden buyukler felan. Kayinvalide onlarida 1 saat önce yolculadik. Herseyi nosanlimin guzel huyu yuzu sozleri unutturdu :)

teşekkür ederim kuzum

Çok şaşırdım ya bilmiyordum sadece cüzdanın verildiği yer değişiyor sanıyordum o_O
Fotoğraflar eline geçince üç beş tane daha yükler misin canım süper oluyor böyle gelinciklerimizden birinin evlendiğini görmek :D

Back
X