• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan

Peri gibi cok.guzelsinn :KK66: bizde bugunleri gorucez miii yaa supersin
Kuzum ben spor topuklu gelin ayakkabsi alicam napsse cok rahat :KK66: benim 30u kina 1 dugun 8 saat yol farki var napalim yorucu ama olsunda guzel guzel :KK66:
Canım çok teşekkür ederim:) benim platformdu ama hiç zorlanmadım:) güzel olmasına güzelde benim düğün dün olsa bugün oynayamazdım:)

Kızlarr telefondan yazıyorum hepinizi alıntılamıştım ama çoklu cevap veremedim silindi. math27 math27 canim hayırlı olsun çok tatlı olmuşsunn. Ben de memlekete geldim çok geç saatte. Bugün bütün günüm alışverişle geçti. Yarın bol koşturmaca olacak yemek hazırlıkları falan. Hala da kuaför ayarlamadım kendime. Yeni elbise bulamadım ama güzel kilo vermişim yanlarım hiç çıkmadı elbisemde çok mutlu oldum :KK76: Babam sürekli benle iyi geçin vermem bak seni diyor ben de tuzlu kahveyi sana içiririm diye takılıyorum. Çok garip bir his ya
Çok sağol kuzum darısı size inşallah:)

Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan
Günaydın canım benim :) sevindim güzel geçmesine:))

Oh ne güzel atlatmışsınız, darısı bugünün başına. Merak ediyorum fotoğraflarınıı

Kızlar albüme resim ekleyemedim. Buraya bitane eklesim

PicsArt_1422653641112.webp

Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun :)

Kızlar günaydın :) kuaföre gitcem birazdan. Dün provadan çok memnun kaldım:) bugün tüm telaşım bitiyo:)

Hadi hayırlısı inşallah ;)

Kızlar albüme resim ekleyemedim. Buraya bitane eklesim

Eki Görüntüle 1395243

Maşallah çok güzel olmuşsun canım :) :)

Günaydın kızlarrrr :) @minnakprenses inde nikahı vardı dün umarım çok güzel geçmiştiir :) greenandblue greenandblue ve Love01 Love01 i de merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirler :)

Back
X