- 3 Aralık 2014
- 97
- 26
- 18
- 36
teşekkür ederim canım :*Hoşgeldinn hayırlısı olsunn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım :*Hoşgeldinn hayırlısı olsunn :)
Evet canım beş saat ankaraya gitcem.Uzağamı gidiceksin canım ben izmirde kalıcam uzaga gitmicem ama en uzun on bes gün ayrı kalmısımdır evden
Bende edebiyat okuyorum. 2016 yazi. bizim dugun de inşallahhoşbuldum tatlım teşekkür ederim :) yaş 26 Muhasebeciyim eylül ekim diyoruz malesef henüz tarih belirleyemedik![]()
Bekliyoruz sabırsızlıkla:)Elime geçerse yüklicem canım:)
Amin kuzum benim:) çok teşekkür ederim:)Çok mutlu ol inşallah çok tatlı olmuşsun.
Bende sulu gözüm hıçkıra hıçkıra ağladım dünAyyy kendimi düşünemiyorum hiçç çok sulugözümdür benn kuzenimin düğününde kuzenimden önce ağlamışımdır kınalarda oturur ağlarımm .. kıyamam sana yaa![]()
Hoşgeldin:) sende 31 ocak gelinciklerindensin o zaman:)Merhaba kızlar ben yeni geldim aranıza :) Benimde geçen hafta isteme oldu yarın söz olacak inşallah heyecanımın doruk noktasındayım![]()
Merhaba kızlar ben yeni geldim aranıza :) Benimde geçen hafta isteme oldu yarın söz olacak inşallah heyecanımın doruk noktasındayım![]()
İşte benim resmim:)
Ben buradayım canım :) Bugün erkek arkadaşımla buluştuk, her şey o kadar güzeldi ki :) Keşke hep beraber olsak.
Gelincikler günaydın,
Beni bu akşam isteyecekler yahu,şu saate kadar heyecan yapmamıştım.
.Şimdi midem ağzımda geziyorum
Birde geldim çalışıyorum yaaaa, işleri toparlayıp öğleden sonra kaçma planlarım var
![]()
Kızlar selam hepinize grip oluyorum ben yaaaaaa@greenandblue kuzu bekliyoruz akşamı dört gözle ve ne yaptın izin aldın dimi?
Kızlar düğün için dicem en önemli şey 2farklı memlekette olacaksa mutlaka arada 2gün olsun. Ayakkabınız çok rahat olsun benimki rahat olmasına rağmen ayağım çok ağrıdı![]()
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederimmmm canımGecmis olsun kkuzucum![]()
Canım spor topuklu gelin ayakkabısı nasıl oluyor?Kuzum ben spor topuklu gelin ayakkabsi alicam napsse cok rahatbenim 30u kina 1 dugun 8 saat yol farki var napalim yorucu ama olsunda guzel guzel
![]()
Canım benim yaaaa ara ara böyle yayın yaparsan süper olurKızlaaaarr ev cok kalabalık ben odamda kuzenlerleyim simdi yemek yiyolar. Verildikten sora cikacakmısim el opmeye :)) Cok heycanlı
Canım yaa güzel heyecanlar bunlar valla istemeye hazırlık günlerim geldi aklıma kalbimin ritmi değişiyor şimdi düşündüğüm de bile :)Kızlarr telefondan yazıyorum hepinizi alıntılamıştım ama çoklu cevap veremedim silindi.math27 canim hayırlı olsun çok tatlı olmuşsunn. Ben de memlekete geldim çok geç saatte. Bugün bütün günüm alışverişle geçti. Yarın bol koşturmaca olacak yemek hazırlıkları falan. Hala da kuaför ayarlamadım kendime. Yeni elbise bulamadım ama güzel kilo vermişim yanlarım hiç çıkmadı elbisemde çok mutlu oldum
Babam sürekli benle iyi geçin vermem bak seni diyor ben de tuzlu kahveyi sana içiririm diye takılıyorum. Çok garip bir his ya
Teşekkür ederim canımm inşallah güzel geçer. Bir de aynı gün nişan, hepsinin telaşı ayrı. Ben istemeyi unutmuştum bile nişanı düşünmekten ama onun duygusu da başka olur şimdiCanım yaa güzel heyecanlar bunlar valla istemeye hazırlık günlerim geldi aklıma kalbimin ritmi değişiyor şimdi düşündüğüm de bile :)
Her şey yüreğinden geçirdiğim gibi olsun ...
Sağol canım benim
Teşekkür ederimmmm canım
Canım spor topuklu gelin ayakkabısı nasıl oluyor?Ben hafif topuk giyecem büyük ihtimalle ama senin dediğin rahat bişeye benziyor
![]()