• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok mutlu ol inşallah çok tatlı olmuşsun.
Amin kuzum benim:) çok teşekkür ederim:)
Ayyy kendimi düşünemiyorum hiçç çok sulugözümdür benn kuzenimin düğününde kuzenimden önce ağlamışımdır kınalarda oturur ağlarımm .. kıyamam sana yaa :KK61:
Bende sulu gözüm hıçkıra hıçkıra ağladım dün:( garip bi duygu hem üzgün hem mutlu.
Merhaba kızlar ben yeni geldim aranıza :) Benimde geçen hafta isteme oldu yarın söz olacak inşallah heyecanımın doruk noktasındayım :D
Hoşgeldin:) sende 31 ocak gelinciklerindensin o zaman:)

Merhaba kızlar ben yeni geldim aranıza :) Benimde geçen hafta isteme oldu yarın söz olacak inşallah heyecanımın doruk noktasındayım :D

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Ne güzel yarın söz kesilicek demek :) bu ocak ayı ne hayırlı bir ay oldu bizim için :) bu haftasonu 3 nişan 1 düğünümüz vardı şimdi 1 de söz eklendi :) Neler hazırladın yarın için :)

Gelincikler günaydın,:D

Beni bu akşam isteyecekler yahu,:KK51: şu saate kadar heyecan yapmamıştım.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Şimdi midem ağzımda geziyorum :KK45:Birde geldim çalışıyorum yaaaa, işleri toparlayıp öğleden sonra kaçma planlarım var :KK55::KK55::KK55:

Hayrli ugurlu olsun fistik ;)

Kızlar düğün için dicem en önemli şey 2farklı memlekette olacaksa mutlaka arada 2gün olsun. Ayakkabınız çok rahat olsun benimki rahat olmasına rağmen ayağım çok ağrıdı:KK43:

Kuzum ben spor topuklu gelin ayakkabsi alicam napsse cok rahat ;) benim 30u kina 1 dugun 8 saat yol farki var napalim yorucu ama olsunda guzel guzel ;)

Geçmiş olsun canım
Sağol canım benim :KK51:
Gecmis olsun kkuzucum:KK43:
Teşekkür ederimmmm canım :KK43:
Kuzum ben spor topuklu gelin ayakkabsi alicam napsse cok rahat :KK66: benim 30u kina 1 dugun 8 saat yol farki var napalim yorucu ama olsunda guzel guzel :KK66:
Canım spor topuklu gelin ayakkabısı nasıl oluyor? o_O Ben hafif topuk giyecem büyük ihtimalle ama senin dediğin rahat bişeye benziyor o_O

Kızlarr telefondan yazıyorum hepinizi alıntılamıştım ama çoklu cevap veremedim silindi. math27 math27 canim hayırlı olsun çok tatlı olmuşsunn. Ben de memlekete geldim çok geç saatte. Bugün bütün günüm alışverişle geçti. Yarın bol koşturmaca olacak yemek hazırlıkları falan. Hala da kuaför ayarlamadım kendime. Yeni elbise bulamadım ama güzel kilo vermişim yanlarım hiç çıkmadı elbisemde çok mutlu oldum :KK76: Babam sürekli benle iyi geçin vermem bak seni diyor ben de tuzlu kahveyi sana içiririm diye takılıyorum. Çok garip bir his ya

İyi akşamlar canlarım herkesin Keyfi yerindedir umarım ne kaçırdım yine Yekta61 isteme ne oldu :)

Kızlarr telefondan yazıyorum hepinizi alıntılamıştım ama çoklu cevap veremedim silindi. math27 math27 canim hayırlı olsun çok tatlı olmuşsunn. Ben de memlekete geldim çok geç saatte. Bugün bütün günüm alışverişle geçti. Yarın bol koşturmaca olacak yemek hazırlıkları falan. Hala da kuaför ayarlamadım kendime. Yeni elbise bulamadım ama güzel kilo vermişim yanlarım hiç çıkmadı elbisemde çok mutlu oldum :KK76: Babam sürekli benle iyi geçin vermem bak seni diyor ben de tuzlu kahveyi sana içiririm diye takılıyorum. Çok garip bir his ya
Canım yaa güzel heyecanlar bunlar valla istemeye hazırlık günlerim geldi aklıma kalbimin ritmi değişiyor şimdi düşündüğüm de bile :)
Her şey yüreğinden geçirdiğim gibi olsun ...

Canım yaa güzel heyecanlar bunlar valla istemeye hazırlık günlerim geldi aklıma kalbimin ritmi değişiyor şimdi düşündüğüm de bile :)
Her şey yüreğinden geçirdiğim gibi olsun ...
Teşekkür ederim canımm inşallah güzel geçer. Bir de aynı gün nişan, hepsinin telaşı ayrı. Ben istemeyi unutmuştum bile nişanı düşünmekten ama onun duygusu da başka olur şimdi

Sağol canım benim :KK51:

Teşekkür ederimmmm canım :KK43:

Canım spor topuklu gelin ayakkabısı nasıl oluyor? o_O Ben hafif topuk giyecem büyük ihtimalle ama senin dediğin rahat bişeye benziyor o_O

Kuzum topuklu spor ayakkabilari varya gizki topuklu ondan gekinlik icin yapmislar beyaz süslü al bak ben kndan alcam hem uzucam hem rahat rahat oynicam INŞALLAH ;)

Back
X