Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bakayım kuzu googledan nasıl oluyormuş onlarKuzum topuklu spor ayakkabilari varya gizki topuklu ondan gekinlik icin yapmislar beyaz süslü al bak ben kndan alcam hem uzucam hem rahat rahat oynicam INŞALLAH![]()
Canım conversin yüksek olanları varya onlar söylüyo sanırım @hayatbosBi bakayım kuzu googledan nasıl oluyormuş onlar![]()
Evet kuzum onlara benzer bişeyler buldum böyle dolgu topuk gibi ama bana uymadı zaten ya babet yada yumurta topuk giyicem ama yumurta topuk boyutunda o tarz bişey olabilir belkiCanım conversin yüksek olanları varya onlar söylüyo sanırım @hayatbos
Evet kuzum onlara benzer bişeyler buldum böyle dolgu topuk gibi ama bana uymadı zaten ya babet yada yumurta topuk giyicem ama yumurta topuk boyutunda o tarz bişey olabilir belki![]()
Olsun canım ben tahmin ediyorum nasıl bişey olduğunu baya bi çeşit model gördüm görsellerdeKuzum resimler eklenmiyor buldumda 100.karakteri gecti diyorr ayakkabinin resmini ekletmedi![]()
ValentinusNF
Olsun canım ben tahmin ediyorum nasıl bişey olduğunu baya bi çeşit model gördüm görsellerde![]()
Peri gibi cok.guzelsinnbizde bugunleri gorucez miii yaa supersin
Canım çok teşekkür ederim:) benim platformdu ama hiç zorlanmadım:) güzel olmasına güzelde benim düğün dün olsa bugün oynayamazdım:)Kuzum ben spor topuklu gelin ayakkabsi alicam napsse cok rahatbenim 30u kina 1 dugun 8 saat yol farki var napalim yorucu ama olsunda guzel guzel
![]()
Çok sağol kuzum darısı size inşallah:)Kızlarr telefondan yazıyorum hepinizi alıntılamıştım ama çoklu cevap veremedim silindi.math27 canim hayırlı olsun çok tatlı olmuşsunn. Ben de memlekete geldim çok geç saatte. Bugün bütün günüm alışverişle geçti. Yarın bol koşturmaca olacak yemek hazırlıkları falan. Hala da kuaför ayarlamadım kendime. Yeni elbise bulamadım ama güzel kilo vermişim yanlarım hiç çıkmadı elbisemde çok mutlu oldum
Babam sürekli benle iyi geçin vermem bak seni diyor ben de tuzlu kahveyi sana içiririm diye takılıyorum. Çok garip bir his ya
Günaydın canım benim :) sevindim güzel geçmesine:))Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan
Oh ne güzel atlatmışsınız, darısı bugünün başına. Merak ediyorum fotoğraflarınııGünaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan
Hadi gözün aydın kuzu. Bu defa duygusallığı biraz atıp daha çok eğlenirsiniz hem :)Kızlar günaydın :) kuaföre gitcem birazdan. Dün provadan çok memnun kaldım:) bugün tüm telaşım bitiyo:)
Sagol canımmm benimm seninkilerde cok guzel gidiyor. İlk göz ağrımızsın sen :)Günaydın canım benim :) sevindim güzel geçmesine:))
çok şirinsin :) inş bugünda güzel geçer canım :) Allah tamamına erdirsin
Oyy kuzum benim :) maşallah sana:)
Evet güzel çok şükür hepsi bitiyo:)Sagol canımmm benimm seninkilerde cok guzel gidiyor. İlk göz ağrımızsın sen :)
Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan
Kızlar günaydın :) kuaföre gitcem birazdan. Dün provadan çok memnun kaldım:) bugün tüm telaşım bitiyo:)