• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yerim yaaa ben çok görüyorum salya sümük ağlıyor gelinler hepimiz ağlıcaz galiba :p
Ya bide sarılıyorum ağlıyorum sonra gülümseyip fotoğraf çektiriyorum:) gözümde yaş ama ben gülümsüyorum:) ne haldeyim o fotolarda merak ediyorum:) bide insan duygulanıyo. Salon doluydu ve hepsi benim için gelmişti:)

Ne güzelll hayırlı yolculuklar :)
Saol canmm :)
Kızlar selam hepinize grip oluyorum ben yaaaaaa :KK1: @greenandblue kuzu bekliyoruz akşamı dört gözle ve ne yaptın izin aldın dimi?
Gecmis olsun canm dikkat et kendine nanelimon ic :(

canımmm yarın antepte seni bekliyorum:)
Ay bian korktum yanls mi biliyorum diye ama sana kotu haberim vat suan yolda elaziga gidiyorum hem annemlerin ozlemine dayanamadm hemde bizim salonu tuttular ama ben gormedim gec olmadan gidip konusaym :((
Gelmeyi cok istioduuumm yaa :(

İşte benim resmim:)
Cok tatlsn masallah kuzum benim :)

Kızlar düğün için dicem en önemli şey 2farklı memlekette olacaksa mutlaka arada 2gün olsun. Ayakkabınız çok rahat olsun benimki rahat olmasına rağmen ayağım çok ağrıdı:KK43:

Ay evet ya haklsn ben de arada 3 gun braktm yeter heralde :)

Ya bide sarılıyorum ağlıyorum sonra gülümseyip fotoğraf çektiriyorum:) gözümde yaş ama ben gülümsüyorum:) ne haldeyim o fotolarda merak ediyorum:) bide insan duygulanıyo. Salon doluydu ve hepsi benim için gelmişti:)
Evet bende nişanımda bi tuhaf olmuştum yani duygulanmadım pek ama bi organizasyon var herkes benim için orda benim için süslenmiş özellikle benim mutluluğum için çabalıyorlar falan acaip hoş bi duyguydu.. Kuzu o bahsettiğin fotolatdan da yükle tamam mı görelim yüzünün halini :KK70:

Gecmis olsun canm dikkat et kendine nanelimon ic :KK43:

Ay bian korktum yanls mi biliyorum diye ama sana kotu haberim vat suan yolda elaziga gidiyorum hem annemlerin ozlemine dayanamadm hemde bizim salonu tuttular ama ben gormedim gec olmadan gidip konusaym :KK43:(
Gelmeyi cok istioduuumm yaa :KK43:

Amin yavrum bol limonlu çay içtim bakalım gecede içerim nane limon heralde iyi terletiyor o :KK43:

Ayyy kendimi düşünemiyorum hiçç çok sulugözümdür benn kuzenimin düğününde kuzenimden önce ağlamışımdır kınalarda oturur ağlarımm .. kıyamam sana yaa :KK61:

Daha silinen yok:) yarına daha çok oynayıp silecem:))

Yoldayız canım:) çok güzeldi canım bol bol oynadım :) evet ya nasıl geçti hala dünkü sahne aklıma gelince gözlerim doluyo:(
Çok mutlu ol inşallah çok tatlı olmuşsun.

Ayyy kendimi düşünemiyorum hiçç çok sulugözümdür benn kuzenimin düğününde kuzenimden önce ağlamışımdır kınalarda oturur ağlarımm .. kıyamam sana yaa :KK61:
Vala bende öyle hemen agliyorum. Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Evden hiç ayrılmadım direk dugun bitip gurbete gitmek nasıl olacak:(

Gecmis olsun canm dikkat et kendine nanelimon ic :KK43:

Ay bian korktum yanls mi biliyorum diye ama sana kotu haberim vat suan yolda elaziga gidiyorum hem annemlerin ozlemine dayanamadm hemde bizim salonu tuttular ama ben gormedim gec olmadan gidip konusaym :KK43:(
Gelmeyi cok istioduuumm yaa :KK43:

Yeter canım 3gün:) sıkıntı olmaz:) hmm neyse canım kısmet değilmiş :( sen git salonuna bak canımcım:))

Evet bende nişanımda bi tuhaf olmuştum yani duygulanmadım pek ama bi organizasyon var herkes benim için orda benim için süslenmiş özellikle benim mutluluğum için çabalıyorlar falan acaip hoş bi duyguydu.. Kuzu o bahsettiğin fotolatdan da yükle tamam mı görelim yüzünün halini :KK70:
Elime geçerse yüklicem canım:)

Back
X