- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Kuzum yorgunum ama çoook güzel geçti herşey:)) sadece sonunda çok ağladım![]()
Love01 inde nişanı yarın:)
Hadi hayırlısıyla çok güzel olmuş sevindim :) :) resimleri görücekmiyiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy tazecikk gelin de burdaymışşş...nasılsın tatlımmcanımmm yarın antepte seni bekliyorum:)
Kuzum yorgunum ama çoook güzel geçti herşey:)) sadece sonunda çok ağladımBen geldim
Cift dugunlu @math 'imiz ilk dugunu atlattin nasilsin bakim
Nisanlacak kizlar nasillarYEKTA61 @greenandblue
Birisi daha vardi nisanlanacak sanki![]()
Dün kuaförde çektiğim resimlerden atayım şimdi canım :)Hadi hayırlısıyla çok güzel olmuş sevindim :) :) resimleri görücekmiyiz?
İyim canım. Kuaföre provaya gidiyorum :)ayy tazecikk gelin de burdaymışşş...nasılsın tatlımm![]()
Love01
Dün kuaförde çektiğim resimlerden atayım şimdi canım :)
İyim canım. Kuaföre provaya gidiyorum :)
İşte benim resmim:)
hadi bakalım kolay gelsinnKuzum yorgunum ama çoook güzel geçti herşey:)) sadece sonunda çok ağladım![]()
Love01
maşallah canımmİşte benim resmim:)
Kızlar düğün için dicem en önemli şey 2farklı memlekette olacaksa mutlaka arada 2gün olsun. Ayakkabınız çok rahat olsun benimki rahat olmasına rağmen ayağım çok ağrıdı![]()
Evet canım aile boyu hastayız hatta anneannem dedem dahilAyyy bu aralar salgın var dikkat et bol bol ıhlamur nanelimon tüket canm
Kuzum benim yaaaa nasıl geçti müsait misin şimdi ayyyyy inanmıyorum yaaaa ne çabuk geldi ocak sonu daha dün nişanlandın senCanım dün bizim memleketteydi. Yarında eşimin memleketinde olacak canım:)
Amin canım:) hepinize inşallah:)
O değil tüm fotolarda kötü çıktımağladığım için:*
Amin canım benim:) darısı sana inşallah:)maşallah canımminşallah bir ömür yüzün gibi güzel bi ömür geçirirsinn mutluluklarr
![]()
Ağlaman normal canım çoğu gelinin düğün sonu o pozları olur zaten ayyyyyy Allah hayırlı uğurlu etsin canım yaaa resim ekleyebilir misin?Kuzum yorgunum ama çoook güzel geçti herşey:)) sadece sonunda çok ağladım![]()
Canım prova nasıl oluyor? Deneye deneye hangi renklerin ve hangi malzemelein kullanılacağına mı karar veriliyor? Birde fiyata dahil oluyor dimi provaKuzum yorgunum ama çoook güzel geçti herşey:)) sadece sonunda çok ağladım![]()
Love01
masallah canm cok güzel olmuşssunİşte benim resmim:)
İlk gelinimizİşte benim resmim:)
Daha silinen yok:) yarına daha çok oynayıp silecem:))Hay Allah .. İsimler ne alemde peki :)
Yoldayız canım:) çok güzeldi canım bol bol oynadım :) evet ya nasıl geçti hala dünkü sahne aklıma gelince gözlerim doluyoEvet canım aile boyu hastayız hatta anneannem dedem dahil
Kuzum benim yaaaa nasıl geçti müsait misin şimdi ayyyyy inanmıyorum yaaaa ne çabuk geldi ocak sonu daha dün nişanlandın sen![]()
Daha silinen yok:) yarına daha çok oynayıp silecem:))
Yoldayız canım:) çok güzeldi canım bol bol oynadım :) evet ya nasıl geçti hala dünkü sahne aklıma gelince gözlerim doluyo![]()
Fiyata bişe demedi. Fark olsa zaten söylerdi canım. Yarın bi sıkıntı çıkmasın diye istediğim makyaja ve modele karar veriyoruz:) ben bu kadar ağlıcağımı düşünmemiştimCanım prova nasıl oluyor? Deneye deneye hangi renklerin ve hangi malzemelein kullanılacağına mı karar veriliyor? Birde fiyata dahil oluyor dimi prova
Sağol kuzum benim:))masallah canm cok güzel olmuşssun
Amin canım darısı hepinize inşallah:)İlk gelinimizÇok güzel olmuşsun kuzucum Allah tamamına erdirsin
![]()
Yarından sonra resimleri toplayıp koyarım canım resim:)Tamam canım yarından sonra müsait bi zamanında koyarsın![]()