• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben geldim:KK49:

Cift dugunlu @math 'imiz ilk dugunu atlattin nasilsin bakim:KK50:

Nisanlacak kizlar nasillar YEKTA61 YEKTA61 @greenandblue :KK19:

Birisi daha vardi nisanlanacak sankio_O
Kuzum yorgunum ama çoook güzel geçti herşey:)) sadece sonunda çok ağladım :KK43: Love01 Love01
Hadi hayırlısıyla çok güzel olmuş sevindim :) :) resimleri görücekmiyiz?
Dün kuaförde çektiğim resimlerden atayım şimdi canım :)
ayy tazecikk gelin de burdaymışşş...nasılsın tatlımm:KK68:
İyim canım. Kuaföre provaya gidiyorum :)

İşte benim resmim:)

Eklentiler

• 20150129_171829_2.webp
    20150129_171829_2.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar düğün için dicem en önemli şey 2farklı memlekette olacaksa mutlaka arada 2gün olsun. Ayakkabınız çok rahat olsun benimki rahat olmasına rağmen ayağım çok ağrıdı:KK43:

Hay Allah .. İsimler ne alemde peki :)

Ayyy bu aralar salgın var dikkat et bol bol ıhlamur nanelimon tüket canm
Evet canım aile boyu hastayız hatta anneannem dedem dahil :KK43:
Canım dün bizim memleketteydi. Yarında eşimin memleketinde olacak canım:)

Amin canım:) hepinize inşallah:)

O değil tüm fotolarda kötü çıktım:KK43: ağladığım için:*
Kuzum benim yaaaa nasıl geçti müsait misin şimdi ayyyyy inanmıyorum yaaaa ne çabuk geldi ocak sonu daha dün nişanlandın sen :KK42:

Kuzum yorgunum ama çoook güzel geçti herşey:)) sadece sonunda çok ağladım :KK43: Love01 Love01

Dün kuaförde çektiğim resimlerden atayım şimdi canım :)

İyim canım. Kuaföre provaya gidiyorum :)
Canım prova nasıl oluyor? Deneye deneye hangi renklerin ve hangi malzemelein kullanılacağına mı karar veriliyor? Birde fiyata dahil oluyor dimi prova

Hay Allah .. İsimler ne alemde peki :)
Daha silinen yok:) yarına daha çok oynayıp silecem:))
Evet canım aile boyu hastayız hatta anneannem dedem dahil :KK43:

Kuzum benim yaaaa nasıl geçti müsait misin şimdi ayyyyy inanmıyorum yaaaa ne çabuk geldi ocak sonu daha dün nişanlandın sen :KK42:
Yoldayız canım:) çok güzeldi canım bol bol oynadım :) evet ya nasıl geçti hala dünkü sahne aklıma gelince gözlerim doluyo:(

Daha silinen yok:) yarına daha çok oynayıp silecem:))

Yoldayız canım:) çok güzeldi canım bol bol oynadım :) evet ya nasıl geçti hala dünkü sahne aklıma gelince gözlerim doluyo:KK43:

Tamam canım yarından sonra müsait bi zamanında koyarsın ;)

Canım prova nasıl oluyor? Deneye deneye hangi renklerin ve hangi malzemelein kullanılacağına mı karar veriliyor? Birde fiyata dahil oluyor dimi prova
Fiyata bişe demedi. Fark olsa zaten söylerdi canım. Yarın bi sıkıntı çıkmasın diye istediğim makyaja ve modele karar veriyoruz:) ben bu kadar ağlıcağımı düşünmemiştim:(

Back
X