2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok güzel canım tül kısmı çıkıyor sanırım farklı olur :)
evet canım elbise kısmını mini yapıp tülü tamamen kapalı düşünorum yani önden de açılmıcak bütün etek elbise şeklini nikahta giyicem aynı gün resim çekimimizi de yaptırıcaz güzel şeyler düşündüm inşallah olur

inşallah planladığın gibi olur canım :)

söz günü menüleriniz hazır mı :)
yada buda olsun dediğiniz detaylar var mı :)
bence güzel kareler yakalıcak birini mutlaka ayarla etrafında kenardan resimlesin mutlaka derim ben menü için unuttum valla baya bişiler yapmıştık

bence güzel kareler yakalıcak birini mutlaka ayarla etrafında kenardan resimlesin mutlaka derim ben menü için unuttum valla baya bişiler yapmıştık
2 kişi çekicek fotoğrafları o kısmını ayarladım
mutfakta tabaklar hazır olucak bide küçük bi açık büfe planlıyorum:)
sandalyelere kapı kollarına tül :)
bide dış kapıya hoşgeldiniz diye yazı :)
aklımda çok detay var ya

ohh daha ne olsun
ne zaman olcak hayırlısıyla ?

söz günü menüleriniz hazır mı :)
yada buda olsun dediğiniz detaylar var mı :)
Canım söz nedir hala bilmiyorum ben sevgili bana evlenme teklif ederken tektaş taktı onu söz olarak kabul ediyorum direkt nişana geçeceğiz canım. O da ekim yada kasım belli değil tahmini menümüzü sayıyorum :):
-Sarma
-Kakaolu kurabiye
- Su böreği (hazır olacak)
-Nişan pastası
- Muffin kekler (güzel yapabilirsem)
-Yoğurtlu havuç salatası
-Paçanga böreği
-Peynirli börek

Tabi bunlar değişebilir daha 2 ay var :)

ohh daha ne olsun
ne zaman olcak hayırlısıyla ?
şubat mart gibi inşallah canım bide söz nişan bir arada olucak büyük olasılıkla o yüzden çok fazla takılıyorum detaylara tepsimde bu bu tepsiye ya beyaz yada pembe gül yaprakları serpicem süslü bi makas olucak bide söz mendilimizi herkes görsün diye tepsiye koyucam :)
yüzükler takıldıktan sonra sevgilimle birbirimi tebrik edicez ya o beni alnımdan öpücek sonra bende mendili ceketinin cebine koyucam :)

güzel menü canım benimde aklımda bişeyleri oturtmam lazım artık :)
söz isteme oluyor aslında bende taktımda yüzüğü:)
gelip istiycekler babamda verdim gitti yüzüklerde şu gün takılsın diye karar vericek aileler
1 hafta filan sonra gelip yüzükleri takıcaz işte o 1 hafta içinde biz nişan alışverişini yapmış olucaz :)

Aynı şeyleri düşünüyoruz canım. Açıkbüfe olacak benim masada böyle pembe ağırlıklı falan Sandalyelerimiz deri bizim tül düşünmüyorum ama salon kapısına ve dışkapıya düşünüyorum. Perdeye de hafif bi süs olabilir (doğum günü partisine de çevirmek istemiyorum) sonraaaaaaa 60 kşi civarı oluruz en fazla ben desenli pembe pembe kağıt tabaklar kullanalım diyorum annem yookk porselen tabaklar kullanırız diyor tek sorun evimiz küçük o kadar kişi içinde bir yer tutmak istemiyorum (dedemlerde bize yakın erkekleri oraya postalıcaz ) yani 30 kişi kalacağız bayanlar olarak.

Hmmm anladım mantıklı olan o çünkü söz yüzükleri takılıyor ne onlar bilmiyorum alyans nişanda takılır tamam da :) Biz de daha isteme bile olmadı bakalım. Nişanlığına karar verdin mi canım?

en güzeli canım benim de istemeyle nişan arasında üç hafta var çok aylar sonraya atma sorun çıkmasın olsun bitsin zaten sonra düğün telaşı oluyo iki tarafta da ikiniz de daha rahatlamış oluyosunuz taaa ki düğün yaklaşana kadar bizim de hafiften stresler başladı

benim de söz nişan ne dersen artık bi arada oldu ayrı bi yüzük olayı olmadı alyansım klasik bombeli bide beştaşım var onu da söz yüzüğü diyelim hepsi nişanda takıldı

bizimde o civarda olucak büfeyi biraz daha renkli hayal ediyorum canımbüfe için bu tarz süslemeler var aklımda canım biraz zengin görünsün istiyorum :)

kıyafeti fatih tarafında bakıcam minel aşk pınar şems filan oralarda zaten orda bişey bulurum diye düşünüyorum :)
genelde ilk gözüme çarpanı alıyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…