- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
şubat mart gibi düşünüyoruz canım en geç 1 mart olur heralde...100 müüüaynen canımm diktir sen dediğin gibi takım güzel olurr..ya sahi senin nişan tarihi bellii mi?
şubat mart gibi düşünüyoruz canım en geç 1 mart olur heralde...
aileler nişan düğün arasını uzun tutmak istemiyolar en fazla 5 ay diyolar
hayırlı işe şeytan karışır huzursuzluk çıkar diyolar eeee acele işede şeytan karışır diyorum bu defa sen gençsin sus bakıyım diyolarbizimkinin ailesi de en fazla 3 diolarbu aileler neden acele ediyolar acabaa
hayırlı işe şeytan karışır huzursuzluk çıkar diyolar eeee acele işede şeytan karışır diyorum bu defa sen gençsin sus bakıyım diyolar
aman benim istediklerim olsunda zamanı sorun yapmıyorum benim işime gelir
nişan olduğu andan itibaren ben bi koşuşturma içine girmiş olurumaynen aynen uzaması iyi deilmişş ama bence de5-6 ay normall yanii
maşallahh senin hemen hemen herşeyinn hazırrnişan olduğu andan itibaren ben bi koşuşturma içine girmiş olurum
yapcak o kadar çok şey var ki
ne hazır tatlım ıvır zıvır tamam amamaşallahh senin hemen hemen herşeyinn hazırrkıss biz napalımm
benimm o ıvır zıvırlar da yokk düşün artıkkne hazır tatlım ıvır zıvır tamam ama
mekan davetiye gelinlik organizasyon şirketi kına mobilyalar aklıma gelmeyen bi sürü şeyyy yok
bir an önce başlamazsan sonunu düşünemiyorumbenimm o ıvır zıvırlar da yokk düşün artıkk
ben dee düşünemiyorummbir an önce başlamazsan sonunu düşünemiyorum
Eki Görüntüle 1247736 Eki Görüntüle 1247737 Eki Görüntüle 1247738 şunların güzelliğine bakın kızlarrr ya ne kadar zarif duruyor :)
evet sanırım böyle bişey tercih edicem :)Üçünün de ortak noktası minnak çiçekler ve güzel bir el yazısı..
Yapamadımtemizliğini yap ki haftasonu burda olalım
bugünlerde hiç vakit geçmiyo yaYapamadımmutfağı topladım dedim akşam akşam süpürge çalştırmaym burda ses hemn diğer evlere gidiyo:) ama merak etme yarın öğlene kadar bitirip burda olurum:)
Geçsin mi geçmesin mi bilemedim:)bugünlerde hiç vakit geçmiyo ya
geçsin geçsinn sen nişanlan sıra bize gelsin :)Geçsin mi geçmesin mi bilemedim:)
Oy kuzum çok az kaldı korkmaya başladım:))geçsin geçsinn sen nişanlan sıra bize gelsin :)
korkma canım eminim çok güzel olucak :)Oy kuzum çok az kaldı korkmaya başladım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?