- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Yaa inşallah :))korkma canım eminim çok güzel olucak :)
Geç olsunda güç olmasınHakkımızda hayırlısı herşey için..
Yok canm neden ortadan dalasınAlıp kenara koymak gerek
Sen hangi kampüsteydin ki :/ ben çok sevmiştim oraları :) bu arada kendinden biraz bahseder misin tanışalım :)
Günaydın bu arada :))
İnşallah herşey gönlünce olur) artık ikramlarda neler yaptınız ettiniz gelişmeleri bizimle paylaşırsın demi resim olsun anlatımla olsun ışık ol bize
Günaydııın bu arada gün senin için erken bile başlamış olabilir :)
günaydın tatlım bizede söylersin kararını :)
iyiyiz tatlım sen nasılsın :) bizi çok ihmal etme :)
ben geldikleri gün elektrik süpürgesini bozmuş ampülü patlatmış annemin yıllardır özenle kullandığı yemek takımının 2 tabağını kırmıştım sana kolay gelsin her ayrıntıyı isteriz
7 milyar çok değil mi canım...
Onun yerine tekne hem daha renkli hem bütçeye daha uygun olur
ben olsam teknede yapar üstüne bide kaptan nikahı kıydırırdım temsili
CHRKSSNGHN haberlerini bekliyoruz burda :)
çok şükür atlattınGeldim geldimmmama bazı dosyalar yüklenmedi sinir oldum onlarla uğraşıyorum 2 saattir neyse önemli olan yemekler değil nasılsa ben izlenimlerimi aktarayım. Kadın (kayınvalidem olacak zat) dedikodu olacak ama biraz fazla konuşkan ve sanırım ağzına geleni söyleyen biri ki kendisi de kendisi için öyle dedi ama içten temiz birine benziyor sadece laflarını çok düşünmeden konuşuyor gibi hiç hoş değil ama yapacak bişey yok samimi olduktan sonra gerisi çok önemli değil. Kız isteme nişan gibi şeyleri stün körü konuştuk sanırım istemeden önce biz gideceğiz onlara oturmaya o zaman daha net konuşulur. Ama kız istemede en az birkaç hafta geçtikten sonra ayarlanacak çünkü sevgili kayınvalideciğim biraz rahatsız onun ilaçlarının bitmesini beklemek istiyoruz rahat olsun kadın diye. Diğer kadın pek bizi ilgilendirmiyordu ama çok tatlıydı yaa bayıldım gençti de zaten abla diyordu sevgilim annesine. Sonra masada yedik içtik oturduk daha samimi ortam oldu (tavsiye ederim hatunlar). Öyle işte aklıma bişey gelmiyor hala kafam dolu ağrıyor resmen ne gerilmişim bee
hayırlı olsun kuzum :)Nişan tepsimide aldım kızlar an itibarıyla :)
Evet canım ya artık farklı heyecanlar gelecek ama ilk her zaman zordur bundan sonrakiler daha güzel olur inşallah aminnn darısı başınıza kızlar.... Allah herkesin gönlüne göre versinn..çok şükür atlattın
Baya çeşit yapmışsınız ellerinize sağlık canım olsada yesem valla hele o çikolatalar yok mu ahh ahhh :)
şimdi ilk adım atıldığına göre gerisi gelir artık
daha ne heyecanlar yaşıycaz bu hiçmiş deriz
darısı diğer gelinciklerin başına diyelim :)
amin canımmEvet canım ya artık farklı heyecanlar gelecek ama ilk her zaman zordur bundan sonrakiler daha güzel olur inşallah aminnn darısı başınıza kızlar.... Allah herkesin gönlüne göre versinn..
bilmem ki dosya yükle dediğin anda atılması lazım
kuzum bak senin tahta mandallara değişiklik olur :)
Yok daha gelmiyorlar tanismaya ki o ben degildim :/bizim taa kasimda olucak:) @ev makinesi
hayalseverrr evet gormustum canim begendim de. ama bizim ailedeki insanlara bakiyorum da pek bu tarz seyleri anlayacaklarini dusunmuyorum daha cok bu ne niye dagitti ki acaba derler herhalde:/ biraz daha arastiricam vaktim varken.
Birde damat bohcasi benim bildigim nikaha yakin goturulur, o yuzden gelin bohcasina daha dikkat ediyorum suan. Makyaj malzemeleri vs. ben alicam, vericem yavukluma, ugrasmasina gerek yok:) ic camasiri gecelik falanda tabiki ben begenicem belki beraber gider aliriz nette yada cevrede bulamazsam. Eminonunu bu konuda begenmiyorum, insani kaziklamaya calisoyorlar:/
Allah hayırlısıyla bitirip gelmesini nasip etsin inşallah canım
canım sıkılıyor ya offf
Teşekkür ederim canım öyle oldu gibi. onlar gelince rahatladım ama saat yaklaştıkça heyecanım daha da artmıştı çok şükür onlara yansıtmadım.
Oyyy canım benim sen baya baya heyecan yapmışsın ama bu mesajını sabah okusaydım rahatlardım biraz tek ben değilmişim diye
Geldim geldimmmama bazı dosyalar yüklenmedi sinir oldum onlarla uğraşıyorum 2 saattir neyse önemli olan yemekler değil nasılsa ben izlenimlerimi aktarayım. Kadın (kayınvalidem olacak zat) dedikodu olacak ama biraz fazla konuşkan ve sanırım ağzına geleni söyleyen biri ki kendisi de kendisi için öyle dedi ama içten temiz birine benziyor sadece laflarını çok düşünmeden konuşuyor gibi hiç hoş değil ama yapacak bişey yok samimi olduktan sonra gerisi çok önemli değil. Kız isteme nişan gibi şeyleri stün körü konuştuk sanırım istemeden önce biz gideceğiz onlara oturmaya o zaman daha net konuşulur. Ama kız istemede en az birkaç hafta geçtikten sonra ayarlanacak çünkü sevgili kayınvalideciğim biraz rahatsız onun ilaçlarının bitmesini beklemek istiyoruz rahat olsun kadın diye. Diğer kadın pek bizi ilgilendirmiyordu ama çok tatlıydı yaa bayıldım gençti de zaten abla diyordu sevgilim annesine. Sonra masada yedik içtik oturduk daha samimi ortam oldu (tavsiye ederim hatunlar). Öyle işte aklıma bişey gelmiyor hala kafam dolu ağrıyor resmen ne gerilmişim bee
Kızlar selaammm. Atlattım çok şükür ama heyecandan bittim.Güzel geçti öncelikle sevgilim, annesi ve yakın dostları bi kadın geldiler. Saat 3 gibi geldiler 7'ye doğru gittiler. Heyecandan karnım ağrıdı onlar gelmeye yakın o derece heyecanlandım. :)Teyzem ve 2 kızı da gelmişti kuzenler sağolsun çok yardım ettriler bana. Öncelikle kendi yaptığımızşeyleri sayayım. Benim yaptıklarım: Sadrazam lokumu, elmalı pastane pastası, browni kurabiye, havuçlu yoğurt salatası. Annemin yaptıkları: Gubate (çerkes böreği patatesli falan), mercimek köftesi. Teyzemin yaptıkları: Paçanga böreği, peynirli börek, sarma, nohutlu buğdaylı yoğurtlu salata. Kahve yapmamı istemediler çay yeterli olur diye daha sobra yaparsın dediler peki dedik benim için daha iyi çok korkuyordum kahve olayından çok yapmam ben alışşkın değilim hep nescafe Neyse onlar da el yapımı çikolata ve kurabiye getirmişler baya süslü çok beğendim. Aşk 3 yaşında ki kuzenimle oturma odasında oturdu orda yedi içti biz kadın kadına salonda oturduk falan. Benim durumuma yakın zamanda gelecek arkadaşlar için söylüyorum heyecan yapmayın desemde yapacaksınız ama olabildiğince rahat olun gün gibi bişey oluyor böyle gayet relaks hep büyükler konuşuyor biz genelde kız çocuğu modunda çay yemek servisi falan yapıyoruz inanın o heyecana değecek bir durum değil. Böyle daha çok konuşurum ben :) ohh beeeeeee atladdım Allahımmmmmmmmmmmmm şükürler olsun sabah ne gergindim bee..
Dip not:foto hiç yüklemedim şimdi onu yüklemeye çalışıcam zaten yemeklerin çoğu bitti ama kalanların fotolarını çekeyim sırf sizin için hacılar.......
Dip not 2 : Görüntüler yendikten sonra çekilde o yüzden düzgün değiller kusura bakmayın kızlar
Eki Görüntüle 1247803 Eki Görüntüle 1247804 Eki Görüntüle 1247805 Eki Görüntüle 1247808
Eki Görüntüle 1247798
Eki Görüntüle 1247799
Bunlarda onların getirdikleri
Eki Görüntüle 1247809 Eki Görüntüle 1247810
Diğer resim yüklenemiyor niyeyseneyse o da mozaik kurabiye ama incecik ve kıtır kıtır bişey heh son resimin kenarından görünüyor zaten .. İşin ilginç yanı hem onu hem bu çikolatalar el emeğiymiş ona şaşırdım
Teşekkürler canım:)hayırlı olsun kuzum :)
Bende buna benzer birşeyler gönderecektim kuzu olmadı ama anlamadım kiiilink sruyor ama kabulde etmiyor
Pardon pardon tatlım kusuruma bakma hatlar karıştısende teee derken sanki önümüzdeki seneden söz ediyorsun altı üstü 2ay kalmış tatlım :)
Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için :)
Hayırdır inşallah canım
İnsan heyecanlanır tabi heyecanlanmaz mı ayy kendimi düşünemedim bi ansanırım annesi ile de ilk defa tanıştın canım :) öğlen bende resim ekleyemedim ne garip :S
Ellerinize saağlık herşey harika gözüküyorrr :) sorunsuz bir şekilde ağırlamanıza sevindim inşallah darısı başımıza
ayyy canım çektiii vallaa
Geldim geldimmmama bazı dosyalar yüklenmedi sinir oldum onlarla uğraşıyorum 2 saattir neyse önemli olan yemekler değil nasılsa ben izlenimlerimi aktarayım. Kadın (kayınvalidem olacak zat) dedikodu olacak ama biraz fazla konuşkan ve sanırım ağzına geleni söyleyen biri ki kendisi de kendisi için öyle dedi ama içten temiz birine benziyor sadece laflarını çok düşünmeden konuşuyor gibi hiç hoş değil ama yapacak bişey yok samimi olduktan sonra gerisi çok önemli değil. Kız isteme nişan gibi şeyleri stün körü konuştuk sanırım istemeden önce biz gideceğiz onlara oturmaya o zaman daha net konuşulur. Ama kız istemede en az birkaç hafta geçtikten sonra ayarlanacak çünkü sevgili kayınvalideciğim biraz rahatsız onun ilaçlarının bitmesini beklemek istiyoruz rahat olsun kadın diye. Diğer kadın pek bizi ilgilendirmiyordu ama çok tatlıydı yaa bayıldım gençti de zaten abla diyordu sevgilim annesine. Sonra masada yedik içtik oturduk daha samimi ortam oldu (tavsiye ederim hatunlar). Öyle işte aklıma bişey gelmiyor hala kafam dolu ağrıyor resmen ne gerilmişim bee
Evet canım ilk defa tanıştım bugün bikaç haftaya yine görüşecek gibiyiz hayırlısı bakalım. Sen tanıştın mı hangi aşamadan? Ben öğrenemedim henüz hepinizin ne durumda olduğunuzu yakında ezberlerim inşallah
Sağolasın kuzucum hayat bu belki Size de yaparım darısı başınıza canım hepinizin istediği gibi olur inşallahh
sevgili kayınvalide adayımda mutlunun ailesini artık davet edelim demiş ne zaman gideriz bilmiyorum çok heyecanlı
hadi geçmiş olsunbence çok takılma, sonradan sana karışırsa kullanırsın konuşma hakkını
benim kayınvalidem yok, çok iyi biriydi hala aklıma gelince gözlerim doluyor, güzel günlerimizi göremedi. hele ki son zamanlarında bizi evlendik zannetmesi precious geldi bana söylemiyorsunuz diyerek gitmesi içimi parçalıyor. hastalığı ağırlaştığında çok fazla yürüyemiyordu, sizin evde kaç merdiven var demişti bir kat demiştim iyi ben yavaş yavaş çıkarım o zaman demişti. düğünde ne giyeceğini falan düşünmüş. herkese anlatmış çok iyi bir kız arasam böylesini bulamazdım çok içime sindi diye. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Anladım canım.. Ben onlara gittiğimde tanışmıştım. Sevdicekle annem dışarıda tanıştılar. Ama gelip gitme olmadi henuz. Babalar ogrendi iste sonrada bizim ki askere gitti. Bu gelip gitme yani tanisma faslinin tarihine nasl karar verdiniz? Onlar mi size biz geliyoruz dediler yoksa siz MU davet ettiniz ayy Cok Mu soru sordumannem babamdan cok cekiniyor da benm baba biraz ters
Amin Tatlim aminnnn:) Allah isteyene daha fazlasini versin amin :)
Vayy gozun aydin kuzum :) onlar size Gelmis miydi Ben sanirim o kismi kacirdim
Hadi bakalım bende öyle heyecanlıyım aşkımın yaşadığı eve girmek falansevgili kayınvalide adayımda mutlunun ailesini artık davet edelim demiş ne zaman gideriz bilmiyorum çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?