- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
sen mi arapça eğitimcisisin canımm?Evet canım. Sende öyle mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen mi arapça eğitimcisisin canımm?Evet canım. Sende öyle mii
Annem beğenmedi ama yabence olmazz sonuçta fotoğraff çektirceksinn ve o gün senin gününn
sağol tatlım onerilerin içinOffff ben hala ödemiyorum kredimi o kadar borçlandım ki ne yapıcam bilmiyorum İcra memurları kapıma dayanır mı sizce kızlar???
O zaman şöyle yapabilirsin istersen sevgiline söyle biraz daha erken gelin kahvaltı yapalım de mesela zengin bi kahvaltı sofrası hazırla ya da pasta börek en iyisi çünkü zaten tok gibi olur onlar öğlen saatlerinde yani yemek için hiç uğraşma bence sen bilirsin tabi yine de :)
Anadolu yakasını Avrupa'dan daha çok beğeniyorum zaten Ama bizim ev nerde olur belli değil sevgilim üsküdarda oturuyor orayı çok istiyor ama sanırım baya pahallı orda evlerde kiralar da
Aynen tatlım :) Sevdiceğin nerede asker :)
Evet canımsen mi arapça eğitimcisisin canımm?
Offff ben hala ödemiyorum kredimi o kadar borçlandım ki ne yapıcam bilmiyorum İcra memurları kapıma dayanır mı sizce kızlar???
O zaman şöyle yapabilirsin istersen sevgiline söyle biraz daha erken gelin kahvaltı yapalım de mesela zengin bi kahvaltı sofrası hazırla ya da pasta börek en iyisi çünkü zaten tok gibi olur onlar öğlen saatlerinde yani yemek için hiç uğraşma bence sen bilirsin tabi yine de :)
Anadolu yakasını Avrupa'dan daha çok beğeniyorum zaten Ama bizim ev nerde olur belli değil sevgilim üsküdarda oturuyor orayı çok istiyor ama sanırım baya pahallı orda evlerde kiralar da
valla hatırladımbenn 23 yaşındaymm..tanışmıştkk sankiii
Ben alıp başımı gidicem izmit gelini olucam :)Deniz kıyıları çok güzel aynen Üsküdar daha bir nezih.. Hakkında hayırlısı olsun tatlım.. Var mı yakınlarda birşeyler :)
İstanbul da . Senin ??
ne kadar borcun var kiOffff ben hala ödemiyorum kredimi o kadar borçlandım ki ne yapıcam bilmiyorum İcra memurları kapıma dayanır mı sizce kızlar???
hmm başka modellere de bakarsın artık..tarih belli mi canım?Annem beğenmedi ama ya
hıhııı ben senden sürpriz önerileri almıştımmvalla hatırladım
Ben alıp başımı gidicem izmit gelini olucam :)
güzel sürprizler yaptın mı valla yine doğum günü yaklaşıyo napcam bilmiyorum tüm param çeyize gidiyohıhııı ben senden sürpriz önerileri almıştımm
odunumun olduğu heryer bana cennet ayy aşkım depreştiioooo İzmit güzelii :) Ben İzmit'te okudum.. Gerçekten güzel bir yer..
Kütahya'da tatlım.. Ne güzel ya Sen nerede oturuyorsun peki?
hazırladım ama veremedimm bendeler dahaagüzel sürprizler yaptın mı valla yine doğum günü yaklaşıyo napcam bilmiyorum tüm param çeyize gidiyo
odunumun olduğu heryer bana cennet ayy aşkım depreştii
Ben trabzon tarafındayım. Sen
ne güzell ben de arapça biliyorumm=)Evet canım
vuuuvvvodunumun olduğu heryer bana cennet ayy aşkım depreştii