ne güzell ben de arapça biliyorumm=)
nerelisin canımmEveet çok güzel .
aşk bücüğüüüü seniiiiiDüğünü nasıl düşünüyorsunuz peki?
Ben İstanbul'dayım tatlım
nerelisin canımm
Ben alıp başımı gidicem izmit gelini olucam :)
sağol tatlım onerilerin için
Evet tatlım İzmitte yaşıycaz Aile şirketleri orda olmasa isTanbul için ikna ederdim ama herşeyimiz orda ev bile hazır olunca ses çıkaramadım İnşaat mühendisi daha bu sene mezun oldu :)erkek arkadasın ne iş yapıyor canım, izmitte mi yasayacaksınız
ne kadar borcun var ki
dükkan yoğun tatlımm giriyom bakıyom okuyorum arada ama dahil olamıyorummhoşgeldin tatlım sende katıl bize hayatını yaşa
kaynatmaya devam gelincik nerelerdeydin :)
mardin benn=) yanii yaşadığım şehirden dolayı biliyorum arapça=)Trabzon . Senn ?
yaktı bizi bu kyk bende 180 lira borc cıktı aylık öde allah öde iki yıl boyunca bi o eksikti ya :)Aynen, bide tek kalıyorum yakıtı bölüşecek kimse yok, kira aynı şekilde.. Bide şu üniversitede aldığım krediyi geri ödüyorum her ay 250 sadece ona gidiyor.
Hosgeldin canım, hayırlı olur inşallah.. :)
mardin benn=) yanii yaşadığım şehirden dolayı biliyorum arapça=)
SormaaaŞu an hala alıyorum bide y.lisans olunca 600 tl ödüyor kyk offff sonunu düşünemiyorum Am
Evet tatlım İzmitte yaşıycaz Aile şirketleri orda olmasa isTanbul için ikna ederdim ama herşeyimiz orda ev bile hazır olunca ses çıkaramadım İnşaat mühendisi daha bu sene mezun oldu :)
İnanmıyorummmm mardin benim en çok görmek istediğim yerlerden birimardin benn=) yanii yaşadığım şehirden dolayı biliyorum arapça=)
nşallah canımNe demek kuzucum istediğin gibi sonuçlanır inşallah günün :)
Böyle iğrenç bir şekilde eksik kaldığı için affedinCanım işe mi girsem tez mi hazırlasam evlense
Hmmm ben eğitimini alarak sahip oldum . Sende şanslısın amaa
iki mühendisi otutalım karşılıklı mutlaka ortak nokta bulup bizi unuturlaraa meslektaş sayılırlarmış bizimkilerr benimki de makina mühendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?