• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende çok heyecanlıyım :KK43: kararsız kaldım daha ilkinde böyle sonra neler olacak bilmiyorum ya uffff

Canım kimler gelecek? Hangi gün? Saat kaç? Bunlar belli mi? Ona göre tavsiye veririz
Evde olacak bu abartı olur mu diyede düşünüyorm

Olmaz bence.. Kabarık, taşlı abartı bir model değil tamam çok şık ama sen gelinsin tabi ki biraz farklı giyinmen lazım ama bende evde yapmayı düüşünüyorum nişanımı seninki gibi birşey alırım büyük ihtimal aksi bir durum olmazsa

Canım kimler gelecek? Hangi gün? Saat kaç? Bunlar belli mi? Ona göre tavsiye veririz

Olmaz bence.. Kabarık, taşlı abartı bir model değil tamam çok şık ama sen gelinsin tabi ki biraz farklı giyinmen lazım ama bende evde yapmayı düüşünüyorum nişanımı seninki gibi birşey alırım büyük ihtimal aksi bir durum olmazsa
Ben böyle şeylere bakayım o zamn :)

canım erkek arkadasım olacak annem ve ev arkadasım. Cumartesi ya da pazar günü öğlen saatlerinde

Günaydınnn :KK25:

Canım o sitelerde kapıda ödeme var mı? Yani nakit ödeme o_O

Küçükçekmecedeyim canım ama evlenince büyük ihtimal anadolu yakasına geçiş yapıcam. sevgili orda oturuyor çünkü :) sen nerdesin canım?

Pendik'te oturuyorum canım bende :) umarım beğenirsin buraları :) ;)

Teşekkür ederim canım ...

Offff ben hala ödemiyorum kredimi o kadar borçlandım ki ne yapıcam bilmiyorum :KK61: İcra memurları kapıma dayanır mı sizce kızlar??? :KK17:
canım erkek arkadasım olacak annem ve ev arkadasım. Cumartesi ya da pazar günü öğlen saatlerinde

O zaman şöyle yapabilirsin istersen sevgiline söyle biraz daha erken gelin kahvaltı yapalım de mesela zengin bi kahvaltı sofrası hazırla ya da pasta börek en iyisi çünkü zaten tok gibi olur onlar öğlen saatlerinde yani yemek için hiç uğraşma bence sen bilirsin tabi yine de :)

Pendik'te oturuyorum canım bende :) umarım beğenirsin buraları :) :KK66:

Anadolu yakasını Avrupa'dan daha çok beğeniyorum zaten :KK68: Ama bizim ev nerde olur belli değil sevgilim üsküdarda oturuyor orayı çok istiyor ama sanırım baya pahallı orda evlerde kiralar da

Back